Neodporúčam Doktora Ladislava Mechuru
Dobrý deň, tým že som vybavola nového lekára potřebovala som aj obvodného a hneď po prvom sedení mám zlú skúsenosť pretože chce mi brať krv a aj keď som sa mu snažila vysvetliť že to zle znášam on na tom trval a vôbec žiadny ústupok alebo kompromis. Ak s ním máte nejaké skúsenosti napríklad lepšie dajte vedieť
Hlaven prosim neobtazuj inych lekarov, nez psychiatrov, svojimi vymyslami.
Odber krvi je uplny zaklad, bez toho sa obvodny nikam nepohne ma pravdu.
Nový lekár ti chce spraviť základne odbery, veď to je jeho praca. Si dospela osoba, tak snáď niečo ako odber krvi zvládneš, nemáš 3 roky
Ak máš s týmto problém, tak vyhľadaj psychiatra
Ja normálne ľutujem lekárov keď narazia na takú super pacientku ako si ty
@anonym_44e1b2 ale no,moja 3ročná zvládla odber.krvy aj každý týždeň
@anonym_44e1b2 ale no,moja 3ročná zvládla odber.krvy aj každý týždeň
@anonym_74a111 vidím, že zas nejaká ostrá ceruzka pochopila pointu
3 ročne dieťa má nárok báť sa a robiť cirkus. Dospela žena by už mala mat rozum a chápať prečo jej doktor chce robiť odbery a hlavne to bez zbytočnej drámy aj zvládnuť
Pekný večer
Aky kompromis si madam predstavuje?. Dame odbernu nadobku a pockame kym sa porezes?
A aký ma vôbec zmysel ísť k doktorovi ak nechceš odobrať krv? Väčšina chorôb sa dá práve indikovať z odberu krvi. Ak by ti ju nezobral a tebe by sa neskôr niečo prejavilo, mal by reálne problem so zákonom za zanedbanie
A navyše urcite po Tebe chcel,aby si sa vyzliekla....navrhujem k tyraniu a ublizovaniu na tele pridat i sexuálne obtazovanie

Nový lekár ti chce spraviť základne odbery, veď to je jeho praca. Si dospela osoba, tak snáď niečo ako odber krvi zvládneš, nemáš 3 roky
Ak máš s týmto problém, tak vyhľadaj psychiatra
Ja normálne ľutujem lekárov keď narazia na takú super pacientku ako si ty