Aktuálne počasie v Košiciach
Aké máte počasie v Košiciach? Chystáme sa na víkend a vyzerá to zajtra bieda..dážď, zima v nedeľu.
Ja verím, že aspoň zajtra to vydrží bez dažďa, lebo teraz dva dni bolo nádherne počasie. Počasie sledujeme všade ,ale ťažko povedať..Keďže ideme s malými deťmi a plánovali sme vonku veľa.
@sweet20 Jaaj a tsk dúfame všetci, že bude aspoň polooblačno bez dažďa.
@sweet20 Ďakujem
Tak hlasi dazd.. ale nemusi.. ked pridete tak uvidite
No toto čítam..to je proste smola.
Otrasné počasie bude. My sa chystáme na týždeň a ako inak počasie bude škaredé a chladné 🙄
dnes som bola vonku len v koseli bolo cez 20 stupnov, zajtra uz hlasia dazd na 30% ale relativne teplo 14 stupnov, v nedelu uz cele zle okolo 5, predpokladam, ze ako stale bude fučat vietor ako najaty to je pre KE typicke
@vkatush Joj to verím dnes ako v lete. Ešte teraz je u nás 12st.
@sweet20 Áno ja dúfam, že nevyjde a že sa to posunie. Nech už aj je pod mrakom a nemusí byť ani teplo, len nech neprší.
@bessie12 Ale,možno sa vám vyčasí a oteplí..no apríl je žiaľ taký ako na hojdačke. Pamätam, keď v apríli aj sneh a to býva ešte v teplúčku.Horsie už tam pod Tatrami to majú.
Neviem, či si už počula "VKV" (Vy##bany Košický Vietor) ale v nedeľu si to asi užiješ v plnej kráse.
@bessie12 Tak to je smola..tak to určite vám vyjde, blahoželám.
Takze výlet dopadol super, aj keď vetrisko studený a zima, ale dalo sa vydržať. Bolo nám super.
Sme radi ze sa vam unas pacilo dakujeme za navstevu aj nabuduce
autorka - kde ste boli? No dnes cista katastrofa, dobre spm nadavala a to sme sa len presuvali do kaviarne😂🫣
Tak sme už v KE. Ja som mala taký strach z tých serpentín kvôli tomu snehu, ale v Polsku to nebolo o nič lepšie 🙈 už sme si aj pospali a teraz si ideme niečo objednať na večeru. V byte našťastie az taka zima nie je, takže je to v pohode 🙂

Mame tak ako pise pocasie.. dnes bolo krasne, zajtra bude skaredo aj v nedelu
... zajtra ma fukat s dazdom... aj v nedelu.. takze uvidime co si pocasie vymysli 😀😀