Samota: Ako sa vyrovnať s pocitom osamelosti?
Ahojte chcem sa asi iba vyrozpravať. Cítim sa strašne sama a opustená najviac mám taketo stavy keď navštívim nejaku spoločenskú udalosť a okolo mňa samí popárení ludia rodiny a ja stále sama. Je to niekoľko rokov čo som sama a neviem si na to zvyknúť. Cítim sa opustená smutná sama nekompletná.A tie čo mi tu budete písať aby som si to užívala a robila si čo chcem sa ani nenamáhajte. Mám deti o ktoré som sa doteraz musela starať žiadne robenie si čo chcem to ani náhodou lebo neni partner ktorý postráži a ja si robím čo chcem, idem kam chcem, prídem kedy chcem. Som hlavne matka a môj život neni o žiadnom užívaní. A neviem či ked ste singl tak ste uplne už emočne vypnuté a nechýba vám intimita. Nie len sex ale pohladenie objatie milé slovo pomoc proste veci ktoré vám nik iný okrem partnera dať nevie. Mne to chýba a už to nejako nezvládam.
Tu ti napisu, ze muzi su ... a mas si uzivat uzasny single zivot do smrti ... 🙂
Ja keby som sama, nájdem si nejaké záujmové skupiny ako napríklad turistika, venčenie, hocičo kde môžem spoznať ľudí/mužov , baví má to a rovno mate nejaký spoločný koníček. Otázka je ako staré máš deti a či si to vieš takto zariadiť.
On ti nezaklope na dvere, keď sa cítiš osamelo, musíš aj ty pre to niečo spraviť.
Tu ti napisu, ze muzi su ... a mas si uzivat uzasny single zivot do smrti ... 🙂
@anonym_6cb19d asi ten singl život neni pre každého ja soms a v ňom nenašla

@bukrisek co vies dat tomu partnerovi ty?