Vrátiť odobratý cumlík počas prerezávania očných zubov?
Ahojte,obraciam sa na vás s otázkou či by ste dudlik čo ste zobrali znova vrátili.Ide o to,mám dcérku 20m a už soi bez dudlika 2-3 týždne,nebol cieľ jej hi zobrať len som nejak skúšala a a raz v noci zaspala bez neho tak som jej ho už nedala,lenže teraz čo stvára v noci 😵💫idú jej totižto očné zuby,a prvé noci bez dudliku boli aj tak fajn,lenže teraz jej ide posledný a všetky 4 sa jej derú cez ďasná a to je cisty boj že keby ich nevyhodím už jej ho fakt dám😵💫budi sa aj hodinu dve po zaspatí a reve kým jej nedam mlieko,v noci by pila aj 4-5x a práve si myslím že si nahrádzuje dudel,tak rozmýšľam či jej ho vrátiť aspoň na pár mesiacov kým jej vyjdu všetky zuby(zuby jej idú fakt pomaly,3 očné už jej idú 3 mesiace a ešte jeden ide)len sa potom bojím že zobratie druhýkrát už nebude také lahke,aspoň na nočný spánok by som jej ho dala,denny spi dobre
Namiesto cumla jej daj nieco proti bolesti .
Nevratila by som urcite v tomto veku, ak uz ste bez.
A ak ma take bolesti, dala by som na noc normalne cipok nurofen/paralen.
Existujú aj také hračky chladivé pre prerezavani zúbkov nám to dosť pomohlo nás syn dudliky mal len tri týždne vôbec ich nechcel tak som mu dávala tie hračky pri prerezavani zúbkov skúste to

Podľa mna nevratit, vydržať. Nasi nemali vobec cumle a išlo to.