Ako prekonať zlomené srdce po rozchode?

29. apr 2025

Neviem stále zabudnúť na môjho ex. Zoznámili sme sa v práci (obaja sme,boli sme slobodný aj takže žiadne konšpirácie o podvádzaní atď).. Ja som sa do neho bezhlavo zamilovala taká láska na prvý pohľad strašné silná emócia doteraz nikdy som to nezažila. Aj sme niečo riešili ale a jeho strany to nebolo také akoby som chcela,dotoho klamstvá od "kolegov"na jedného alebo druhého aby nám to prekazili atď.. Milión rozhovorov o nás sme spolu mali my dvaja.Nejak to ale nikdy sa neposunuli ďalej z jeho strany (vysvitlo že záujem nemal o mňa len ale o iné áno)a ja som odišla z práce kvôli tomu strašne sklamaná.Mala som depresie lebo som nechápala prečo nie som dosť dobrá pre niekoho.Kazdy deň som preplakala. Nie sme v kontakte už skoro pol roka ani neviem čo s ním je. Ale ja na neho myslím každý deň a sníva sa mi s ním neustále (pekné sny ako sme spolu svadba atď) Už som to riešila aj s psychiatrickou a stav sa mi trošku zlepšil s liekmi .. ja viem že to chce len čas ale už prešiel rok .nikoho som nemala odvtedy a bojím sa s niekym nadviazať niečo.Srdca mám zlomené na milión kúskov a už neviem ako ďalej aby som zabudla. Neradte mi šport knihy atď lebo to je zbytočne ..snažím sa zamestnať vždy niečím a potom v noci sa mi sníva s ním zas😭😭😭

thereisabear
29. apr 2025

Skús psychologičku.

bielasovicka
29. apr 2025

A čím ta ten chlap tak zaujal prosím ta? Ved hovoríš ze ta chcel len na sex, to ta ani neodradilo? Ved ta nemá rád.... Kašli naňho, ešte príde ten pravý.

ladygina
29. apr 2025

Neboj sa. Cas je najlepsi lekar, funguje to, zabudnes. Niekomu to vsak trva dlhsie, ale skor ci neskor sa z toho dostanes aj ty 🙂 A onedlho si nanho ani nespomenies. A ak aj ano, tak to uz boliet nebude. ♥

petulda333
29. apr 2025

@bielasovicka kde spomina,ze ju mal len na sex?

petulda333
29. apr 2025

Tak vies,ty si sa zalubila,on nie. To je normalne. Nemozes sa kazdemu pacit...ak si nevies pomoct,tak smer psycholog

bielasovicka
29. apr 2025

@petulda333 píše ze, vysvitlo ze záujem nemá o ňu ale o iné áno. To nemyslí tým sex? Ci mysli na iné ženy? Ale ved to je to iste.

luccija
29. apr 2025

Ako dlho ste boli spolu?prečo si myslíš, že vám to chceli kolegovia prekaziť?
""Mala som depresie lebo som nechápala prečo nie som dosť dobrá pre niekoho"".
Nie, že nie si pre niekoho dobrá, ale city si nevynutis chcel inú vec čo píšeš asi nebol tak zaľúbený ako ty.Ked to bola prvá láska o to horšie.
Asi si bola zaľúbená iba do predstavy v skutočnosti taký fajn nebol.Zial, lásku si nevynutis musíš niekedy to nevyjde...mozno o rok ty tak niekomu zlomia srdce a iskra nepreskoci

petulda333
29. apr 2025

@bielasovicka pre mna to znamena len to,ze ju nechcel ale pacili sa mu ine. A nie,ze autorku mal len na sex 🤔

bielasovicka
29. apr 2025

@petulda333 jaj, tak som asi zle pochopila

petulda333
29. apr 2025

@bielasovicka tak mozno nam to ona objasni...ja som to pochopila takto

januska12323
29. apr 2025

Opakuj si, že ťa nechcel ani nechce a nie je to tvoja vina.

nika23t
29. apr 2025

Súhlasím s @thereisabear , psychológ by bol podľa mňa lepšia cesta ako psychiater.

valikasikulova
29. apr 2025

@bielasovicka nepochopila si to zle, len autorka to napísala dost nejasne, zle sa vyjadrila lebo to môže znamenať aj sex aj ine ženy, to musí ozrejmiť len ona 🙂

deti95060810
29. apr 2025

môže to trvať ešte zopár rokov... nie mesiacov, ale rokov.
po istom čase ak si niekoho nájdeš , založíte si rodinu - vtedy by to malo prestať.
budeš žiť už pre súčasnosť , ex ktorý ti veľmi ublížil bude úplne mimo tvoju myseľ.
len to môže trvať ešte veľa veľa času...

autor
29. apr 2025

Baby nemal má len na sex. Boli sme spolu aj xy krát bez toho sexu
Vedeli sme sa rozprávať hodiny aj cez tel aj naživo. Proste to nechápem lebo ja by som pre neho urobila všetko.Neviem prečo sa mi to malo stať a čo mi to malo dať do života taká bolesť. Ja viem že sú natom aj horšie ženy po nejakom stroskotanom vzťahu.... Tak isto viem že čas to vylieči a bude dobre nejak. Viem že si budem dávať pozor odteraz komu opäť uverim.A že je predo mnou ešte dlhá cesta vyliečenia sa. Mala som už vzťahy pred ním a nikdy to nebolo takéto a tak dlho to netrvalo.

ruthike
29. apr 2025

Si sa zalubila - pochopitelne, ved ste spolu stravili velmi vela casu. Citila si vzajomne puto a prepojenie. Mali ste si vela povedat. Ale chalan proste nie je pripraveny na vztah. To nie je o tebe (ale ta veta, ze by si pre nho vsetko urobila, to nie je celkom spravne - to chlap musi zenu dobit, ziskat si ju - nie zena skakat ako si zmysli, to strati chlap respect a zaujem pri dvoreni). Musis Prestat mysliet ako obet. To je zivot, to sa stava, sa otras, venuej sa konickom, priatelom, bud na cerstvom vzduchu. Proste rozptyl mysel a telo. A nelutuj sa. A tabletky neber, si len nicis metabolizmus. To je o tebe. A tvojom nastaveni. Chces stravit zivot lutovanim, ale v prijemnom uzivani?

romiada
30. apr 2025

Ty by si urobila pre neho všetko? A on pre Teba čo? Preboha nedávaj sa takto ako na tácke chlapovi. Si si vyfabulovala v hlave aký je/bol úžasný a aký by Ste možno mali super vzťah keby Ťa chcel . Lenže on Ta nechcel. Jedna krásna rýmovačka z mojich dievčenských čias: nebež za vlakom ,ktorý Ta nechce vziať, nebež za chlapcom ktorý Ta nemá rád.

bebek
4. máj 2025

Prejde ta to vtedy,keď stretneš niekoho iného