Priberanie a nafukovanie
Prosim nezmenila som stravovanie Ale za pol roka som pribrala 12kg a ide to hore mam 42r. Neporadite nieco vecer mam hrozne velke brucho a nedari sa mi chudnut. Prave naopak. Chystam sa obvodnemu no nerada by som isla na gastro, nemate skusenosti?
perimenopauza 😏 takže radím pozrieť napr. https://tatianabencekova.sk/moj-pribeh/ a zvyšok čo píše…
a určite nezačni behať ako šialená a neznižuj príjem pod bazal… to nepomáha. práve naopak
Takto som vstupovala do perimenopauzi, pribrala 15 kg. To bolo pred 3r. Tento rok som začala a schudla už 13 kg. Prečítaj si niečo o tom
Ako sa da doplnit estrogen okrem potravin, je nieco ucinne volnopredajne, mate skusenosti?
Po 40tke zacina tetkovatenie, plus 15-20kg a vzhlad clovece nezlob se. Alebo matriosky.
Po 40tke zacina tetkovatenie, plus 15-20kg a vzhlad clovece nezlob se. Alebo matriosky.
@anonym_c8fd02 áno, minule som premýšľala, že takmer všetky ženy v určitom veku majú rovnaké postavy, nohy, brucho, žiadny pás. Tie figúrky z človeče, máš pravdu.

perimenopauza- takto to zacina... zacat sa hybat vela chodit dat si pozor co zjes .. vacsinou sa ukaze aj nafukovanie hlavne po smotane a mliecnych vyrobkoch .. zacat zdravsie jest..vela zeleniny a probiotik ...