Dobrý deň. Manžel má celozávodnu dovolenku. Syn dostal kiahne, manžel si vybavil OČR na neho. Mali sme ísť do Tatier a zrušili sme ti. Ocr si vybavil, aby mu zostala dovolenka. Syn ma slabý priebeh kiahní bez teploty. Uz nemá pľuzgiere, ma iba chrasticky. Môžme ísť ten nasledujúci týždeň (nie tento čo bude) napr k našim na pár dni? Alebo musime byť doma do konca OČR? Ďakujem.
Na OCR mozete byt hocikde, to nie je PN
@viestta áno? Ze nemôže prísť nejaká kontrola? Lebo nám uz hrabe v bytovke. A za týždeň uz nebude infekčný a u našich by bol na dvore ... Ďakujem
od kedy mal prvy vysyp lebo OCR mas 14 dni predsa len ?
od kedy mal prvy vysyp lebo OCR mas 14 dni predsa len ?
@mamina7070 ocr ma od 17 do 31. Prvý vysyp bol minulu nedeľu. Ma slabý priebeh. Nerobia sa mu nové. Nemá ani pľuzgiere. Ma uz iba chrasticky. Ktoré odpadávajú. Nemal ani teplotu. On ma silnú imunitu. Len manžel si chcel ušetriť dovolenku a dalo sa, tak si vybavil OCR.
@anonym_autor uz teraz ste mohli byt u rodicov, ked tam nie su ine deti
@viestta su sestrine a staršia sestra s dmo nemala kiahne. Takže preto sme zostali doma
@anonym_autor Pri kiahňach je karanténa, ktorú ti mala oznámiť lekárka. Nešla by som nikde. U starších ľudí to môže spôsobiť pásový opar.
@anonym_autor Pri kiahňach je karanténa, ktorú ti mala oznámiť lekárka. Nešla by som nikde. U starších ľudí to môže spôsobiť pásový opar.
@anonym_040e50 my by sme sli az po dvoch týždňoch od vysypu napr 29.7 co by mal ocr uz iba 3 dni. Syn ma slabý priebeh. Nemá uz pľuzgiere iba chrasty.
@anonym_040e50 my by sme sli az po dvoch týždňoch od vysypu napr 29.7 co by mal ocr uz iba 3 dni. Syn ma slabý priebeh. Nemá uz pľuzgiere iba chrasty.
@anonym_autor ak má očr ako si písala, má ju 15 dní, vo problém nie je, ale posledný deň nebude mať zaplatený a preruší sa mu poistenie
@anonym_autor ak má očr ako si písala, má ju 15 dní, vo problém nie je, ale posledný deň nebude mať zaplatený a preruší sa mu poistenie
@lilinka88 to nás upozornila aj dr. To vieme že ten 15 deň nebude mať zaplatený. Ako sa mu prosím preruší poistenie? Co to znamená? Ďakujem
ak uz ma iba chrasty, tak uz nieje infekcny.
A pri ocr nemusite byt nitne doma, mozete byt hoc kde. Kontroly nechodia.
ak uz ma iba chrasty, tak uz nieje infekcny.
A pri ocr nemusite byt nitne doma, mozete byt hoc kde. Kontroly nechodia.
@elanor ďakujem.
@lilinka88 to nás upozornila aj dr. To vieme že ten 15 deň nebude mať zaplatený. Ako sa mu prosím preruší poistenie? Co to znamená? Ďakujem
@anonym_autor to inak preco robi taku hlupost ? s prerusenim poistenia? ty si doma ci pracujes teraz ?
@anonym_autor to inak preco robi taku hlupost ? s prerusenim poistenia? ty si doma ci pracujes teraz ?
@mamina7070 ja som na opatrovateľskom. Syn je autista.
@anonym_autor jednoduchšie by bolo ukončiť ocr 30.7 a OCR nie je kontrolovaná, muž môže ísť kdekoľvek, nemusí byť doma
@luliu ďakujem.
Ten jeden prerušený deň bude akoby bez sociálneho poistenia - čiže sa mu nepočíta do dôchodku, do dávky v nezamestnanosti, nemá nemocenské poistenie. Čo sa týka zdravotného poistenia, neviem či si ten deň musí zaplatiť, keďže je vystavená očr, nech si radšej zistí
Na OCR mozete byt hocikde, to nie je PN