icon

Kam schovávajú deti kľúče?

dettilv
12. júl 2025

Baby ahoj☺️určite aj vám už deti schovali kluce a určite ste ich nakoniec našli. Kde boli? PS mne ich schovala ešte večer a ešte stále neviem kde sú😤takže celý deň sme neboli nikde a muž príde domov až za chvíľku

Strana
z2
nikha2809
13. júl 2025

V hrnci som mala, svojho času stále vyťahovali všetko z kuchynskej linky aj kľúče tam dali

ajko2011
13. júl 2025

Môj syn tak mal vyradené kľúče s ktorými sa hral lebo stále chcel naše a už sú to možno aj 2 mesiace a stále neviem kde sú 🤣a to sme už aj gauč odsúvali lebo sme menili za druhý a nikde nie sú 🤣doslova sa prepadli pod zem 🤣pokiaľ sme mali rozloženú cestovnú postieľku tak všetko som našla tam, ale tú nemáme už asi 4-5 mesiacov

bielasovicka
13. júl 2025

Skus zahrešiť. U mňa to zvykne fungovať. Zahrešim, a podarí sa mi co potrebujem 😄

nevenka
13. júl 2025

V kazdej medzere, skare, diere treba pozriet. Ja som vcera nasla 1 papucu v cestovnej chladnicke, ktora bola vo vonjkajsej komore, ked sme sa stahovali vlani, ju tam museli deti strcit. Vravim muzovi, ze som nasla nosorozca v chladnicke, vyplestil na mna oci, ci mi sibe. To bola taka zvieratkova papuca z Pepca 😅.

nevenka
13. júl 2025

A este smetny kos! A my sme mali este vzadu na polickovej skrinke, uvolnenu tu zadnu dosku z preglejky a tam som toho nasla teda. Aj jednu cast z vkladacky, co som sa snazila najst roky, este prve dieta ju tam suplo a dostala sa pod skrinku, tam je takh priestor. Hladala som, ked sme cakali tretie, starsi mal 7 rokov vtedy. Naslo sa pri stahovani 🤣, ked starsi mal 11 🤣.
Ale kluce, pomoooooc!

adka3321
13. júl 2025

@dettilv nam mala zvykla schovavat veci co mame policku pod televizorom a tam mame knizky a dvdcka, tak pomedzi tie dvdcka ich popchala. Tiez som tak hladala ovladac od televizora 😂😂

evcagabi
13. júl 2025

Moja mala si schovava veci pod hraciu deku ale to uz si isto kukla ak mate

saxana000
13. júl 2025

Popozerat v topankach na chodbe..

dudos
13. júl 2025

Môj syn v topánkach. Tesne pred uložením zimných vyčistených topánok do boxov. Keď meníme botník podľa ročného obdobia. Našli sme ich až o rok pred zimou, keď sme vyberali zimné topánky.

misicka31
13. júl 2025

Prezri jej hráčky,ale nie box s hračkami,hlavne také hračky,do ktorých sa dá niečo zatvoriť.

evka_3
13. júl 2025

@dettilv moja do smetného kosa, pod matrac do úložného priestoru postele alebo do obliečky paplona a vankúša

larisa
13. júl 2025
@dettilv

@doriiis rok aj 2mesiace. Už som ich hľadala aj v mrazničke čo je nonsens🙏

@dettilv našla si ? Ak si našla tak kde boli ?

cimage
13. júl 2025

My sme vecer hladali baterku-svetlo a nasli sme ju rano na studni 🙈. Deti si nepamataju kam co polozia. Este mame par nenajdenych veci. Mozno raz pri stahovani sa objavia 😁

tomcimka
13. júl 2025

@dettilv medzi oblečením.

merrysa
13. júl 2025

@dettilv môj raz skryl detsku pestunku do vane

dettilv
autor
13. júl 2025
@tomcimka

@dettilv medzi oblečením.

@tomcimka pozerala som a nie sú tam. Ani vo vani.

mnamko
14. júl 2025
@dettilv

@tomcimka pozerala som a nie sú tam. Ani vo vani.

@dettilv nakoniec budú u teba v kabelke 😁

lia2929
14. júl 2025

@dettilv 2 r. cely byt prehladany.. nakoniec pod gaucom uplne vzadu zababrane Ale išli sme aj tak urobiť nové pretože sme ich súrne potrebovali

jablkovastrudla
14. júl 2025

Aj ja pravidelne hladam kluce 🤣 syn ich vacsinou dava do svojej detske kuchyni. Pravidelne prehladavam smetny kos, kos na pradlo, botnik a bubon pracky. A deckami nikdy nie je nuda 😁
Este rad dava veci do menej kabelky ked ju mam na stolicke a dociahne tam, alebo do nakupneho kosa pod kocikom👌🏼

karlamon
14. júl 2025

U nás bola najlepšia vec na schovávanie spodný šuplík na sporáku 👌 a ešte topánky na chodbe 🫣

Strana
z2