icon

Kam schovávajú deti kľúče?

dettilv
12. júl 2025

Baby ahoj☺️určite aj vám už deti schovali kluce a určite ste ich nakoniec našli. Kde boli? PS mne ich schovala ešte večer a ešte stále neviem kde sú😤takže celý deň sme neboli nikde a muž príde domov až za chvíľku

Strana
z2
doriiis
12. júl 2025

Vek dieťaťa?

dettilv
autor
Autor odpoveď zmazal
dettilv
autor
12. júl 2025
@doriiis

Vek dieťaťa?

@doriiis rok aj 2mesiace. Už som ich hľadala aj v mrazničke čo je nonsens🙏

doriiis
12. júl 2025

Nechcem maľovať čerta,ale deti radi splachuju veci.Skus dieťaťu dať do ruky iné kľúče a nech ukáže,kam by ich dalo

beata_k
12. júl 2025

@dettilv skus medzi hrackami

ivanakal
12. júl 2025

Do gauca, do odrazadla (ak ma ulozny priestor), box s hrackami, kocik, postielka

doriiis
12. júl 2025

Rozmýšľam,kde všade som ja ponachádzala a skrývala veci.V topánkach,v oblieckach aktuálne natiahnutých,za radiátormi...

dettilv
autor
12. júl 2025

Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤

doriiis
12. júl 2025

Kôš so špinavým prádlom,smetné koše,tašky,sáčky,igelitky,chladnicka

dettilv
autor
12. júl 2025

Prisahám že toto všetko som prestala.nechapem🙏

kp7333
12. júl 2025
@dettilv

Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤

@dettilv nase boli ukryte v uloznom priestore detskeho plastoveho odrazadla (lebo ved auticko sa startuje klucmi) 😂

reela
12. júl 2025

Moj dal dnes banan do umyvadla

larisa
12. júl 2025

Hrnce, hračky, prádlo

katuskamala1
12. júl 2025

Do koša.

dettilv
autor
12. júl 2025

Odrážadlo,kolobežku aj bicykel má staršia dole v pivnici. Takže tam nebudú. Už som prestala ešte aj vo vazach🤭

kp7333
12. júl 2025

Este botnik a kabelky by som presnorila. Aj to su dobre skryse. A rozne krabicky.

anonym_c29252
12. júl 2025

@dettilv moja 7 mes dcéra vyhodila kľúče pri kočíkovaní, nálezca ich odovzdal na obecnom úrade. Keď mala 16 mes a tam má zamkla do spálne, ona zostala sama v obývačke s 3 tyždňovým súrodencom

aleza
12. júl 2025

Moj syn schoval kluce do hrnca v skrinke. Hladali sme ich pol dna. Az ked som isla varit a zdvihla pokrievku vtedy som ich nasla.

chrobak7
12. júl 2025

@dettilv Podľa mňa budú v práčke.

deti95060810
12. júl 2025

dcéra raz zahrabala kľúčik od bráničky medzi kvety - nikdy sme ho už nenašli. bránička zamknutá - a my sme začas chodili veľkou bránou cez ktorú sa chodí autom.

spolumatka
12. júl 2025

Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela

dettilv
autor
12. júl 2025
@spolumatka

Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela

@spolumatka áno, toto všetko som prezrela

dettilv
autor
12. júl 2025
@aleza

Moj syn schoval kluce do hrnca v skrinke. Hladali sme ich pol dna. Az ked som isla varit a zdvihla pokrievku vtedy som ich nasla.

@aleza tam nie su

dettilv
autor
12. júl 2025
@aleza

@aleza tam nie su

dettilv
autor
12. júl 2025
@kp7333

Este botnik a kabelky by som presnorila. Aj to su dobre skryse. A rozne krabicky.

@kp7333 aj tam som už pozerala. Raz sa musia nájsť, som zvedavá kde budú🤔

thereisabear
12. júl 2025

My sme pár vecí už našli v krbe.

vorkola
12. júl 2025

@dettilv No tak popros sv. Antonka , u mna funguje cely zivot.,tu jednu vetu aj tvoj maly nech s tebou prosi, Poton nam daj vediet ,kde boli?

miskajerry
13. júl 2025
@vorkola

@dettilv No tak popros sv. Antonka , u mna funguje cely zivot.,tu jednu vetu aj tvoj maly nech s tebou prosi, Poton nam daj vediet ,kde boli?

@vorkola presne, sv. Anton vždy pomôže, stokrát vyskúšané, aj so svadobným prsteňom, kľúčami, dôležitým USB kľúčom

ika02
13. júl 2025

Ahoj, nestrčila ich do zámku nejakých dverí? Spálňa, kúpeľňa, nejaká skrinka, balkón.... Možno sa tam neudržali sa spadli, tak pozeraj pod všetkými dverami na zemi. My sme väčšinou našli v nádobe s kockami.

mimkax
13. júl 2025
@vorkola

@vorkola Ahoj, ako presne to funguje? Toto počujem prvýkrát)

Strana
z2