icon

Hľadám nové kamarátky na kávu a výlety

andrea_and
Dnes o 17:16

Ahojte 😊

Mám 26 rokov a rada by som si našla nové kamarátky. Nemám deti a v poslednom čase som si uvedomila, že väčšina mojich kamarátok má partnerov, svoje povinnosti a často už nemajú veľa času na stretávanie.

Bola by som rada, keby som spoznala niekoho na pokec, kávu, prechádzku, výlet alebo len obyčajné písanie. Som priateľská, úprimná a rada spoznávam nových ľudí.

Ak je tu niekto v podobnej situácii a tiež by si rád našiel novú kamarátku, pokojne sa ozvi. Budem sa tešiť. 🌸

dena57
Dnes o 17:32

@andrea_and Ahoj
Som 34 ročná žena priamo z Nitry. Deti s priateľom ešte nemáme ale snažíme sa dlhé obdobie sme v procese umelého oplodnenia. Moje kolegyne a kamarátky majú svoje rodiny a deti čiže kontakt s nimi je obmedzený.
Rada s novou kamarátkou pôjdem niekde von na kávu aj niekde do prírody ci parku.
Som spoločenskej povahy mám rada prírodu, zvieratá, welness, prechádzky a výlety po Slovensku.

dena57
Dnes o 17:41
@dena57

@andrea_and Ahoj
Som 34 ročná žena priamo z Nitry. Deti s priateľom ešte nemáme ale snažíme sa dlhé obdobie sme v procese umelého oplodnenia. Moje kolegyne a kamarátky majú svoje rodiny a deti čiže kontakt s nimi je obmedzený.
Rada s novou kamarátkou pôjdem niekde von na kávu aj niekde do prírody ci parku.
Som spoločenskej povahy mám rada prírodu, zvieratá, welness, prechádzky a výlety po Slovensku.

@dena57

@dena57
Rada sa dohodnem na posedení niekde v meste alebo výlete v prírode. Mám dosť času a časovo sa viem prispôsobiť. Budem sa tešiť 🌞

andrea_and
autor
Dnes o 18:14
@dena57

@dena57

@dena57
Rada sa dohodnem na posedení niekde v meste alebo výlete v prírode. Mám dosť času a časovo sa viem prispôsobiť. Budem sa tešiť 🌞

@dena57 napísala som ti správu 😊

dena57
Dnes o 19:09
@andrea_and

@dena57 napísala som ti správu 😊

@andrea_and napísala som tiež správu
...