Vodnata stolica po Zinnate
Ahojte. Uz 2x sa mi stalo, ze som po prvom uziti Zinnatu mala vodnatu hnacku. Nevedela som sa z toho dlhsie dostat, hnacky trvali aj 2 tyzdne. Mali ste niekto takyto problem? Ako ste ho riesili. Na gastro, kde som sledovana, tak ma odbili, ze ci to myslim vazne a otravujem ich s 1-dnovou hnackou. Obvodna dr mi predpisala ine atb, ktore vsak nechcem brat, kym nebude stolica ok 🤷♀️
Nemala som to 🤷♀️ zinnat znášam dobre aj bez probiotik. Možno ti nesedí niektorá zložka
je to bezna reakcia crevnej mikloflory na ATB, staci vydrzat na probiotikach, kym sa to upravi. Mozes si kupit aj "silnejsie" probiotika, ktore su urcene na regeneraciu mikloflory po ATB. Pripadne dat si immodium, netreba chodit na gastro.
je to bezna reakcia crevnej mikloflory na ATB, staci vydrzat na probiotikach, kym sa to upravi. Mozes si kupit aj "silnejsie" probiotika, ktore su urcene na regeneraciu mikloflory po ATB. Pripadne dat si immodium, netreba chodit na gastro.
@viestta ale po jednej tabletke taka reakcia? Pre pokoj duse radsej k dr pojdem… Dnes som si nasadila enterol. Dam si reasec, aby som nejak vydrzala noc…

Probiotiká uzivas?