Kam schovávajú deti kľúče?
Baby ahoj☺️určite aj vám už deti schovali kluce a určite ste ich nakoniec našli. Kde boli? PS mne ich schovala ešte večer a ešte stále neviem kde sú😤takže celý deň sme neboli nikde a muž príde domov až za chvíľku
Nechcem maľovať čerta,ale deti radi splachuju veci.Skus dieťaťu dať do ruky iné kľúče a nech ukáže,kam by ich dalo
Do gauca, do odrazadla (ak ma ulozny priestor), box s hrackami, kocik, postielka
Rozmýšľam,kde všade som ja ponachádzala a skrývala veci.V topánkach,v oblieckach aktuálne natiahnutých,za radiátormi...
Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤
Kôš so špinavým prádlom,smetné koše,tašky,sáčky,igelitky,chladnicka
Prisahám že toto všetko som prestala.nechapem🙏
Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤
@dettilv nase boli ukryte v uloznom priestore detskeho plastoveho odrazadla (lebo ved auticko sa startuje klucmi) 😂
Moj dal dnes banan do umyvadla
Hrnce, hračky, prádlo
Do koša.
Odrážadlo,kolobežku aj bicykel má staršia dole v pivnici. Takže tam nebudú. Už som prestala ešte aj vo vazach🤭
Este botnik a kabelky by som presnorila. Aj to su dobre skryse. A rozne krabicky.
@dettilv moja 7 mes dcéra vyhodila kľúče pri kočíkovaní, nálezca ich odovzdal na obecnom úrade. Keď mala 16 mes a tam má zamkla do spálne, ona zostala sama v obývačke s 3 tyždňovým súrodencom
Moj syn schoval kluce do hrnca v skrinke. Hladali sme ich pol dna. Az ked som isla varit a zdvihla pokrievku vtedy som ich nasla.
dcéra raz zahrabala kľúčik od bráničky medzi kvety - nikdy sme ho už nenašli. bránička zamknutá - a my sme začas chodili veľkou bránou cez ktorú sa chodí autom.
Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela
Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela
@spolumatka áno, toto všetko som prezrela
My sme pár vecí už našli v krbe.
Ahoj, nestrčila ich do zámku nejakých dverí? Spálňa, kúpeľňa, nejaká skrinka, balkón.... Možno sa tam neudržali sa spadli, tak pozeraj pod všetkými dverami na zemi. My sme väčšinou našli v nádobe s kockami.

Vek dieťaťa?