icon

Hľadám nových priateľov na kávu a výlety v Nitre

adammajdan
25. jún 2026

Ahoj. Hladám kamarátky / kamarátov na pokec alebo ísť niekde von na kávu alebo drink / limču zmrzku to je jedno 🙃Kludne časom ak si sadneme tak aj niekde na výlet po Slovensku alebo tak. Bývam tu 3 roky, nikoho tu nepoznám a už mi samému začína šibať 🥲😅.
Budem rád za akúkoľvek odozvu od normálnych ludí (mám 27 skoro 28). Veková kategória je mi nejak jedno ale približne od 20-40 by malo byť fajn 😊

martinmmartin
25. jún 2026

Ludia v tvojom veku priatelstva nadvazuju uplne v pohode. Co je u teba ine ze s tebou nikto nechce dobrovolne travit cas ked nemusi?

anonym_b6a4d9
25. jún 2026

Haha, ako keby som videl seba, tiež mám skoro 28 a bez kamarátov. Každopádne prajem veľa šťastia v hľadaní.

adrikka90
25. jún 2026

@martinmmartin to absolútne nie je pravda 🙃 hlavne ak príde človek v takomto veku do nového mesta kde už všetci naokolo svoju partiu majú a nových členov nehľadajú, tak sa veľmi ťažko nadväzujú nové známosti 😅 tiež som tu 4 roky a okrem susedy nikoho poriadne nepoznám 🤷🏻‍♀️

martinmmartin
25. jún 2026
@adrikka90

@martinmmartin to absolútne nie je pravda 🙃 hlavne ak príde človek v takomto veku do nového mesta kde už všetci naokolo svoju partiu majú a nových členov nehľadajú, tak sa veľmi ťažko nadväzujú nové známosti 😅 tiež som tu 4 roky a okrem susedy nikoho poriadne nepoznám 🤷🏻‍♀️

@adrikka90 Vsak hivorim ze tam bude nejaky dovod. Nech nam ho sudruh autor trosku opise nech kandidati vedia zhruba do coho pojdu

adammajdan
autor
25. jún 2026
@martinmmartin

Ludia v tvojom veku priatelstva nadvazuju uplne v pohode. Co je u teba ine ze s tebou nikto nechce dobrovolne travit cas ked nemusi?

@martinmmartin neviem asi mám problém niekoho len tak osloviť. Niesom zasa velký extrovert 😅 + mi to príde také trochu blbé alebo trápne len tak niekoho osloviť a ani uprimne neviem ako v tejto dobe už niekoho vôbec zaujať alebo tak (vieš čo myslím) nejde ani o to že by som nevedel ale neviem čo ludia v tejto dobe čakajú 😅 a zasa nechcem nejakých takých spoznať ako vidím v piatok večer čo sú jak dogy opitý a majstri sveta alebo mega velké partie ludí to zasa neni moc premňa… V práci som v podstate skoro sám takže ani nemám žiadny základ kde sa odraziť + dochadzam do TT autom takže nepracujem ani tu čiže nejak tak v skratke 😀🙃

adammajdan
autor
25. jún 2026
@martinmmartin

@adrikka90 Vsak hivorim ze tam bude nejaky dovod. Nech nam ho sudruh autor trosku opise nech kandidati vedia zhruba do coho pojdu

@martinmmartin Proste hladam niekoho s kým sa dá niekde vybehnúť keď je nuda alebo čas / chuť. Sem tam nemusi to byť zasa stále ale to všetko závisí od situácie a od toho aký vzťah z toho vznikne 😊

adammajdan
autor
25. jún 2026
@anonym_b6a4d9

Haha, ako keby som videl seba, tiež mám skoro 28 a bez kamarátov. Každopádne prajem veľa šťastia v hľadaní.

@anonym_b6a4d9 no tak aspom niesom sám 😅 už som sa bál 😀

adammajdan
autor
25. jún 2026
@adrikka90

@adrikka90 no to máme podobne potom asi 😅 ak by si mala záujem tak kludne možme zájsť na kávu alebo niekam a uvidíme a ak nebudeš mať záujem tak sa nič nedeje. Nehryziem a ak ti nebudem sedieť nič sa nedeje nebudem nikoho nútiť taký ja zasa niesom 🙃🤪

adammajdan
autor
25. jún 2026
@adammajdan

@anonym_b6a4d9 no tak aspom niesom sám 😅 už som sa bál 😀

@adammajdan a nechceš hodiť reč ? keď ani ty nikoho nemáš už teda 😅

adrikka90
25. jún 2026
@adammajdan

@adrikka90 no to máme podobne potom asi 😅 ak by si mala záujem tak kludne možme zájsť na kávu alebo niekam a uvidíme a ak nebudeš mať záujem tak sa nič nedeje. Nehryziem a ak ti nebudem sedieť nič sa nedeje nebudem nikoho nútiť taký ja zasa niesom 🙃🤪

@adammajdan no ja by som hneď išla ale žiaľ, som týždeň po pôrode takže z domu sa tak skoro nedostanem 😅🙃 ale držím palce v hľadaní!

adammajdan
autor
25. jún 2026
@adrikka90

@adammajdan no ja by som hneď išla ale žiaľ, som týždeň po pôrode takže z domu sa tak skoro nedostanem 😅🙃 ale držím palce v hľadaní!

@adrikka90 Jasné v poriadku tak držím palce nech to je hlavne zdravé 😉😇

xnatalkax
25. jún 2026

Hlásim sa👋😅

adammajdan
autor
25. jún 2026
@xnatalkax

Hlásim sa👋😅

@xnatalkax super teším sa 😊