Čierne lodičky k šatám

14. máj 2025

Baby je veľmi odveci dať si k takýmto šatom čierne lodičky ?

tina1549
14. máj 2025

bude to velmi kričať by som povedala

really8
14. máj 2025

No pokazis to. Vobec sa k tomu nehodia

autor
14. máj 2025

Aj ja si myslím len som zúfalá 😃 nestíham kúpiť iné ale teda dám si radšej nohavice a blúzku 😃

domak2
14. máj 2025

Co ja viem, podla mňa kľudne, isto by som sa za tebou neobzrela, že preboha ma čierne lodičky k týmto šatám 😅

nyusika
14. máj 2025

kludne si obuj cierne...aj ked za mna su k tomuto typu letnych siat akekolvek lodicky odveci.

ika02
14. máj 2025

Ahoj, čierne nie sú najlepšia voľba, ale ak máš tmavé vlasy a topánky sú jemné s tenkým podpätkom, nebude to biť do očí. Nestresuj kvôli topánkam. Na akú príležitosť je to?

tinka_1807
14. máj 2025

Ak si dáš čierny opasok na šaty a čiernu kabelku a sako, tak môžeš aj čierne. Dôležité je to aj hore "vyvážiť" tou farbou, aby ti tá čierna na nohach tak nekricala.

mk1111111111
14. máj 2025

Moc to nebude pasovat, ale svet sa nezruti, len si nedaj cierne pancuchy. Nude si treba dat

lucia13022023
14. máj 2025

Čierne nebudú pekne.

ibrunova
14. máj 2025

Skôr by pasovali iné. ale ak nestíhaš zohnať druhé, tak si ich daj a čo, veď nejdeš pred módnu políciu.

domiklik
14. máj 2025

Ak by som si k tymto satam mala dat čierne lodičky, radšej by so si dala nohavice a blúzku. A nezachráni to ani opasok, sako kabelka a neviem co ešte. Už radšej biele tenisky, kožené šľapky, ideálne sandále.

katka700
14. máj 2025

Čierne lodičky k svetlým šatám trochu opticky skrátia nohy. Na vysokej štíhlej postave to nevadí. Ak si nižšia môže (nemusí) to vyzerať trochu divne.

kathhii
14. máj 2025

Je, lebo sa to bude trochu biť - šaty majú veľmi jemný romantický vzor a štýl a čierne lodičky sú také klasické biznis, čiže k sebe to moc nejde. Viac by sa mi páčili sandálky ale tiež v nežnejších farbách... Ak však nič iné nemáš tak si ich obuj, bude to.elegantné, ale trochu tvrdé...
Ak máš čierne vlasy tak by sa to dalo, ale celkovo to budeš mať moc bledé...

bielasovicka
14. máj 2025

Čierne nie...