Mám sa s ním stretnúť?
Ahojte.. skôr než začnem písať ma prosím nesúdte za toto.. dostala som sa do situácie, z ktorej mám už trošku výčitky svedomia.. Začal mi na sociálnych sieťach písať jeden chlap a píšeme si mesiac, ja sociálne siete neberiem vážne, mám tam 3 fotky dokopy, pozerám tam viac menej profily ktoré robia obsah o cvičení, pretože je to môj koníček.. Zoznamovať s ľudmi sa preferujem osobne, avšak už 3 týždne si píšem s jedným chlapom a chce prísť za mnou na víkend do Prahy.. On býva v Bratislave, čo je celkom ďaleko a preto som ho nejak nebrala vážne.. Včera mi navrhol, že by prišiel ďalší víkend za mnou do Prahy, že si dáme rande, a ja mám z toho troška divný pocit, pretože ja tým, že ho nepoznám, ho beriem ako kamoša na písanie a vlastne neviem ani ako naživo vyzerá z fotiek nevyzerá zle ale nie je vyslovene môj typ. Celý problém mám v tom, že tým, že sem príde na víkend a ide tak ďaleko, tak že je to také "záväzné" a on do toho dosť investuje a to vo mne vyvoláva tlak.. Trošku som cúvla, pretože on má stále rečim že si nehladá kamarátku ale ženu do života a podobne, čo ho chápem.. Rozmýšlam, že s ním pôjdem niekam si sadnúť, ale čo ak sa mi nebude páčiť, tak sa budem cítiť blbo, že sem kvôli mne išiel... Rozpráva a komunikuje sa mi s ním príjemne aj keď voláme.. Nikdy som takéto niečo jednoducho neriešila.. Cítim sa ako pubertiačka :D
Praha je krásna a je tam co robit/pozerať, aj keby ze sa rande nevydari, takže aj keď tam cestuje a ubytuje sa za peniaze, tak môže predsa si tu prahu užiť aj sam. A v lepšom prípade s tebou. Obzvlášť počas sviatkov.
@anonym_autor Napíš mu, že si veľmi priberčivá 🙂, preto ak chce, mal by ísť do Prahy kvôli niečomu inému a rande s tebou je len tak, keď už tam bude. Potom sa nebudeš cítiť zle, ak by sa ti nepáčil. Good luck 🙂

Ved sa stretni, ale narovinu povedz. "Mam cas v sobotu od 14 do 16, mozme zbehnut do kaviarne, ale zvysok vikendu este neviem, prislubila som sa inde". A uz uvidis ci sa budes chciet stretnut opat.