icon

Hľadám kamarátov pre dcéru, ktorá bude maturovať

anicka2888
21. jún 2024

Dobrý večer,bydlíme tu skoro rok.Dcera úspěšně dokončila tady třetí ročník a pokračuje na maturitu. Jen je strašně nešťastná,ve škole kamarády a kamarádky nemá,a sama neví jak se má tady s někým seznámit.Pracuje i brigadne v restauraci,ale tam jsou všichni starší od ni.Kdyby jste o někom věděli kdo by byl na tom treba jako ona,ma osmnact, nebo kdyby jste měli nějaký nápad, budu ráda když někdo napíše.Prostredni syn problém nemá,ten je spokojený,ale s dcerou je to jiné.Vidim ze se trapi,nemá si s kým popovídat,jit ven.Tak rada bych ji pomohla ale sama tu nikoho nepoznám,jen rodinu od muže.Dekuji a přeji všem krásný večer.

syslik81
21. jún 2024

nema konicky? nech sa niekam zapaja .. co ju bavi? utulky, cvicenie,skupinove prechadzky. kluby -citatelske alebo hocico v okoli kde sa da ist a zoznamit .. kludne chod s nou ak sa hanbi .. ja som kopu ludi postretala ked som vencila psa-kazdy sa pristavi pokecame a stretavame casto-kedze chodime cca v rovnakom case... mozno sa v dacom moze vzdelavat a tam stretnut ludi..ak bude v studiu pokracovat aj na skole najde ludi

simcucik
21. jún 2024

@anicka2888 ste priamo z nr?

anicka2888
autor
21. jún 2024

@simcucik Ano jsme z Nitry,Klokočina.

anicka2888
autor
21. jún 2024

@syslik81 Ráda čte,dělala i bojový sport.A volejbal ji také baví, jedině najít něco z toho a uvidíme.Jen je to těžké a ja to tady taky moc neznám. Ale děkuji za rady a ještě se s ni o tom pobavím.

dadka1997
22. jún 2024

@anicka2888 myslim si , ze dcera je uz dosť velka na to, aby si našla kamaratky aj sama.. vie o tomto inzerate na kamaratku od maminky ?
V jej veku, už to nemusí byt iba kamaratka ale aj kamarat .. je dospela

miui
22. jún 2024

@anicka2888 zensky vollejbal sa hra na ukfke, skuste pogooglit

anicka2888
autor
22. jún 2024

@dadka1997 Dcera o tom ví.Jen nevi jak se skamaradit.Ve třídě má takové spolužačky a spolužáky, které zajímá alkohol,cigarety a podobne.Jenze ona na tohle není,za to jsem rada.

anicka2888
autor
22. jún 2024

@miui Dekuji podíváme se.

anicka2888
autor
22. jún 2024

@dadka1997 Ma i dálkové studium,dělá brigádně i v restauraci.Jen nema se s nema o čem bavit,když se šli loučít s mistrovymi a učiteli, tak chtěli pak pít. Byla s nema chvilku ale rikala ze komunikace o ničem.

dadka1997
22. jún 2024

@anicka2888 ty uz ako mama nemas pravo 18rocnej dcera hladat kamaratky .. 🤦‍♀️ ona ma tolko možnosti si nájsť.. keď sa nema o com s nimi bavit, nemusi byt hned problem v nich , mozno ona je ta nekomunikativna, neprisposobila.. tazko povedať .. ty ako mama si ju vypocuj ale nikoho jej nehladaj..

