Oplatí sa navštíviť výstavu Titanic?

15. jún 2025

Oplati sa ist pozriet vystavu titanic? Zaujme to aj 3 a 5 rocne deti?

jajanka31
15. jún 2025

Za mna nie

zuzanaete
15. jún 2025

Celkovo je to slabe za tie peniaze. A pre taketo male je tam pre mna zaujimave jedine dotknut sa "ladovca". Jedine, ze by to 5 rocne bolo fascinovane Titanikom.

jajanka31
15. jún 2025

Teda treba si uvedomit ze je to velmi smutne a za mna aj depresivne. Ak deti nejak nevedia co je to vlastne titanik je to pre nich take nijake. Ja som mala asi 10 ked isiel film v kinach a kazdy o tom hovoril, my ten titanik nejak inak pozname ale moja 13 rocna neter mi povie titanik je lod co stroskotala a koniec.
Na zaciatku je model lode co je pre deti zaujimave, potom video o stavbe atd co su fakty.. Je tam par starych veci pri ktorych je popis ze aha topanka a hreben. Ale treba si uvedomit ze su to veci z obrovskeho pohrebiska. na kazdom kroku je smrt, velmi vela citania co deti nebavi, vela faktov, a vsetko je neskutocne smutne. Vela pribehov ludi ktory nakoniec zomreli alebo zili s traumou na cely zivot. Informacie ako tazko to znasali po tom celom.. myslim ze 13 ludi spachalo aj samovrazdu lebo nedokazali zit s tymi spomienkami.
Cely cas deti zbierali peciatky. Boli tam nejake triedy a nic ich nezaujimalo len tie peciatky. Co bolo vlastne o nicom na papier zbierali peciatky a nakoniec im z toho nieco vzniklo. Proste hadanka za xy eur co na nete mate takych 100 zadarmo, Boli sme v 1. Den a uz na niektorych miestach peciatky chybali. Na konci podla listka zistite ci ste prezili alebo nie.
Nie je to ani zabavne ani sportove a dieta sa chvilu aj nudi. Este tam bol ladovec ktoreho sa kazdy chytal ze aka tam bola zima..a na zemy nakreslena velkost zachranneho clnu. Miestnosti su tmave a hraje smutna hudba.. zomrelo tam obrovske mnozstvo ludi a to je fakt co sa neschova za ziadne projekcie.

jajanka31
15. jún 2025

Asi som slaba povaha ale po navsteve som mala smutny den, akoby som bola na nejakom pphrebe svojej tety z 5teho kolena ktoru som nevidela 100 rokov.

greta2017
15. jún 2025

Pre deti nie...nerozumeju tomu a je tam dost co citat a nic pre deti
Je to zaujimava vystava ale tiez by som cakala o trosku viac

katkaseiner
15. jún 2025

ďakujem za recenziu, zvazovala som ist s detmi ale nepojdeme

jajanka31
15. jún 2025

Za tie peniaze mozte ist s detmi na kupalisko a zaziju viac srandy a zabavy nez tam..

gab1sol
15. jún 2025

Bola som s deťmi, páčilo sa nám. Ale sú staršie - 9 a 7. Staršia bola nadšená, mladšej sa to páčilo, ale nechytilo ju to až tak, lebo je tam veľa čítania. Najviac sa tešila, keď si mohla kúpiť prívesok “srdce oceánu”. Takže výstava super, ale nie s tak malými deťmi.

kris_tin257
15. jún 2025

Bola som tam s 5 ročným synom, akurát tam behal hľadal pečiatky a robil taký zošit s úlohami. O titanicu vedel predtým som mu ukázala videa a rozprávali sme sa o tom ale samotná výstava ho nezaujala. Ešte bola malý na to 😊 mladšiu dcéru som nechala dokonca doma, 3 ročné dieťa sa tam bude fakt nudiť

julia_romeo
15. jún 2025

Za mna velke ano. Je to brutalne zaujimave (ale faktom je ze treba vela citat)

saxana000
15. jún 2025

Ja som bola este na tej prvej pred par rokmi aj na tutanchamonovi ked byvali v inchebe .ale s detmi by som tam neisla.. nebavilo by ich to... minuly rok boli v Sport Mall smolkovia to bol super zazitok pre deti.