Nadávky od chlapa
Zdravím, dala som sa dokopy s jedným chlapom. Po asi par týždňoch už vo vzťahu sme mali tému kde teda ma vysmial a povedal, že som paranoidná. (Nebudem konkretizovať) Následne som mu vysvetlila, kde je problém a povedala, že tu sme nekompatibilní a odišla som s čím ma začal presviedčať, že robím chybu a podobne. Keď som nepodvolila, začal mi brutálne nadávať do p., že som jeb. a podobne. Zablokovala som ho všade. No ráno mi prišla sms že som sa zachovala zle, zlomila mu srdce a nemala som si s ním nič začínať. Ani by som nezačala keby táto téma prišla už skôr. Navyše chce po mne vrátiť peniaze, aj keď trval na 50/50 ale samozrejme nejaké lacné drinky, či zmrzlinu mi kúpil. Cítim sa neuveriteľne zle, že som mu ublížila, aj keď samú ma to bolí. Je normálne, že po tom všetkom mám hrozné výčitky voči nemu a je mi ho ľúto?
Ty máš pocit, že si mu ublížila???...a cítiš sa kvôli tomu zle?Jasaj, že dotyčný sa prejavil už teraz, že čo je zač.
Ty máš pocit, že si mu ublížila???...a cítiš sa kvôli tomu zle?Jasaj, že dotyčný sa prejavil už teraz, že čo je zač.
@anonym_51b0c8 Áno, pretože sa na mňa namotal a a vraj využila. Zamilovala som sa zo začiatku, preto som aj pristúpila na vzťah no asi som to robiť nemala.
@anonym_51b0c8 Áno, pretože sa na mňa namotal a a vraj využila. Zamilovala som sa zo začiatku, preto som aj pristúpila na vzťah no asi som to robiť nemala.
@danielad9 Určite by si sa nezamilovala do neho,keby si poznala jeho tienistú stránku
Ty si vôbec neuvedomuješ ako tá manipuluje? Čo ti stojí niekto na vedeni? Veď tá citovo vydiera a manipuluje
Sa zobuď
@danielad9
Tak zablokovany alebo klames ked si dostala SMS, ked budes pokracovat takyto k*k*t ti nebude nadavat ale ta nabuduce zmlati,

nie nie je to normalne. nic mu nevracaj. a hlavne utekaj! a neotacaj sa. zle zle a cele uplne ze zle.