icon

Prečo ženy nevedia čítať medzi riadkami?

jano99
Dnes o 12:06

Myslím, že hlavným problémom drvivej skupiny žien je presvedčenie, že dokážu spracovávať a vyhodnocovať mužské pokolenie resp. správanie a na základe tejto mylnej predstavy si vytvárať obraz muža, ktorý je na míle vzdialený od skutočnej osobnosti daného jedinca.
Trvá to už stáročia a nič sa na tom v podstate nezmenilo.
Moje otázka znie:
Ako ženy naviesť na cestu uvedomenia si skutočnosti, že čítanie medzi mužskými riadkami jednoducho nie je v ich genetickej výbave.

Strana
z3
minenkaa
Dnes o 12:07

@jano99 Ako muzov naviesť na cestu uvedomenia si skutočnosti, že čítanie medzi ženskými riadkami jednoducho nie je v ich genetickej výbave.

anonym_e28a1d
Dnes o 12:12

@jano99 to iste plati aj opacne.Takze treba hlavne jasnu komunikaciu bez okolkov,ved hadam si zena domysli,ved hadam si muz domysli.Jasne treba vsetko pomenovat.Nikto nevie citat tomu druhemu myslienky.Aj ked,clovek je tak zohraty s tym druhym,ze mu tie jeho myslienky povie prave v tu sekundu nahlas.Ale to su pary,co vedia komunikovat,co vedia sa vcitit do toho druheho a opacne,maju vsetko spolocne a nerobia si naschvaly,ze jeden je mudry ako radio,a druhy sa musi podriadovat.
Co poväcsine sa vzdy zena podradi ale ked uz je toho vela,tak to dopadne rozvodom.
Na vztahu treba stale pracovat,stale,stale.

januska12323
Dnes o 12:13

Prečo práve ženy? Nejaká ťa naštvala? Lebo úprimne medzi riadkami nevie čítať nikto, treba jasne povedať čo chceš.

jano99
autor
Dnes o 12:14
@januska12323

Prečo práve ženy? Nejaká ťa naštvala? Lebo úprimne medzi riadkami nevie čítať nikto, treba jasne povedať čo chceš.

@minenkaa
@januska12323 Ja mám ženy rád.....ale vážne....hlavne keď spia a sú ticho 🙂

wolf_
Dnes o 12:18

To nie je o pohlaví, ani o "genetickej výbave" a už vôbec nie o tom, že žena nemôže pochopiť muža alebo naopak že muž nemôže pochopiť ženu ... Ale čisto o tom, že ľudia nie sú zvyknutí/naučení na priamu otvorenú komunikáciu... Radšej budú domýšľať, analyzovať, hovoriť v "hádankách", náznakoch, "hrať" taktické, mocenské a podobné "hry".

minenkaa
Dnes o 12:18
@jano99

@minenkaa

@jano99 nieto ti napísal ,že zeny nemáš rad?

anonym_6a6896
Dnes o 12:19
@jano99

@minenkaa

@jano99 pochopiť muža neznamená čítať medzi riadkami. To je prvá signálna - plné brucho a prázdne vajcia. Muž sa potrebuje na niekoho hnevať a viniť nejakú ženu zo svojich zlyhaní - buď je to jeho mama, jeho ex, alebo jeho svokra. Nedorobené kusy by sa nemali množiť ďalej.

jano99
autor
Dnes o 12:20
@anonym_6a6896

@jano99 pochopiť muža neznamená čítať medzi riadkami. To je prvá signálna - plné brucho a prázdne vajcia. Muž sa potrebuje na niekoho hnevať a viniť nejakú ženu zo svojich zlyhaní - buď je to jeho mama, jeho ex, alebo jeho svokra. Nedorobené kusy by sa nemali množiť ďalej.