anicka2888
autor
22. jún 2024

@dadka1997 Jde vidět že nechápeš. Takže když ona nepije a nekouří, tak je chyba vlastně v ní?Takze se ma prizpusobit tak aby mela kamarady kamaradky tim ze bude pit a kourit?Jen aby se s ni bavili?Ona se s nema snazila bavit a bez uspechu,neustále si od ní pujcovali věci,vždyť ani neví její jméno a schválně ji oslovují Heleno.Kdyz s nema nesla pit ze se bude ucit na zaverecne zkoušky, tak ji rekla jedna spoluzacka ze je trapná.A nepiš mi prosím tě ze nemam právo pomoct své dceři,když dcera o tom ví.Pro ní je to prostě jiné,jiná zem,jiný jazyk,a takové problémy s kamaradstvim neměla.Ale i tak ti děkuji za odepsani,uz se mi ozvali z volejbalového klubu.Tak se tam zajdeme podívat.Preji krásný den 🙂

dadka1997
22. jún 2024

@anicka2888 ale chapem, ľudia sme všelijaky, ale mat mamu, ktora by mi v 18 rokoch hladala kamaratku, asi by som si žiadnu nenašla, ona už nie je male dievčatko, je to dospelá žena 🥴 ja nehovorim o tom, aby sa prisposobovala dievcatam ktore fajcia a piju, určite to tak nerobia vsetky aj v skole aj na brigade ...
Len treba aby sa otvorila a komunikovala .. lebo ked ju budete cely zivot vies za rucicku a nedate jej priestor na sebarealizaciu, nikdy v zivote nic nedokaze.. ale len ona vie co od zivota chce a ako to chce dosiahnuť.. lebo ani chodit do prace a niest strasti nebudete za ňu, ci aj tam jej budete hladat lepsi kolektiv lebo nezapadne ? Treba sa aj nad tym zamysliet
Volejbalovy klub bude urcite fajn , ale dajte priestor aby tam šla sama nie s mamou s

egonsk
22. jún 2024

@anicka2888 No dadka mala pravdu, toto vtacatko uz je zrele na vylet z hniezda, jemu uz zbytocne budes kafrat do zivota. Mozes dosiahnut uplny opak toho co chces, ak budes tlacit na pilu. Brigaduje na mieste, kde ma najviac moznosti si utvorit svoj obraz koho hlada, ci uz kamosa, kamosku, alebo priatela. A ver mi, ze dlho nepotrva a v spravny cas si aj najde. Ona uz ma svoj zivot a svoju hlavh a byt smutna, nestastna a podobne patri praveze tiez do zivota, lebo to dava podnety a formuje osobnost. Ak to budes riesit, mozes to cele zhorsit tak, ze ostane na tabletkach (AD) ... a to by si pre svoju dceru urcite nechcela.

anicka2888
autor
22. jún 2024

@egonsk Ja to vše chápu,ale je to s ní náročné. Já si ji vyslechne,snažím se ji pomoct jak to jen jde,nechci at se trápí....Jenže ona se chce z toho vypovídat takovým stylem,ze ceka ze ji na to odpovím,ale co čeká?Když ji na to odpovím,tak mi řekne jak si myslím jak je to jednoduché. Potom začne s tím ze mladší syn co ma 12 let nema problém,plnou třídu kamarádů. Já teď po operaci a za chvilku bude mít nejmladsi syn dva roky.Je to fakt náročné.Taky tu ještě nikoho moc neznám,ale snažím se i na hřišti když jsem s malym.Ono je to fajn prohodit i s někým jiným nějaké to slovo.Snad se to zlepší, ted bude pokračovat po prázdninách na maturitu.Tak uvidíme a moc děkuji za napsání,aspoň s někým to můžu rozebrat.

anicka2888
autor
22. jún 2024

@dadka1997 Mas pravdu,jen jak už jsem se tu zmínila,je to fakt těžké.Snazim se ji poradit a pomoct jak to jde,ale musí i sama to mas pravdu,jen stale posloucháme jak to není jednoduché,že je jiná doba a podobne.Do toho začne útočně ohledně prostredniho syna,že ten má kamarády a ona ne.Do toho je toho na mě dost naloženo co se týče zdraví,a vše se kupi na me.Poslali z toho volejbalu kontakt tak ji ho dám at si zjisti informace. A moc děkuji,se mi i ulevilo....se z toho vypsat.