icon

Ako riešiť problémy so sťahovaním predkožky u chlapcov?

10. jún 2025

Ahojte , ako to mali vaši chlapci ? Nám doktorka vždy vravela nesťahovať keď nejde tak nejde , nie nasilu . Syn má 10rokov a stále mu to nejde . Viete nejaké rady ako mu pomôcť bez operačného zákroku ?

relianeska
10. jún 2025

nas dr urgovala k stahovaniu… v teplej vode, a mali sme speci krem, pindik, v 6 r sme uz s tym boli v pohode. 10 r je uz kusok neskoro, ale odporucam masticku pindik a kazdy jeden den skusat

svetlonos
10. jún 2025

Neboj, pride puberta, poeieši sa to "samo".

senta_sofia
10. jún 2025

Treba specifikovat, co znamena nejde? Nejde uplne dolu cez zalud, ma uzky otvor, prilepenu kozu, atd.

hariet
10. jún 2025

Gratulujem k osvietenej doktorke. S prichadzajucou pubertou to pomaly pojde, neboj.

vevebono
10. jún 2025

Fuuuu. Ja som sa tomu venovala od krpata. A v dvoch rokoch už pekne išla. Vždy v sprche, počas kúpania.

lasona
10. jún 2025
@vevebono

Fuuuu. Ja som sa tomu venovala od krpata. A v dvoch rokoch už pekne išla. Vždy v sprche, počas kúpania.

@vevebono presne takto isto sme to robili aj my

autor
11. jún 2025
@senta_sofia

Treba specifikovat, co znamena nejde? Nejde uplne dolu cez zalud, ma uzky otvor, prilepenu kozu, atd.

@senta_sofia nejde uplne dole cez zalud

monny222
11. jún 2025

Ak by ste chcela vyskúšať niečo s čím by vám to mohlo ísť lepšie tak Slezovy krem z Justu (pozrite si recenzie na nete ze fakt pomaha), u nas Pinďa masť nepomahala.. ked tak mi napíšte 🙂

sagitta33
11. jún 2025

Nášmu je tiež 10 a doktorka hovorí, že keď nejde tak nepreťahovať. Stiahnuť to ide len kúsok a nepoznám či to tak stačí, potom je to akoby prilepený alebo prirastený.
Ako sa pozná že je to cez zalud?

rencicimoncici
11. jún 2025

Skús niečim mazať aby sa uvolnila predkožka, skús pinďa mastičku, niekto si pochvaľuje. Ale nasilu by som nepreťahovala. Vždy po okúpaní skúšať.

katka2602
11. jún 2025
@vevebono

@vevebono ako píšeš, aj ja som sa tomu venovala od mala a teraz ma syn 7 a žiadny problém.