icon

Aktuálne počasie v Košiciach

4. apr 2025

Aké máte počasie v Košiciach? Chystáme sa na víkend a vyzerá to zajtra bieda..dážď, zima v nedeľu.
Ja verím, že aspoň zajtra to vydrží bez dažďa, lebo teraz dva dni bolo nádherne počasie. Počasie sledujeme všade ,ale ťažko povedať..Keďže ideme s malými deťmi a plánovali sme vonku veľa.

Strana
z2
sweet20
4. apr 2025

Mame tak ako pise pocasie.. dnes bolo krasne, zajtra bude skaredo aj v nedelu
... zajtra ma fukat s dazdom... aj v nedelu.. takze uvidime co si pocasie vymysli 😀😀

sweet20
4. apr 2025
autor
4. apr 2025

@sweet20 Jaaj a tsk dúfame všetci, že bude aspoň polooblačno bez dažďa.

autor
4. apr 2025

@sweet20 Ďakujem

sweet20
4. apr 2025

Tak hlasi dazd.. ale nemusi.. ked pridete tak uvidite

autor
4. apr 2025

No toto čítam..to je proste smola.

bessie12
4. apr 2025

Otrasné počasie bude. My sa chystáme na týždeň a ako inak počasie bude škaredé a chladné 🙄

zobaka
4. apr 2025

dnes som bola vonku len v koseli bolo cez 20 stupnov, zajtra uz hlasia dazd na 30% ale relativne teplo 14 stupnov, v nedelu uz cele zle okolo 5, predpokladam, ze ako stale bude fučat vietor ako najaty to je pre KE typicke

vkatush
4. apr 2025

@zobaka to je to milované VKVčko 😂
Ale dnes aspoň bolo super, mám pocit, že všetci si to počasie užili. Všetci v krátkom, robili si pikniky na tráve, vysmiate všetko od ucha k uchu. Škoda toho víkendu, čo bude 🥲

bessie12
4. apr 2025

@zobaka
@vkatush sezóna kúrenia ešte neskončila dúfam? Ja len, že či nezapnem radiátory zbytočne.

autor
4. apr 2025

@vkatush Joj to verím dnes ako v lete. Ešte teraz je u nás 12st.

autor
4. apr 2025

@sweet20 Áno ja dúfam, že nevyjde a že sa to posunie. Nech už aj je pod mrakom a nemusí byť ani teplo, len nech neprší.

autor
4. apr 2025

@bessie12 Ale,možno sa vám vyčasí a oteplí..no apríl je žiaľ taký ako na hojdačke. Pamätam, keď v apríli aj sneh a to býva ešte v teplúčku.Horsie už tam pod Tatrami to majú.

bessie12
4. apr 2025

No, čo som pozerala počasie, tak je to bieda. Zlepšovať sa to začne až keď pôjdeme späť 🤦‍♀️ len dúfam, že koncom júna, počas nášho svadobného dňa, bude pekné počasie 🙏

zobaka
4. apr 2025

@bessie12 tri dni po sebe musi byt 18 stupnov aby prestali kurit, my mame cudny byt v spalni uz nekuria a v obyvacke ide 🙃 ale da sa uz vydrzat bez kurenia v pohode a to som celkom zimomriva, k tv s dekou

zobaka
4. apr 2025

@vkatush no dnes az divne bolo bez toho vetra, to je asi jedna z najzasadnejsich veci, ktore tu neznasam tie fukoty vkuse 😂 ano v parku ludia sedeli v trave, niektori celkom vyletneni uz v trickach a kratasoch, celkovo ludia mali dobru naladu, terasy plne 🌞

bessie12
4. apr 2025

@zobaka vďaka za info. Tak v spálni vykurovať asi nebudeme. Skôr mi ide o obývačku. Ale inak si myslím, že v tom byte nejak zima nie je kvôli plastovým oknám. Takto mi to mamina kedysi povedala. Len tie okna tiež už majú svoj vek 😐

zobaka
4. apr 2025

@bessie12 sice zavisi ako je izba orientovana ak na sever a bez susedov moze byt zima, ale myslim, ze vam nebude, plastove okna ano udrzia teplo, neunika vzduch ako cez stare drevene, schvalne som sa pozrela na izbovy teplomer mame 22 stupnov, cize ideal

ludka98
5. apr 2025

Neviem, či si už počula "VKV" (Vy##bany Košický Vietor) ale v nedeľu si to asi užiješ v plnej kráse.

autor
5. apr 2025

@bessie12 Tak to je smola..tak to určite vám vyjde, blahoželám.

viestta
5. apr 2025

@zobaka ked vam nekuri v spalni, treba odvdusnit stupacku

zobaka
5. apr 2025

@viestta u nas je problem, ze dementni susedia nad nami poodpilovali radiatori aby akoze usetrili, nefunguje nic ako ma..skoda reci, ale momentalne je vonku dost teplo teda do zajtra 😆

autor
6. apr 2025

Takze výlet dopadol super, aj keď vetrisko studený a zima, ale dalo sa vydržať. Bolo nám super.

tibiokke
6. apr 2025

Sme radi ze sa vam unas pacilo dakujeme za navstevu aj nabuduce

zobaka
6. apr 2025

autorka - kde ste boli? No dnes cista katastrofa, dobre spm nadavala a to sme sa len presuvali do kaviarne😂🫣

tibiokke
6. apr 2025

@zobaka kde chodite kavickovat

bessie12
6. apr 2025

Tak sme už v KE. Ja som mala taký strach z tých serpentín kvôli tomu snehu, ale v Polsku to nebolo o nič lepšie 🙈 už sme si aj pospali a teraz si ideme niečo objednať na večeru. V byte našťastie az taka zima nie je, takže je to v pohode 🙂

bessie12
6. apr 2025

@tibiokke moja naj kaviareň je Kávy sveta na Hlavnej a ešte Casablanca na Bielej.

tibiokke
6. apr 2025

@bessie12 poznam

tibiokke
6. apr 2025

@bessie12 chodte do zvonu na zvonarskej na veceru top podnik ak ste niekde na hlavnej ubytovany

Strana
z2