Hovorili vám po schudnutí, že vyzeráte horšie?
Ahojte, stretli ste sa s tým, že vám po schudnutí začali ľudia hovoriť, že vyzeráte horšie?
Podarilo sa mi zhodiť niekoľko kíl, cítim sa lepšie, mám viac energie a som spokojná. O to viac ma prekvapilo, keď mi viacerí ľudia začali hovoriť, že som bola krajšia predtým, že mám vpadnutú tvár alebo že vyzerám unavene, že mám viac vrások.
Úprimne neviem, čo si o tom myslieť. Či sú len zvyknutí na môj pôvodný vzhľad, alebo sa to naozaj stáva.
Máte s tým niekto skúsenosť? Ako ste tieto poznámky vnímali?
záleží z akej váhy schudneš.
schudla som z chudšej váhy na ešte chudšiu. ex vtedy povedal že vyzerám ako z koncentráku.
Ja som schudla 20 kg a všetci ma chválili. Ale nevychudla som na kosť a kožu, len na normálnu postavu.
Ja mám rada chudych ľudí , ja ťa chválim 😅
Mne vyjdú lícne kosti, keď schudnem, tak je to len plus
Ale stretla som sa s takými názormi, ľudia sme rôzni, niekto má radšej plnšie tvary a radšej aj baculatejšie , než aby mali veľmi chudú tvár, vyjdene vrásky
Nie sice mne ale mojej znamej ano a bohuzial je to pravda, nie je to len tak ze si to ludia vymyslaju. Vela krat po schudnuti vyzera tvar horsie aj starsie
Ono dosť záleží aj na tom, aký typ tváre máš. Sú ženy, ktoré aj štíhle, alebo chudé vyzerajú žensky jemne a krehko a sú ženy, ktoré po schudnutí pôsobia tvrdo až maskulínne.
Kasli na to, dolezite je, ako sa citis ty. Na vrasky nezomrel este nikto, na choroby z obezity mnohi.
Ja sa už asi po miliónty krát na MK pytam,to kde žijete ,keď takýchto čudných ľudí mate v okoli
Hneď som si spomenula na influencerku Niku V.
Áno veľa ľudí po schudnuti zostarne, tvár sa prepadne a vrásky vystúpia to je pravda, ak ti to vravia nebudú klamať, keď je telo tucnejsie všetko je vypnuté 😜, dôležité je ako sa cítiš ty, určite lepšie chudá ako obézna
Áno veľa ľudí po schudnuti zostarne, tvár sa prepadne a vrásky vystúpia to je pravda, ak ti to vravia nebudú klamať, keď je telo tucnejsie všetko je vypnuté 😜, dôležité je ako sa cítiš ty, určite lepšie chudá ako obézna
@zuzubb007 Klamat nemusia, ale cusat by mali😃 Ziadny rozumny clovek nebude taky primitivny, aby mal potrebu takto hodnotit.
tuk vypĺňa vrásky, možno preto ti to hovorili
@anonym_autor len su zvyknuti, ze mas baculatejsiu tvar. Bohuzial, vrasky menej vidno pri viac kilach.
Co este moze byt, je ze pri velkom deficite, dlhom, a narocnych aktivitach, je clovek v tvari vycerpany, unaveny, aj ked sa inak citi ok. Aj to moze hrat rolu.
Zvyknu na to poukazat hlavne tučni ludia. Zrejme sa citia lepsie, ked uz im sa nechce nieco so sebou robit.
Nedavno vyrazne schudla moja znama a bola som zhrozena, vyzera ovela starsie a ako chory clovek, je len kost a koza. Po 40tke uz vidno vrasky proste.
Áno, vždy sa ma pýtajú, či som chorá, vyzerám brutál unavené🤣
@danielahamar Inak presne pre toto sa nikoho, kto vyrazne schudol, na to schudnutie nepytam, lebo za tym moze byt aj choroba. Kym s touto temou nezacne sam, vobec to neriesim.
@anonym_autor vypadala som reálne horšie. Prepadnutia tvar, oči..😵💫
Toto je taká otázka. 🤦🤦🤦Čo takto napísať z akej váhy na akú si schudla.
@anonym_autor ano je určitý vek tak po 40-45 ke ale určite je to individuálne kedy schudnutie spôsobí naozaj tak že vrásky vidno viaca pokožka z napnutej je ochabnuta tým pádom na človeka to podoby ako by druhý zostarol...tak nechcela si pre druhých ale pre seba ...to že sa cítiš zdravšie a vitalnejsie je určite oveľa dôležitejšie aj keď samozrejme to zamrzí
Stáva sa, že žena ostarne aj o 10 rokov. Je to rôzne a asi aj záleží, či to bolo viac, menej , postupne , pomaly a so silovým tréningom. Nie som tučná a tiež mám ten názor. Ja som vlani schudla asi 5 kg a bola som prekvapená, akú mám unavenú tvár, vyzerala som nezdravo.. Teraz som ich nabrala naspäť a vyzerám opäť mladšie a zväčšili sa mi trochu aj prsia, čo si manžel všimol a teší ho to. 😀A áno, čím je žena mladšia, tým je ten efekt ostarnutia slabší, lebo pokožka je viac pružná.
@anonym_autor ja vyzerám horšie v tvári, oveľa, ale už mám aj vek. Skoro 50. Ale nikto nemá komentáre, to si ani nedovolia. Ja som s tým ok, mladá a krásna a tučná som bola dlho.
Vpadla tvar a vrásky te nezabijou, az ti bude 60, patologické BMI, tukový polštář v břiše ano.
Takze kasli na lidi, co povidaji, sama pises, ze se citis lepe. A ver mi, tvoje telo ti za to jednou podekuje! Fandim ti, nenech si svuj uspech znechutit ❤️
@mandzula ale niektorí, hlavne niektorÉ, ktorým sa schudnúť nepodarilo, to povedia s radosťou. Nezáleží na tom, či je to pravda
@danica2711 Mne sa to deje celý život. otázky, prečo som taká strašne chudá. trpela som preto hlavne v puberte komplexami, že vyzerám strašne.Mala som 45-47 kg Sranda je, že teraz som už pomaly na hornej hranici normálnej váhy-BMI - mám 65 kg , nosím 36,38 veľkosť, dokonca niečo aj 40 a stále sa nájdu v práci -tučnejšie tetky, čo ich dráždi, že som chudá a radi si rýpnu. Len teda ja som už rada, že vyzerám ako vyzerám a nemenila by som s nimi.
@anonym_autor áno, môžeš vyzerať po schudnuti horšie. Ak už nemáš 30 a nemáš vyslovene okrúhlu tvár. Ja mám tvár vyplnenú, na môj vkus až moc a schudnutie by mi len prospelo. Moja dcéra detto, tenká je jak palica, ale tvár má plnú.
@anonym_autor áno, a to je aj pravda, ved sa pozrime na tučné ženy akú majú hladkú tvár bez vrások.

@anonym_autor ale to je naozaj, že keď schudnes viac tak sa ti prepadne tvar a pokožka ktorá bola napnutá tak už nie je a je vidno každú jednu vrásku