Žuvanie žuvačiek
Máte vo zvyku zuvat žuvačky? Ja popravde už nie a neviem koľko rokov som ju v ústach nemala 😃
A dovod tejto diskusie?
@klarissa25 jedna baba dávala na Instagram, že už neviem koľko nemala a ma to napadlo, že už som aj zabudla že to existuje
Občas
Iba keď soferujem.Inak vobec
každý deň mimo domu.To mám taký zvyk už od zš .Aj v škole som žuvala ale to takým štýlom by sa medzi ludmi malo aby ani nevedeli že máš žuvačku v ústach, tak diskrétne iba pre chuť a osvieženie.Nie ako krava na paši že ti pri žuvaní vidno až neviem kde😀 doma vyplúvam tam nemám
Ja nezuvem a vyhybam sa im oblukom, lebo pred asi 8 rokmi som normalne zacala byt na nich zavisla. Jedina vec, na ktoru sa mi naozaj vytvoril taky psychicky navyk. Zacala som pritom kvoli refluxu, lebo som sa niekde docitala, ze to pomaha. No ale zuvala som potom postupne uz stale. Len par mesiacov, ale nakoniec mi to vytiahlo dve plomby, a tak som s tym prestala. No a nestacila som sa divit, vkuse som na tie zuvacky myslela, ze ako by som si dala, pochopila som fajciarov a inych zavislakov, fakt som bola bez toho strasne nervozna 🙂 A taka blbost pritom. Ale tak trvalo to nastastie len nejake 2 tyzdne, potom som uz na ne zabudla a odvtedy som si uz nedala.
Ja žuvačky neznesie. Chvíľu ju mám a je mi z nej na vracanie
Ja žuvačky neznesie. Chvíľu ju mám a je mi z nej na vracanie
@mimikarol inak toto mam aj ja..
Ja áno. Najmä po cigarete.
Nonstop zujem. Bez zuvacky nie je den. Za den ich vyzuvem niekolko. Mam rada sviezi dych.

A dovod tejto diskusie?