Poznáte nejakú špirálu, ktorá nieje "až tak tmavo čierna"? Nie nemyslím hnedú... :D proste mala som Maybelline lash sensational, ale bola rychlo extrémne hustá po krátkom používani a pôsobila tak temne a ťažko
Som blondina, ale zas hnedé špirály mi prídu absolútne nevyrazne, akoby som ani nič nemala. Predtým som používala lash collosal myslím že to je tiež Maybelline a ta bola riedkejsia ale nevyhovovala mi kefka a zmazavala sa...
Máte nejaké tipy?
Ja by som zas potrebovala tip na fakt ze hnedu spiralu, bledsiu. Tie klasicke hnede za mi zdaju velmi tmave poradi niekto?
ja mam loreal panorama hnedu a pride mi po namalovani dost tmava, ale nie tvrda ako cierna.
Kúp si hnedú, aj čiernu špirálu. A kefku z čiernej špirály namoč do hnedej. Spoja sa farby a môže to byť akurát odtieň čo ti bude vyhovovať.
Zvyknem takto občas miešať makeup, tiež neviem kúpiť vhodný odtieň pre seba
Ahoj, za mna Panorama od L'Oreal, tmavohneda, neotlaca sa a robi brutal riasy, inak akurat je v zlave na Notine. Mam asi 4 uz, predtym som pouzivala Sky High tmavohnedu, tiez super, najma vodeodolna bola skvela, k moru si opat kupim, vydrzala more, saunu, bazen..
@majloo a bolo ju dostatocne vidno?
@luc141 skús tu alverde do nevyhovovala mne :D
Hneda Gosh
@ikonica práveže vodeodolnu nechcem, len klasicku ale nie neskusala
@snowflakenel ktorú máš na mysli??
Jasne, je vyrazna
@majloo pozerala som ju na internete no nevyzerá v skutočnosti ako čierna? Či nieje až moc tmava
tak je tmavohneda, ale na ociach je taka maksia, nie je taka tvrda ako cierna, ja mam blond vlasy, a vyzera to na mne lepsie ako cierna riasenka Ale co sa tyka kvality, tak patri medzi top u mna a vobec sa neotlaca (ja s tym mavam problem kvoli anatomii mojich viecok)
Za mna je najlepsia Maybelline New York Lash Senational Firework. Bala som sa tej kefky,ale robi nadherne riasy,krasne vytvaruje a nie je podla mna az taka cierna. Zniesla by som aj silnejsiu ciernu.