icon

Je večer na autobusovej stanici v Nitre bezpečne?

17. dec 2024

Ahojte,byva na AS v Nitre vecer vela ludi? Ide o to,ze okolo 21 mi ide z NR autobus no je to tam take pofiderne a nie je mi uplne prijemne tam byt vecer po tme,tak ci tam zvyknu byt aj ini cestujuci,dakujem

januska12323
17. dec 2024

Keď ide autobus tebe pôjde aj niekomu inému.

autor
17. dec 2024

@januska12323 autobusy idu aj o 23 a to sa nevylucuje s tym ze na ne nemusi nikto ist

martul
17. dec 2024

vieš to ti ťažko niekto poradí....Včera ich mohlo byť veľa, dnes nie. Ale bezdomovci a všelijakí iní cudzokrajníci sú tam určite. Moju dcéru tam prepadli za bieleho dňa, takže.....

ssimusska
17. dec 2024

Z As v Nr nepôjdem už ani keby mám ísť peši domov do Česka. Na každom kroku doterný ukrajinci a bezdomovci. Keď z tadiaľ ozaj musíš ísť tak si kúp slzák.

petronela1985
17. dec 2024

Ja ako Nitranka ti môžem povedať, podľa mňa je to jedno z najbezpečnejších miest v Nitre. Večne sú tam bezdomovci aj iní neprispôsobiví občania. Od vlakovej stanice, cez autobusovú až po Polygón. Cestujúcich určite stretneš, len teda predrať sa tam je výzva. Podľa mojich skúseností, žiaľ. Najlepšie je ísť hornou stranou, smerom od Coboriho. Určite by som neskoro večer nešla stranou od ÚPSVaR, vedľa je parkovisko a sedia tam stále bezdomovci.

autor
17. dec 2024

@petronela1985 prisla by som taxikom kde je tempo a odtial rychlo na zastavku,cize to by mohlo byt OK,aj ked mam strach trochu no...Nitra mi pride ze celkovo je v nej vela podivonov,ja tam nastastie nebyvam len musim tam ist na jedno miesto a odtial taxikom na stanicu a domov,preto zistiujem ci o takom case tam su aj "normálni" ludia

hankab
17. dec 2024

Ja teda neviem, byvala som tam 3 roky a nikdy som sa tam nebala. Debila stretnes aj v Povazskej na stanici, alebo v Humennom. Keby daco, tak mas pri sebe telefon a volas 112.

autor
17. dec 2024

@hankab ja som byvala v 3 roznych mestach,aj na dedine a nikde mi to nebolo take ako v Nitre...

januska12323
17. dec 2024

Ja som sa tam extra nebála. Príď len chvíľu pred autobusom a kým príde prechádzaj sa.

hankab
17. dec 2024

Je to subjektivny nazor. Isla som uz odtial busom aj o 2 rano cez tyzden a vsetko v pohode. Netreba sa zbytocne bat dopredu, keby to bolo take nebezpecne tak tie nocne busy by ani nechodili.

viera77
17. dec 2024

Bývala som v NR roky, teraz tam chodím pravidelne do školy, mám tam celú rodinu....ale na spoj domov o 21.15hod. si už netrúfam, aj preto, že v tom čase je mesto skoro prázdne, AS už ani nehovorím a k tomu ten blbý pocit. A áno, v NR sa veľa zmenilo za posledné roky...čo sa týka jej rôznych "občanov".

petronela1985
17. dec 2024

Tam sa zdržiavajú, pri tom obchode myslíš asi. Príde mi bezpečnejšie, keby ťa taxík vyloží hore na parkovisku smerom od Coboriho a tam už prejdeš kúsok len cez cestu a si na stanici. Tam v tej dolnej časti stanice by som sa radšej nemotala.