Ako riešiť problémy so sťahovaním predkožky u chlapcov?
Ahojte , ako to mali vaši chlapci ? Nám doktorka vždy vravela nesťahovať keď nejde tak nejde , nie nasilu . Syn má 10rokov a stále mu to nejde . Viete nejaké rady ako mu pomôcť bez operačného zákroku ?
Neboj, pride puberta, poeieši sa to "samo".
Treba specifikovat, co znamena nejde? Nejde uplne dolu cez zalud, ma uzky otvor, prilepenu kozu, atd.
Gratulujem k osvietenej doktorke. S prichadzajucou pubertou to pomaly pojde, neboj.
Fuuuu. Ja som sa tomu venovala od krpata. A v dvoch rokoch už pekne išla. Vždy v sprche, počas kúpania.
Treba specifikovat, co znamena nejde? Nejde uplne dolu cez zalud, ma uzky otvor, prilepenu kozu, atd.
@senta_sofia nejde uplne dole cez zalud
Ak by ste chcela vyskúšať niečo s čím by vám to mohlo ísť lepšie tak Slezovy krem z Justu (pozrite si recenzie na nete ze fakt pomaha), u nas Pinďa masť nepomahala.. ked tak mi napíšte 🙂
Nášmu je tiež 10 a doktorka hovorí, že keď nejde tak nepreťahovať. Stiahnuť to ide len kúsok a nepoznám či to tak stačí, potom je to akoby prilepený alebo prirastený.
Ako sa pozná že je to cez zalud?
Skús niečim mazať aby sa uvolnila predkožka, skús pinďa mastičku, niekto si pochvaľuje. Ale nasilu by som nepreťahovala. Vždy po okúpaní skúšať.

nas dr urgovala k stahovaniu… v teplej vode, a mali sme speci krem, pindik, v 6 r sme uz s tym boli v pohode. 10 r je uz kusok neskoro, ale odporucam masticku pindik a kazdy jeden den skusat