icon

Gynekologička MUDr. Brešťanská - Nitra

lenka8808
19. okt 2020

Dobrý deň, chcem vas poprosiť,či niektora nemate tel.kontakt na doktorku Brešťansku.Vopred Dakujem

Strana
z2
donna18do
23. máj 2022

@zuzuli80 chcem sa spýtať ku klmu chodíte? Tiež s ňou nie som spokojná

zuzuli80
23. máj 2022

@donna18do Ja som presla do procare, Mudr. Maria Kubalova. Som zatial dost spokojna, aj ked ordinuje momentalne iba par dni do tyzdna, zevraj neskor bude ordinovat viac (tusim je este na materskej)

stefka33
23. máj 2022

@zuzuli80 Ja už tiež chcem odísť od nej a presne ku Kubalovej. Aký je postup teraz prosim ťa?

donna18do
23. máj 2022

@stefka33 tušim sa prihlasis u novej a uz ona to riesi lebo kartoteku od gynekologicky nedaju do ruky oni posielaju hned k tej novej

donna18do
24. máj 2022

@stefka33 ja idem teraz k Dr Uharčekovi tak dúfam že mi pomôže viac ako táto

leontinka27
24. máj 2022

@zuzuli80 dobrý deň ak môžete ale ste mali problémy lebo aj ja začína mať pocit ze to vitamíny nevyriešia co mi predpísala...

zuzuli80
24. máj 2022

@stefka33 Kebalova je ale v procare, ja som v procare tak ja uz som len isla vypytat listok od sestricky Kubalovej a potom zaniesla Brestanskej aby ma odhlasila. Brestanska poslala kartu Kubalovej a potom mi jej sestricka volala aby ma objednala na vstupnu prehliadku. Ak nemas procare tak budes musiet asi platit za objednanie, nie som si ista ako to funguje v takom pripade.

zuzuli80
25. máj 2022

@leontinka27 No ja som mala z nicoho nic caste a dlhe krvacanie. Brestanska bola velmi apaticka, neprofesionalna aj trochu drza a nevedala vobec co to mohlo sposobovat. Spravila mi rychlu prehliadku a predpisala vit K co vobec nepomahalo. Ani sestra nebola moc priatelska. Nakoniec som prisla na to co mi to sposobovalo sama a hned som bola ok a krvacanie prestalo. Mudr Kubalova ma poriadne prezrela a vsetko je ok teraz.

leontinka27
25. máj 2022

@zuzuli80 aha no tak ja mam zasa dlhý menzes a niekedy už po 24 dňoch dostala som vitamíny tiež uvidím bude to tretí mesiac a co vám to spôsobovalo a co vám nato dali

zuzuli80
27. máj 2022

@leontinka27 Ja som brala prilis vela vit. D. Ako nahle som znizila davku vit.D, krvacanie prestalo a vsetko je zase v norme. Ale ty mozes mat iny problem, skus sa dostat ku Kubalovej , ona je ovela lepsia. Najlepsie je tam ist osobne, dole na recepcii ti urcite poradia ako sa k nej zapisat.

leontinka27
27. máj 2022

@zuzuli80 ďakujem ja vitamín D neberiem. Ďakujem za radu uvidím ako to dopadne tento mesiac...

zuzuli80
28. máj 2022

@leontinka27 Drzim palce ❤

pastime1
20. aug 2024

@jasomtusom aj ja chcem od neho odísť, komu ste odišli?

lydka81
23. nov 2024

@zuzuli80 dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ku ktorému gynekológovi ste prešli, lebo som uvažovala práve nad Brestanskou. Ďakujem

jd1984
11. jan 2025

K Brešťanskej nedoporučujem isť, vlastna skusenosť. Potratila som, spravanie uplne chladne, ved to sa stava...ziadny zaujem nieco riesit. Poslat na hlbsie vysetrenie. Strcila mi papier do ruky nech si zajdem na najblizsie oddelenie gynrkologie a vycistia ma

Strana
z2