Berú tínedžeri lieky sami pravidelne alebo zabúdajú?
Ako to mate vy? Ak maju brat denne lieky napr na akergiu, beru ich napr ak maju 17 rokov sami alebo zabudaju neberu ?
@simona825 Mám 11ročnú (onedlho 12), berie antiepileptiká, cez týždeň jej ich ráno nechám pri mojom odchode vedľa šálky s čajom, cez víkend a večer (berie 2x denne) sa jej len spýtam, či si vzala a väčšinou áno (ak zabudla, vezme si po mojej otázke).
Mojej roztrzitej 15 r dcére som kupila liekovku, nadávkujem na týždeň a má to na stole, berie s raňajkami. Že zabúda je jedna vec, berie na alergiu a vitamín D, ale raz mi vzala dvojitú dávku a až keď to zapila, tak si to uvedomila. Odvtedy liekovka.
Je sportovec , berie lieky na alergiu tri keat denne, je chlapec, ma nadavkovane ale idu na vikend na zapasy a nevezme, nie som tam s nim , kontrolujem to a pridem asi o nervy toto dookola plus to berie na lahku vahu ze o nic nejde
Je sportovec , berie lieky na alergiu tri keat denne, je chlapec, ma nadavkovane ale idu na vikend na zapasy a nevezme, nie som tam s nim , kontrolujem to a pridem asi o nervy toto dookola plus to berie na lahku vahu ze o nic nejde
@simona825 treba poprosit trenera o pomoc. A urcite nech si da tu pripomienku. Len nech si ju da tak, aby nebol v zapase v danom case. Kazdopadne, ked nevezme, bude mu zle - sam pride na to, ze je lepsie to brat.

mam 17 rocneho s liekmi na stitnu zlazu - uziva sam, nezabuda, nepripominam
mam 11 rocneho s liekmi na alergiu - pripominam mu, ze si ma dat, ale sam si odmeria, sam si vezme tabletku, umyje odmerku