Ahojte,
Mate niekto skúsenosť ako vypovedat poistku na auto vo Wustenrot? Nenasla som žiadny formular na webe ani nič podobne. Stačí I'm zaslať len list že nesuhlasim s navysenim poistneho a žiadam zmluvu ukoncit?
Dakujem
@hugigugin to som skúšala... ako nahle kliknem na poistná zmluva, ďalej ma nepusti..
A stíhaš 6 týždňov pred? Inak si zisti, či inde auto poistia lacnejsie, lebo poistky isli strašne hore
@obcanka123 riešila som to minulý mesiac . Je tam take tlačivo preto vytlačíš vypíšeš odfotis a poslel mailom. Do 3 dni mi prišlo ze pzp teda končí a dokonca mi zaslala aj plnú sumu ktorú som im uhradila
Ale ano, je aj u nich na to tlacivo
@lensii
Neskusili ti ponizit vysku pzp? Rovno akceptovali vypoved?
@blue_horse_1 snažila som sa to znížiť, že to nevedia že musim vypovedat...tak idem vypovedat...a zmenim..nemienim im platiť 220 € za moje male autíčko
@tramtada31 áno áno...poistia... a áno stíham, prišiel mi list že do 14.4. Môžem vypovedat
@obcanka123 trochu tomu nerozumiem... 14.4. Ti to konci alebo do toho datumu stihas tu 6 tyzdnovu lehotu? To je dost rozdiel.. lebo ak je v liste napisane, ze vypoved mozte poslat do 14.4 tak to je minus 6 tyzdnov a uz to vtedy mali mat na stole.. nie, ze vtedy len posles papier
@blue_horse_1 nie, rovno akceptovali výpoveď. Aj mi všetko vrátili do centa
@sweet20 končí mi 26.5., ten papier co poslali je tam výslovne napísané že ak nesúhlasím musím im doručiť výpoveď do 14.4.
@lensii ty si vypovedala do 2 mesiacov od uzatvorenia zmluvy?
@obcanka123 jaj dobre... potom je to ok
Najlepšie je ísť na pobočku, niekedy sa stane, že ak ste stálou klientkou tak vedia na pobočke upraviť cenu. Niekedy stačí, že ste iba klientka, lebo každá poisťovňa si chce držať každého jedného klienta. Teraz sú ceny skoro všade prestrelené. Ak by im vyšiel prepočet nového PZP lepšie, dá sa vypovedať zmluva aj prepracovaním na novú. Ak by sa na aktuálnej zmluve nedalo pohnúť s cenou.
@kikuska63 skúšala som, nechceli. Tak som odišla...a nevrátim sa...vyzerá ze si klientov nevážia
@obcanka12
Som klient,auto,poist zmlu,pzp,zrušenie
https://online.wuestenrot.sk/elektronicka-podat...