Ako najradšej nosíte kabelky?
Ahoj, aké nosíte najčastejšie kabelky? Na ramene alebo crossbody? Alebo nosíte aj v ruke také tie s krátkymi uškami?
@anonym_autor neznasam velke a tazke kabelky. Nosim len to najnutnwjsie v malej crossbody kabelke. Nebudem si predsa nicit chrbat kvoli nejakemu imidzu
Tiež kabelky nemusím, jedine tak na dáku oslavu, posedenie alebo návštevu divadla si ju vezmem. Najčastejšie batoh a crossbody
S uškami, veľké. Potrebujem také, pretože v nich nosím všetko možné 🙈
ja milujem obrovske kabelky cez rameno.. dam tam vsetko aj bundu aj nakup a 2 flase vody.. ano je tazka.. ale co uz
Crossbody alebo žiadnu. Mobil do vrecka, drobné do vrecka, kartu mám v mobile. 😅
@anonym_autor ja kabelko-ruksaky
Ja neznášam ruksaky, ani sa mi na ženách (mimo prírodu) nepáčia. Kabelky len elegantné malé, do ruky, aj cez rameno. Závisí od oblečenia.
Neznášam také tie veľké kabelky do ruky alebo cez plece, ja výlučne len crossbody a mini batoh (ale len moderné a značkové)
Mam aj male crossb, aj male do ruky na vecierky, ale najcastejsie nosim polovelke kabelky na pleci.
Ja vlacim neustale vela veci so sebou, takze je to nutnost.
Zaroven preto musi byt kvalitna, vsetko vydrzat (aj moje nie vzdy setrne uplne zaobchadzanie, ked sa ponahlam) a v prazdnom stave musi mat max 500g.
Najradšej crossbody, aj malé aj veľké. Keď kupujem kabelku, tak pozerám na to, aby mala aj prídavné dlhé ramienko. Ak je nejaká akcia, tak kľudne aj kabelka na rameno alebo do ruky, ináč len crossbody. Na normálny deň nemám rada tašku do ruky, zavadzia mi, potrebujem mať ruky voľné a ani na rameno, lebo ho podvedome trošku zdvihnem, aby mi kabelka nespadla a bolí ma z toho chrbtica.
Ja buď všetko napchám do vrecka alebo idem ako sedlaňa s taškou ( igelitkou ) z dm. Nič medzi.
Neznášam také tie veľké kabelky do ruky alebo cez plece, ja výlučne len crossbody a mini batoh (ale len moderné a značkové)
@zuzubb007 hlavne znackove.. omg, zeny..naco znackove.. aby ostatni videli,ze na to mate?
Batohy nenosím okrem turistiky nikam, lebo mi prídu menej bezpečné, hlavne v meste, keďže ich nemám pod plnou kontrolou. Netvrdím, že mi nemôžu čmajznúť čosi aj z kabelky, tašky, ale ešte sa mi to nikdy nestalo. Veľká kabelka cez rameno je super, lebo je polyfunkčná.
Jedine crossbody a vobec si nepotrpim na znacky. Mne sa casto pacia uplne divne veci a to je tak tazke najst v obchode 🤦 Momentálne mam handmade crossbody menchesteovy material s koženkou, komplet v červenej.
@zuzubb007 hlavne znackove.. omg, zeny..naco znackove.. aby ostatni videli,ze na to mate?
@anonym_f7608d nie ostatní ľudia sú mi ukradnutí čo si myslia, nikdy by som si nič nekupovala kvôli druhym, ide o môj pocit a neznášam tak isto také tie značky čo kričia, že aha toto je versace, ja si kupujem len také kde je mikropismom napísané napríklad značka Hilfiger, nedala by som viac ako 100 eur , takže nestaraj sa o to čo nosia druhí
Na kazdu prilezitost inu.
Do prace ruksak na notebook.
Na cestovanie s detmi velku kabelku na plece, kde schovam aj snacky pre deti a vlhcene obrusky.
Do kina alebo na shopping malu znackovu kabelku ktoru by som rada dala crossbody ale kedze mi neterky tvrdia ze je to totalne out tak nosim na jednom ramene. 😅
Na kazdy den po deti do skolky tiez malicku crossbody ale lacnejsiu ako tu do kina a mesta 😆
@anonym_autor ja najradšej na rameno , ajkeď sa mi veľmi páčia crossbody , ja to neznesiem. Vadí mi ten pocit , že to mám krížom cez telo. Takže aj tie malé nosím na ramene 😃
Batohy nenosím okrem turistiky nikam, lebo mi prídu menej bezpečné, hlavne v meste, keďže ich nemám pod plnou kontrolou. Netvrdím, že mi nemôžu čmajznúť čosi aj z kabelky, tašky, ale ešte sa mi to nikdy nestalo. Veľká kabelka cez rameno je super, lebo je polyfunkčná.
@anonym_f40a50 ja mam vak ktory ma zips na zadnej strane mam ho na chrbte..
Keď som s deťmi ruksaky, keď idem na udalosť malé crossbody/listove keď idem s kamoskou von stredné crossbody a do prace vždy veľké shopper bags/tote bags 😊
@anonym_f40a50 ja mam vak ktory ma zips na zadnej strane mam ho na chrbte..
@slavomira236 Fajn, len nie vtedy, keď z neho chceš náhle niečo vybrať/vložiť.
@zuzubb007 ja, ako Ty
Otázka za milión. Keď máte v lete crossbody kabelku nosíte ju cez prsia? akože v jarčeku zaseknutú či to nejako obchádzate elegantne?
Ja mam kozy ako vozy a je mi trápne ak sa mi tam ramienko šprajcne.
Kapsicku
Mam malé dieťa,cennosti mám stále na dohľad pri sebe a nezavadzia🙂
cez plece, na crossbody sa mi nepáči ten remienok cez telo, ruší ma to hlavne pri elegantnejšom oblečení, a kabelka v ruke mi zavadzia

podľa toho kam, že…
ja nejazdím autom pravidelne, tak lepšie sú mi na plece…
a keď mám málo vecí, tak crossbody
a keď nemám veľkú tašku s obedom tak aj takú do ruky resp. na predlaktie… 🤷♀️