Ahojte ako sa vola samec labute ?
Gunár / samec labute
Hus / samica labute
Ako sa vola samec sykorky?
Labutiak
@viestta sykoriak predsa
@pikachu999 a cajak alebo cajkak? A samica hada je hadica
nema ziadny nazov, je to samec labute. Nie je to ako kon a kobyla, krava a byk, sliepka a kohut
@pikachu999 vdaka !
@viestta čajkoš a samica hada je pani hadova..tak mi raz povedali škôlkari
neberte ma vážne ja si len srandu robím
@babushkaem jeleň je samec srny? Chat gpt ma zjavne medzery
@pikachu999 pani hadová je super
A autorka, naozaj je to jednoducho samec labute, podobne ako pri iných zvieratách kde sa to rozlišuje iba slovíčkom samec a samica... ani taký žirafiak nie je
@babushkaem az na to, ze jelen nie je manzelom srny ale lane. Srna ma za manzela srnca. Takze AI sa este musi vela ucit.
@lindous áno mne sa aj hadica páči veľmi keď sme pri tom ako sa volá samička cervika?
@pikachu999 asi aj ten labutiak ma rovnaku vypovednu hodnotu ako to, ze jelen je manzelom srny. Kto vie kto by sa stal manzelom kobyly
@viestta ešte by ma zaujímalo prečo to nie je laniak keď ona je ľan 🥹 alebo teda laň= jelenica?
@viestta kobyliak predsa..
My napríklad aj kocúra voláme mačkoš..a mačku kočica.. ale to sme my
@pikachu999 laň nie je po slovensky, je to bohemizmus, samica jeleňa je v slovenčine jelenica. A ako už bolo spomenuté vyššie, samec labute je gunár.
gunár
A samec pandy? Pandiak?
U nas doma je zajac a zajačuľa
GTP chatom by som neverila. Pozerala som viacere stranky na googli - vsade k nim referovali ako samica a samec labute. Nijako inak som ich nenasla; rozdelenych podla pohlavia ako napr. pes a fena, macka a kocur. Ak sa dozvies nejaku inu odpovedat, zaujimala ma. Ale ked ani google nic nenasiel....
Ak je to domaca uloha, nie je to len chytak?
Labuda