@anonym_6a6896 Tvoja analýza je zaujímavá, zaradil by som ju do kategórie sci-fi.......🙂

januska12323
Dnes o 12:25
@jano99

@minenkaa

@jano99 ktovie čo by povedali oni o tebe

minenkaa
Dnes o 12:26
@januska12323

@jano99 ktovie čo by povedali oni o tebe

@januska12323 veď preto pri nom radsej spia

anonym_83354a
Dnes o 12:28
@jano99

@anonym_6a6896 Tvoja analýza je zaujímavá, zaradil by som ju do kategórie sci-fi.......🙂

@jano99 Sprav láskavosť všetkým naničhodným ženám a radšej si vyhoň sám, prípadne si zaplať prostitútku, čo ti vyfajčí bez rečí, alebo gumenú Anču.(tiež toho veĺa nenakecá ) vrelo odporúčam.

anonym_db322a
Dnes o 12:31

Ak si myslis, ze si dokonaly a jediny na svete, tak sa MYLIS 🙈😆

anonym_83354a
Dnes o 12:41

Vďaka takým ako ty autor si niektoré ženy uvedomia , aký je ten ich manžel kus dobrého chlapa a ďakujú Bohu, že im neposlal takého ,ako si ty.

simsalabim
Dnes o 12:42

@jano99 a v muzskej vybave to funguje? Citanie zien medzi riadkami? Nemyslis, ze je to komunikacii dvoch ludi a nie o genetike?

jano99
autor
Dnes o 12:42
@anonym_83354a

@jano99 Sprav láskavosť všetkým naničhodným ženám a radšej si vyhoň sám, prípadne si zaplať prostitútku, čo ti vyfajčí bez rečí, alebo gumenú Anču.(tiež toho veĺa nenakecá ) vrelo odporúčam.

@anonym_83354a Moja otázka neznela ohľadom môjho sexuálneho života......aj keď každá rada dobrá.....Inak dostať spätnú väzbu od ženy, ktorá myslí na moje sexuálne uspokojenie je pre mňa veľkým spestrením sobotného popoludnia..... a taktiež to pre mňa otvára aj priestor na zamyslenie sa nad tým, aby som v svojom sexuálnom živote začal začal viac experimentovať......vážne ti veľmi ďakujem....😉

jano99
autor
Dnes o 12:46
@anonym_83354a

Vďaka takým ako ty autor si niektoré ženy uvedomia , aký je ten ich manžel kus dobrého chlapa a ďakujú Bohu, že im neposlal takého ,ako si ty.

@anonym_83354a Nakoniec vlastne budem tým atribútom, ktorý aj vaše nie veľmi ideálne príbehy predĺži.....Tak super.....A ďakovať mi nemusíte....🙂

anonym_83354a
Dnes o 12:47
@jano99

@anonym_83354a Moja otázka neznela ohľadom môjho sexuálneho života......aj keď každá rada dobrá.....Inak dostať spätnú väzbu od ženy, ktorá myslí na moje sexuálne uspokojenie je pre mňa veľkým spestrením sobotného popoludnia..... a taktiež to pre mňa otvára aj priestor na zamyslenie sa nad tým, aby som v svojom sexuálnom živote začal začal viac experimentovať......vážne ti veľmi ďakujem....😉

@jano99 Aj nabudúce, vďačne! Som to tak nejak vycítila, že by to bolo to pravé orechové pre teba. Žena , ktorá nerozpráva, iba uspokojuje.

anonym_83354a
Dnes o 12:51
@jano99

@anonym_83354a Nakoniec vlastne budem tým atribútom, ktorý aj vaše nie veľmi ideálne príbehy predĺži.....Tak super.....A ďakovať mi nemusíte....🙂

@jano99 Tak ja konkrétne dodnes neviem, čím som si toho svojho zaslúžila. Podľa mňa mal naviac ,ale teším sa, že sa do mňa zaľúbil a že ho to drží už hodne dlho . Je to poklad. On toho veľa nenahovorí, je muž činu ,ale keď už niečo povie, tak to má hlavu a pätu a nikdy neublíži slovom. A nie je na koníku- veľký bod k dobru.

anonym_d9a23f
Dnes o 12:51
@jano99

@minenkaa

@jano99 načo chceš byť zo ženou, keď ňou opovrhuješ?

jano99
autor
Dnes o 12:52
@anonym_83354a

@jano99 Aj nabudúce, vďačne! Som to tak nejak vycítila, že by to bolo to pravé orechové pre teba. Žena , ktorá nerozpráva, iba uspokojuje.

