Obchytkával ma

17. apr 2022

Randila som mesiac s jednym muzom. Na poslednom rande sme sa bozkávali v aute, volal ma k nemu domov🙈 samozrejme som nešla, mám zásady. Nikdy by som sa nevyspala s muzom, s ktorým by som netvorila pár. No teraz mám vycitky svedomia, že som sa s ním vôbec bozkávala, pretože ma chytal za prsia (vtedy mi to bolo prijemne) no teraz sa citim ako pobehlica. Povedala som mu, aký názor mám na tieto veci a on mi navrhol ze mozme byt kamaráti a uvidime časom a zase sa na mna vrhol. Stopla som to a sla som domov. Už som sa mu neozvala. Ako sa zbaviť toho zlého pocitu? Alebo to beriem až moc vazne ?

dadis
17. apr 2022

Kolko mas rokov?

autor
17. apr 2022

@dadis 25

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimikarol
17. apr 2022

Pobehlica 😂 Prepáč, ale pobavilo ma to. Ak nie si zadaná kľudne si uzi. Nič zle na tom nevidím

autor
17. apr 2022

@hazelgracegus nie, že som mu dovolila tie dotyky a tak.. neviem to ani opisat. Som po rozchode, dlhoročný vztah ktorý zacal najskor láskou, až potom intímnostami. Tak to porovnávam.. a príde mi to, že tento si ma neváži.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
17. apr 2022

Ak ti vadi, ze ta niekto bali, tak s nikym nerandi.

melanta
17. apr 2022

Po mesiaci randenia ťa pri bozkávaní chytil za prsia a ty sa cítiš ako pobehlica, že si mu to dovolila? Nuž, to budeš mať v živote ťažké. Dotyky k tomu patria. Aj n vzťahu. Chceš dotyky až keď budeš mať vzťah. Ale bez tých dotykov žiaden vzťah nevznikne.

tata1401
17. apr 2022

joj tak sa netráp...aj ja som mala vzťahy, že najprv randenie a všetko pekne postupne...potom som si povedala, že to nebudem brať tak vážne a vyspala som sa s jedným dá sa povedať na prvom rande a sme spolu 18rokov, je to môj manžel😀

slovakboy
17. apr 2022

Chápem ťa. On to tak nemyslel ako si to ty prijala iba skúšal. Nemyslím si že si ťa neváži mal len Iné predstavy o vzťahu. Možno mal tiež trému a Váhal či to skúsiť alebo neskúsiť. Chcel to posunúť ďalej ale zvolil nesprávny postup možno iná by bola rada. Ty si nič nevyčitaj. Viem cítiš sa akoby ti vzal niečo čo je len tvoje ale on to nemá. To že si olizol z kolacaeste neznamená že ho je. Pre neho je to prehra lebo ťa nezbalil. Možno to bral veľmi fyzicky a šiel na to prirýchlo. Už si predstavoval že ťa bude mat. A zabudol že najprv si musí získať tvoje srdce. Z toho jeho pohladu to je skutocne len o sexe. Ty si to však stopla a to že si to urobila pár minút neskôr nie je podstatné. Nezabudlo z tvojej cti ani ženskosti

miadi
17. apr 2022

Po mesiaci randenia ste sa bozkavali a dotkol sa ti prs .. tam nie je problem skor v tom ze povedal aby ste boli kamarati. Cize ten mesiac co ste randili ste boli co ? Povrchna znamost. ? A ty sa citis ako pobehlica ze sa ti pacilo ze sa ta dotkol 🥺to je nazor Akoby si bola z klastora alebo ineho storocia. Mas zbytocne Strasne predsudky. Nebud taka pruderna. Ani ozajstna pobehlica zo seba nema tak zly pocit ako ty.😃 nic sa nestalo .. stymto chlapom vztah nebude tak move on nic to neznamena len tvoje telo si ziada svoje. Najdes niekoho co ti bude viac vyhovovat.

bikarbona
17. apr 2022

Súhlasím so slovakboy. Podla mna si citila, ze je to prilus len o tom fyzickom z jeho strany a tak mas zly pocit. Odpusti si, a ak on o nic insie nema zaujem, tak nemas co lutovat. Mat zasady nie je ziadna hanba. 🙂

autor
17. apr 2022

@slovakboy presne si to vystihol. Som normalna baba, mám rada sex- ale bez citov to u mna nejde. 🙂

nestastna21
17. apr 2022

Véd ak ti to bolo vtedy príjemné tak potom nie je o com. Bolo ti to príjemné a bodka. Máš právo aby ti to bolo prijemne. Ak si nechcela zajst ďalej tak to je tiež v poriadku. Určite sa nemusíš cítit ako pobehlica.

zmrzlinka2021
17. apr 2022

@melanta Nie je to pravda. Kym som s mojim muzom nechodila, neprislo k bozku. 15 rokov spolu, 13 rokov vydata, lubime sa.
Proste mala som svoje zasady, hodnoty, vazila a vazim si svoje telo, svoje srdce. Nie som "hocikto", som jedinecna a vzacna, preto mi cely zivot zalezalo aj zalezi mi na tom, aby som nedavala nieco, co mozem ozeliet, a co ma bude mrziet, a najma som si vzdy chranila svoje srdce.
Poznam velmi vela parov ktore mali urcite zasady a dnes su to vsetko stastne manzelstva. A preto chapem aj autorku temy. Pre mna ako zenu nie je prijemne, aby ma raz obchytkaval jeden, potom druhy a "na konci dna" budem vyprahnuta a ubolena zena, frustrovana z chlapov.

lavinis
17. apr 2022

No tak si slavna, uz tvoja tema koluje na instagrame😃

melanta
17. apr 2022

@zmrzlinka2021 ale to čo píšeš je úplne v poriadku. Na druhej strane, 25 ročná žena by mala vedieť riešiť takúto situáciu bez MK. Čo sa týka žien frustrovaných z mužov, to je samostatná kapitola. Koník nám ukazuje, aké obrovské množstvo žien si nevážia samé seba a teda je logické, že si ich potom nevážia ani muži.

slovakboy
17. apr 2022

No super. Si mladá ešte si nájdeš chalana. Hľadaj priateľstvo a lásku a sex príde ako sprievodný efekt. My chlapi sex preceňujeme. Preto on tak na to šiel z opačného konca.

monvitka
17. apr 2022

19. st?

kiwi3
17. apr 2022

podla toho nazvu som sa zlakla, ze nejaka 14-rocna zneuzivana...
ja ta aj chapem, je super, ze vies co chces a aj co nechces, ale nebud na seba taka prisna. take veci sa proste deju a celkom bezne. ludia robia aj chyby a dostavaju sa do situacii, ktore im nie su prijemne, nemoze byt vsetko 100%.
ja len dufam, ze si to potom nemyslis aj o inych zenach, ked sa im nieco take stane. to uz by bolo horsie

zmrzlinka2021
17. apr 2022

@melanta zeny tu riesia vselico...

hankm
18. apr 2022

Hranica je uz nachystana….

jsbb
9. nov 2022

No toto ako keby som ja pisala. Stalo sa mi presne to iste