Dobrý deň prosím vás zobrali sme si úver z VUB prvý bol 21,000 splátka 330 a druhý 6,000 a splatka bola 116€
mám dve malé deti a ženu na rodič.príspevku teraz dcéra nastupuje do mš
bolo by možné platiť podľa možnosti? nevychádza nám to? ( ale nechceme to prestať platiť)
Vzdy treba ist najprv do banky, popisat situaciu a poziadat o riesenie. Je vzdy aj v zaujme banky, aby klient splacal a nasli nejake riesenie, samozrejme ak je to odovodnene. Treba mysliet dopredu, mat nejaku financnu rezervu, a s dietatom a vypadkom prijmu ste asi tiez pocitali...
Dcéra nastupuje do MŠ tak žena do práce nie? Choďte do banky spýtať sa na možnosti. Hlavne si neberte ďalší aby ste mali čím splácať prvé dva.
@januska12323 nie máme dve deti prvé 3 ročné a druhé bude mať v júni 2
Zbehni do banky, mozno bude mozne refinancovanie uverov na jeden vyhodnejsi.
refinancovala by som to a natiahla aby klesla splatka. bud vramci banky alebo primabanka bez skumania prijmu
Ja som mala s VUB zaujimavu skusenost, mala som uver 20 000, platila som po 300€, nechceli mi to za boha ani zmenit datum splatky na datum po vyplate, takze som napisala do narodnej banky slovenska, dopadlo to tak ze platim 20. a platim 200€ pretoze im tam nasli nejake neprijatelne podmienky, takze mam bezurokovy uver. Inac akoze fakt strasny pristup; bola som tam asi 5x co som sa chcela po dobrom doprosovat, ze im to chcem platit ale nemozem to platit 2. k mesiacu lebo vtedy mi to proste nevychadza. Skuste si to refinancovat.
Treba riešiť najprv v banke nikto tu nebude vedieť odpoveď. Ale teda zaujimalo by ma s akým úrokom ste si požičiavali lebo 20 tisíc a splátka 300 eur je masaker. Detto tá druhá, v csob som mala spotrebny uver na 4tisic a teda splátka bola o polovicu nižšia. Druhá možnosť ale o tom ženy na rodičovskom väčšinou nechcú ani počuť je nájsť brigádu vtedy keď muž nepracuje a prestriedať sa pri detoch. Ja som si chcela splatiť spotrebák a poriešili sme to tak na dva mesiace. Neviem ako je to vo vub ale ja ked som v csob davala mimoriadne splátky tak výška mesacnej splátky šla hore. Takže ak by Vám to nechceli znížiť tak brigáda všetky peniaze z nej do mimoriadnej splátky čím znížite aj výšku úveru aj mesačnú splátku.
@miroslava2710 Ja som mala tak isto, to je úrok okolo 9% mám pocit, je to neskutočný masaker.
@prettywoman1212 super ze ste napísali do NBS a ze si presli zmluvu.....spotrebaky sú bežné nad 8%.....
@pieksamaki Trvalo to síce 3 mesiace ale vyriešili to nakoniec v môj prospech, potom mi sami zavolali z VÚB že sa chcú stretnúť ohľadom toho úveru. Takže tak.
@prettywoman1212 ja si kedysi pamätám, že mne urobili v uverovej zmluve 3 chyby....lenže som bola mlada a nevedela som sa ozvať.....ale úplne začiatky úverov 2008
@pieksamaki mali strašne nevyskolenych zamestnancov....napísali normálne inu dedinu kde som kupovala byt.....
@prettywoman1212. mali strašne nevyskolenych zamestnancov....napísali normálne inu dedinu kde som kupovala byt.....
To sa musíte opýtať v banke, my nevieme akú úverovú zmluvu ste podpísali.