Ahojte viem ze je uz neskoro ale stalo.sa vam že "zapiskal"monitor dychu?a dieťa bolo v postielke a spalo?,,,na to som.sa zobudila ze "píska "vybrala som ju a nereagovalo potom som s ňou troška"zatriasla" poklepkala po chrbte,,,a ako keby zobralo veľký nádych a už bolo dobre teraz spí
Neviete si predstaviť teraz ako sa cítim
Ma s takym niekto skúsenosti?
@majus2323 a bola si s nou k dr?alebo co a ako si "robila"
Kolko ma mesiacov? Bolo narodene predcasne?
Dodrzujes zasaty bezpecneho spania? Tvrdy matrac, Ziadne deky a vankuse, Ziadne baldachyny, mantinely aby bolo dobre vetranie. Dieta nie je prilis naobliekane. Davas spat na chrbat?
Viem aky hrozny je ten strach. Ale dopadlo to dobre. Urcite by som zasla za lekarom a poradila sa.
Nauc sa prvu pomoc pre novorodencov. Cim viac budes vediet, tym silnejsia budes, lebo budes vediet ze to zvladnes.
Ano stalo sa to aj mne a určite chod k lekárovi nám takto zistili reflux a vlastne nám monitor takto zachránil život
@andreatytler 16.5 bude mať 8mes.deku pouzivam iba na zyakryte ked zaspi,mantinely iba kvôli tomu ked sa pretaca aby si neublizilo alebo aby sa nohy- ruky ",nezasekli"naoblrkane nie je a spanie no tak ona sa otaca darmo zaspi napr na chrbte niekedy sa zobudi ináč na boku a tak....
Mozno len hlbsie spala, bola ruzova, takze dychala, deti sa bezne takto zhlboka nadychuju aj ked pokojne spia a dychaju, ked sa sama otaca, uz moze kludne spat aj na brusku a pokial sa to nezopakuje, tak nemusis hned chodit k lekarovi.
@anavixy no tento koment na trošku ukľudnil ďakujem
Tak to je uz vacsie. Ak v tej postielke putuje je mozne ze bola mimo toho monitoru.
Dieta tuho zaspalo a plytsie dychalo
Ak je to vacsie dieta mohlo len vycestovat mimo dosah monitoru
Na toto presne monitor určený je. Stalo sa mi to pred pár dňami , bábätko ale dýchalo v postieľke. Viem ako sa cítiš a ako sa bojíš, bojím sa aj ja ...