Zmena spravania k rodine
Ahojte viem ze ma viacere odsudite ako som si mala nasrudivat psychologiu dietata pred tym ako som nejake mala . Pochadzam z toxickej rodiny napriek tomu ze som sa zaprisahala ze takato matka nebudem inak spm tp nevedela. Nebila som dceru aj ked sem tam po zadku isla jedna vychovnaNEBOLO TO o xasto ale som KRICala a jedno obdobie uz velmi kricala aj ona kricala som po muzovi mali sme krozu myslim ze vsetci sme sa v dosledku tpho spravali k sebe zle. Zlom prisiel ked sme boli na pobyte sp svsgrovcami dcera ma nahnevala ved uprimne si povedzme deti aj vedia nahnevat a ja som jej pleskla asi 3x p ozadku a akpby som vytriezvela v tom momente uplne som ostala paralizovana. Skusila som na dceru hovorit v klude s pokojom jej podst aj to ze nieco nemoze pp najst inu alternativu alebo prijat aj to ze ma aj ona pravo sa hnevat a neprezivat to hned. Chcem si sama sebe odpustit dcerka ma necele tri roky myslim ze toto trvslo asi rok mpje sialene spravanie. teraz ide mala do skolky z mna mrxi ze sme mozno ten cas mohli krajsie vyuzit keby nemam nwrvy v kybly. Samozrejme aj zmena jej spravania prisla hned mame k sebe blizsie viac pocuvne.
ty nevies ani pisat.. tak ako chces vychovat dieta?
@tatiana234
@anonym_059e64 dufam ze aspon slusnejsie ako ste vy drahy anonym 👌

ty nevies ani pisat.. tak ako chces vychovat dieta?
@tatiana234