icon

Vodnata stolica po Zinnate

sahel
Včera o 16:13

Ahojte. Uz 2x sa mi stalo, ze som po prvom uziti Zinnatu mala vodnatu hnacku. Nevedela som sa z toho dlhsie dostat, hnacky trvali aj 2 tyzdne. Mali ste niekto takyto problem? Ako ste ho riesili. Na gastro, kde som sledovana, tak ma odbili, ze ci to myslim vazne a otravujem ich s 1-dnovou hnackou. Obvodna dr mi predpisala ine atb, ktore vsak nechcem brat, kym nebude stolica ok 🤷‍♀️

pribinak
Včera o 16:35

Probiotiká uzivas?

sahel
autor
Včera o 16:48
@pribinak

Probiotiká uzivas?

@pribinak ano, uzivam. Samozrejme s rozostupom.

sszuzu8
Včera o 17:20

Nemala som to 🤷‍♀️ zinnat znášam dobre aj bez probiotik. Možno ti nesedí niektorá zložka

viestta
Včera o 17:29

je to bezna reakcia crevnej mikloflory na ATB, staci vydrzat na probiotikach, kym sa to upravi. Mozes si kupit aj "silnejsie" probiotika, ktore su urcene na regeneraciu mikloflory po ATB. Pripadne dat si immodium, netreba chodit na gastro.

sahel
autor
Včera o 18:28
@viestta

je to bezna reakcia crevnej mikloflory na ATB, staci vydrzat na probiotikach, kym sa to upravi. Mozes si kupit aj "silnejsie" probiotika, ktore su urcene na regeneraciu mikloflory po ATB. Pripadne dat si immodium, netreba chodit na gastro.

@viestta ale po jednej tabletke taka reakcia? Pre pokoj duse radsej k dr pojdem… Dnes som si nasadila enterol. Dam si reasec, aby som nejak vydrzala noc…

zabka79
Včera o 18:37

@sahel enterol je dobry..existuju aj atb ktore tolko nehnackuju. Napriklad Suprax. Nakolko som uz mala clostridie antibiotika beriem vazne....

viestta
Včera o 18:44
@sahel

@viestta ale po jednej tabletke taka reakcia? Pre pokoj duse radsej k dr pojdem… Dnes som si nasadila enterol. Dam si reasec, aby som nejak vydrzala noc…

@sahel ano niekoho "pohne" uz jedna tabletka Nabuduce ked ti budu predpisovat ATB tak to spomen aby vybrali nejake ine.

sahel
autor
Včera o 19:36
@zabka79

@sahel enterol je dobry..existuju aj atb ktore tolko nehnackuju. Napriklad Suprax. Nakolko som uz mala clostridie antibiotika beriem vazne....

@zabka79 dakujem za odporucanie. Urcite ich vyskusam 🙂