Tehotenstvo po užití tabletky po
Krásny deň, stalo sa mi,že 5 dni po menštruácii som mala nechránený sex(priateľ sa urobil mimo mňa). Hneď na druhý deň som preistotu užila tabletku po a vnútri ma zožiera pocit,žeby som mohla byť tehotná. Cykly mám cca 32 dňové a menštruácia trvá 5 dní. Môžem byť aj po tavletke tehotná?
Môžeš
@anonym_67b95e Neviete náhodou ako predísť tehotenstvu aj po tabletke po? Nemyslím do budúcna,ale momentálne teraz v najbližšie obdobie. Nemôžem si dovoliť dieťa,kvôli finančnej situácii,keďže som ešte na strednej...
@anonym_67b95e Neviete náhodou ako predísť tehotenstvu aj po tabletke po? Nemyslím do budúcna,ale momentálne teraz v najbližšie obdobie. Nemôžem si dovoliť dieťa,kvôli finančnej situácii,keďže som ešte na strednej...
@miska2121 no neviem. Ale do budúcna odporúčam nesexovat bez ochrany
@miska2121 neboj sa nebudes tehu, tiez som sa takto bala. Po tabletke po mi dlho blbol menzes ale tehotna som nebola. Potom som uz bola mudrejsia a isla s ochranou.
Samozrejme, na 100% to nie je, ale tehotná nebudeš. Nabudúce budeš vedieť, že radšej ochrana ako tieto stresy 🙂
@miska2121 urobil sa mimo teba = nemal ťa čím oplodniť... chápeš ten vzorec?
Alebo nabudúce povedz frajerovi, aby nebol až taký frajer a použil kondóm...je lacnejší, dlhšie vydrží styk...
Je miziva sanca, ze by si bola tehotna. Ak mas 32 dnove cykly, tak mas ovulaciu cca 18ty den. Sex si mala 10ty den. Ak nenastala zrovna tento cyklus vynimka, ze by si mala ovu uz ten 10-11ty den, tak by to bol taky maly zazrak, aby aj napriek tabletke po spermie prezili. Pises, ze sa do teba neurobil. Tak jedine z kvapocok. Proste vela faktorov hovori, ze tehotna by si nemala byt. Na definitvne potvrdenie treba este pockat. Alebo neviem, ktory den cyklu aktualne si, ze ci by test bol spolahlivy.
@miska2121 urobil sa mimo teba = nemal ťa čím oplodniť... chápeš ten vzorec?
Alebo nabudúce povedz frajerovi, aby nebol až taký frajer a použil kondóm...je lacnejší, dlhšie vydrží styk...
@anonym_ffaeb2 akurát sme nemali so sebou a cez kvapôčky ma mohol,čo tiež nie je vylúčené...
@anonym_ffaeb2 akurát sme nemali so sebou a cez kvapôčky ma mohol,čo tiež nie je vylúčené...
@miska2121 Bolo to prvý raz či to máte takto stále? Kúp si kondomy alebo choď s mamou ku gynekológovi nech ti dá antikoncepciu, na frajera sa nespoliehaj, že včas vytiahne, poznám tri baby čo z takého styku majú deti. A tabletku po nemôžeš hltať ako lentilky, je to hormonálny extrém.
@miska2121 Bolo to prvý raz či to máte takto stále? Kúp si kondomy alebo choď s mamou ku gynekológovi nech ti dá antikoncepciu, na frajera sa nespoliehaj, že včas vytiahne, poznám tri baby čo z takého styku majú deti. A tabletku po nemôžeš hltať ako lentilky, je to hormonálny extrém.
@anonym_068d39 V prvom rade,žiaľ,nemám dobrý vzťah s mamou na to,aby som riešila toto a po druhé,nehltam ich nebojte sa. toto bolo prvýkrát čo sme išli bez ochrany,vždy si dávame pozor
@anonym_068d39 V prvom rade,žiaľ,nemám dobrý vzťah s mamou na to,aby som riešila toto a po druhé,nehltam ich nebojte sa. toto bolo prvýkrát čo sme išli bez ochrany,vždy si dávame pozor
@miska2121 no tak bez ochrany nechoďte. To som si nedovolila ja ani s dlhoročným partnerom. Pre pár minút mi tie stresy potom nestoja za to.

Môžeš