icon

Úprimný názor na prvý dojem / vzhľad?

jaro555
Včera o 23:51

Ahojte, skúšam na sebe pracovať (vzhľad, štýl, sebavedomie) a zaujíma ma úprimný pohľad nezainteresovaných ľudí. Aký na vás pôsobím prvý dojem podľa fotiek? Čo by ste realisticky zlepšili — vlasy, štýl obliekania, výraz, niečo iné? Budem rád za úprimný, ale normálny feedback 🙂

anonym_d15abf
Včera o 23:57

Prilis strojene a radoby macovske. Fotka 2 vypadas ako Freddy Mercury v gay bare. Nevies sa tvarit normalne a spontanne? Co znamena vzdy ta ruka na hrudi, nejake tajne znamenie alebo to ma byt cool...?

sissy27
Dnes o 00:06

Prestan sa tvarit ako nebezpecny gangster zo sobraniec, je to trapne a pre normalnu zenu odpudive.
Tiez si odpusti tie akoze profesionalne fotky.
Skus byt proste prirodzeny, usmej sa… predstav si, ze si na rande so zenou, ktora sa ti paci - budes zamraceny ukazovat past a hodinky? Tymto ju chces ohurit?

jaro555
autor
Dnes o 00:07
@anonym_d15abf

Prilis strojene a radoby macovske. Fotka 2 vypadas ako Freddy Mercury v gay bare. Nevies sa tvarit normalne a spontanne? Co znamena vzdy ta ruka na hrudi, nejake tajne znamenie alebo to ma byt cool...?

@anonym_d15abf - Ahoj , ďakujem za úprimnú odozvu …. Ohľadom mojej orientácie tak som heterosexuál ale chápem že na druhej fotke môžem pôsobiť kvôli fúzom inak … Viem sa tváriť aj spontánne a normálne , tieto fotky ktoré som pridal sú vlastne akoby najaktuálnejšie … Ohľadom polohy mojich rúk tak po pravde som si až vďaka tomuto komentáru všimol že ich mám vlastne skoro vždy na hrudi ale nie , nieje to žiadne tajne znamenie … 😄

anonym_4e884c
Dnes o 00:56

@jaro555 Máš strašne unavené oči. Robíš nočné? A zájdi si k barberovi nech ti poriadne upraví vlasy a bradu. Takto to pôsobí zanedbane.

jaro555
autor
Dnes o 01:02
@anonym_4e884c

@jaro555 Máš strašne unavené oči. Robíš nočné? A zájdi si k barberovi nech ti poriadne upraví vlasy a bradu. Takto to pôsobí zanedbane.

@anonym_4e884c Ahoj
Ďakujem za radu a úprimnú odozvu …
V posledných 4 mesiacoch som dosť dlho hore do rána pretože pracujem na sebe , svojich koníčkoch , čítam knihy , zapisujem si dni , cvičím …
Ohľadom barbera tak si myslím a viacero ľudí mi to aj potvrdilo že mi viac pristanú dlhšie vlasy respektíve cca stredne dlhé …