Vie niekto čo znamenajú moje sny?
Ahojte, už mesiac sa mi sníva o jednej osobe stále dookola aj v tom sne s tou osobou komunikujem, dnes sa mi snívalo, že som videla tvár tej osoby na karte úplne jasné . Poznám tu osobu. Vie niekto čo to môže znamenať?
Sen je nedokončený zážitok, myšlienka z dňa. To je presná, psychologická definícia sna. Ak máš na mysli niečo zo šalamúnstva, tým smerom netuším. Každopádne gúgl ta nasmeruje kam chceš 😉
Sen je nedokončený zážitok, myšlienka z dňa. To je presná, psychologická definícia sna. Ak máš na mysli niečo zo šalamúnstva, tým smerom netuším. Každopádne gúgl ta nasmeruje kam chceš 😉
@anonym_e2f8b0 Nie zo salamunstva nie ale stále opakujúce sa sny o tej osobe.
@nikiya1 cez deň vedome alebo podvedome premýšľaš o tej osobe, alebo si na ňu spomenieš a v noci mozog pri upratovaní myšlienok tú osobu použije v sne
@nikiya1 ano, ze stale myslis na tu osobu. Omg. To vazne niekto veri, ze sny nieco znamenaju?
z tohto čo si napísala sa nedá vydedukovať nič. A to poznám význam snov.
@nikiya1 ked to chces pochopit, zameraj sa na to, co v tebe ten sen vyvolava,ake pocity. Ty poznas tu osobu, vies kto je, co predstavuje,aky mas s nou vztah. Co tam vlastne robi....

@nikiya1 áno, tvoje podvedomie - mozog