icon

Tretie dieta, ano alebo nie

leyla97
Dnes o 00:35

Mam 2 dievcata iba 13 mesiacov po sebe 4&5 rocne a su to dokonalne partacky, som velmi rada ze mam dievcata, ani jedna nebola planovana, ja som vtedy este nebola ista ci vobec chcem deti a aky zivot chcem mat ale nastastie mam velmi rodinne zalozeneho muza ktory sa stara aspon po financnej stranke. Posledneho pol roka mam vkuse sny o babatku, akoby som tuzila zazit ten pocit ake je to tesit sa na to babatko, lebo po pravde aj ked som mala celkom dobre porody, moje tehotenstva boli viac sprevadzane strachom ako radostou. No a casto rozmyslam ake by to bolo mat este jedno dieta, nechcem velky vekovy rozdiel. Ale zaroven sa pytam ze co ma to vobec napada nad tym rozmyslat ved konecne mam aj viac volna a casu pre seba, konecne zivot zacina zase zavanat volnostou a tym pocitom ze mozem byt konecne znova ja, mat cas aj na ine veci ako deti....no neviem, co si myslite?

anonym_56cbc1
Dnes o 02:32

Dennodenne to isté 🤦‍♀️Však keď chceš, tak maj. Nikto z nás ti nebude pomáhať. Spýtaj sa toho,čo máš doma,aký má on na to názor,nie cudzích žien.

anonym_893e98
Dnes o 04:39

Toto nie je otázka na verejné forum ale musíte si to vyriešiť by dvaja doma

weruska1311
Dnes o 04:47

Ja som tiež už mala čas pre seba, starší vzali aj menšieho sa von hrať, vedeli ho postrážiť a tiež som zatúžila po bábätku. Dnes má 2 mesiace

anonym_2c9e79
Dnes o 04:48
@anonym_56cbc1

Dennodenne to isté 🤦‍♀️Však keď chceš, tak maj. Nikto z nás ti nebude pomáhať. Spýtaj sa toho,čo máš doma,aký má on na to názor,nie cudzích žien.

@anonym_56cbc1 nevieš používať vlastný rozum a rozhodnúť sa bez mk?