@simsalabim
@anonym_83354a Ak má žena potrebu sa vulgárne vyjadrovať......aby sa nejakým spôsobom odprezentovala......beriem to ako fakt.....😉

jano99
autor
Dnes o 12:53
@anonym_83354a

@jano99 Tak ja konkrétne dodnes neviem, čím som si toho svojho zaslúžila. Podľa mňa mal naviac ,ale teším sa, že sa do mňa zaľúbil a že ho to drží už hodne dlho . Je to poklad. On toho veľa nenahovorí, je muž činu ,ale keď už niečo povie, tak to má hlavu a pätu a nikdy neublíži slovom. A nie je na koníku- veľký bod k dobru.

@anonym_83354a Nech vám to vydrží......🙂

anonym_83354a
Dnes o 12:54
@jano99

@simsalabim
@anonym_83354a Ak má žena potrebu sa vulgárne vyjadrovať......aby sa nejakým spôsobom odprezentovala......beriem to ako fakt.....😉

@jano99 Ber to ako chceš, z nás dvoch som to ja, čo som šťastne vydatá a nemusím opačným pohlavím opovrhovať.

mandzula
Dnes o 12:54

U teba vlastne ani netreba vediet citat medzi riadkami a vsetci vieme, co si zac.

jano99
autor
Dnes o 12:55
@mandzula

U teba vlastne ani netreba vediet citat medzi riadkami a vsetci vieme, co si zac.

@mandzula Kto všetci???.......😉

mandzula
Dnes o 12:56
@jano99

@mandzula Kto všetci???.......😉

@jano99 Vsetci, ktori tu citaju tvoje prispevky.

jano99
autor
Dnes o 12:57
@anonym_83354a

@jano99 Ber to ako chceš, z nás dvoch som to ja, čo som šťastne vydatá a nemusím opačným pohlavím opovrhovať.

@anonym_83354a A to že si vydatá má aký súvis s tým, že sa vulgárne vyjadruješ?.......nejak mi uniká pointa.....alebo žeby skôr tebe?.....😉

anonym_83354a
Dnes o 12:58
@jano99

@anonym_83354a A to že si vydatá má aký súvis s tým, že sa vulgárne vyjadruješ?.......nejak mi uniká pointa.....alebo žeby skôr tebe?.....😉

@jano99 Pointa tvojho výlevu gde? Ja sa vyjadrujem ako chcem a nič neľutujem. 😎

anonym_b73118

Možno komunikovať priamo a nedávať priestor a dôvody na domýšľanie si blbostí? Nikto nevie druhému čítať myšlienky, je jedno či ide o dve ženy, dvoch mužov, muža a ženu... treba jednať na rovinu a hlavne konať podľa svojich slov, potom si nikto nebude o tebe robiť mylný obraz

jano99
autor
@jano99

@jano99 A ďalšia vec.....ak by si bola tak šťastne vydatá.....tak by si sa tým neprezentovala......asi toľko

anonym_1e095b
Dnes o 13:00

Priznávam sa, sme majsterky v hľadaní skrytých významov aj tam, kde je len prázdny papier. Možno by ste nám vy muži mohli občas pribaliť ‚návod na použitie, aby sme si tie vaše riadky nemuseli domýšľať podľa seba.
Myslíš si teda, že táto naša vlastnosť je len prekážkou, alebo to v minulosti malo nejaký evolučný zmysel? Možno sme tie riadky museli čítať, aby sme prežili v dobe, kedy sa veci nehovorili tak otvorene ako dnes. Ako by si nás teda chcel ‚naviesť‘ na tú správnu cestu ty?

Strana
z3