icon

Kde rýchlo zohnať kostým Squid Game?

erily
28. jan 2025

Ahojte, kde kúpim dnes urgent kostým pre 8 ročného squid game?

dassena
•
28. jan 2025

https://www.heliumking.sk/detsky-kostym-squid-g... taketo nieco? a masku si myslim ze zozenies zvlast v pohode.

maranco
•
28. jan 2025

@erily včera bolo 80. výročie oslobodenia koncentračného tábora Auschwitz-Birkenau, tak tematicky by sa mu viac hodil kostým dozorcu SS. Veď násilie a zabíjanie ľudí je zábava a hra 🙈

domka222
•
28. jan 2025

8 ročné dieťa by podľa mňa ani nemalo vedieť, že niečo také existuje. Ale budiš. Nákup asi skôr cez net ako v kamennej predajni. Skús ešte pozrieť bazár

strawberry0797
•
28. jan 2025

Mne to pride nevhodne pre 8-rocne dieta. (akekolvek dieta)

lucia147852
•
28. jan 2025

@strawberry0797 Mne to príde nevhodne pre hocikoho. Už som videla aj plysakov ako postavičky zo squash game. Chorá doba

maranco
•
28. jan 2025

Pozrel som si prvé video čo ponúka YT pod tým názvom https://www.youtube.com/shorts/gibkl8yTBN0 a je to otras

Zábava ako pre dozorcov v koncentráku.
Išla by si so synom do rímskej arény pozerať a fandiť na gladiátorské zápasy?
Alebo zabávať sa pozeraním hliadky v koncentračnom tábore alebo na hraniciach Československa ako strieľajú do ľudí ktorý chcú prekročiť plot?

roxanka1
•
28. jan 2025

@erily v party fieste v mlynoch, ale tiež mi to príde nevhodné

nicoletta98
•
28. jan 2025

@lucia147852 tak je rozdiel, keď si to pozrie dospelý človek a dieťa 😃 je to obľúbený serial celosvetovo… to potom nevhodný môže byt každý film či serial, kde niekoho zabijú 🤷🏼‍♀️

maranco
•
28. jan 2025

@nicoletta98 premýšľaj akú myšlienku podsúva seriál, že zabíjanie ľudí pre zábavu je v poriadku
To už môžu ponúkať zážitkovú dovolenku, poľovačku na ľudí niekde v Severnej Kórei v pracovnom tábore.
Keď budeš mať dnes slabý výkon v práci budeš v pohode ak šéf rukou naznačí že teba by odstrelil, veď sa len hral?
A dieťa v škole po zlej známke by takto hráčsky odstrelil učiteľku?

kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
nicoletta98
•
28. jan 2025

@maranco čiže ty nepozeras akčné filmy, kde po sebe strieľajú a mlatia sa hlava nehlava? Narozdiel od akčných filmov ma squid game aj nejakú myšlienku, ale to jednoduchý divák nepochopí

lucia147852
•
28. jan 2025

@nicoletta98 ja myslím, že ten kostým je nevhodný za mňa pre kohokoľvek. Seriál som videla aj ja.

dadanu5
•
28. jan 2025

@erily videla som tuším v sinsay,som sa aj čudovala

maranco
•
28. jan 2025

@nicoletta98 pozerám filmy kde zomrie človek, ale vyslovene akčné kde sa len mlátia hlava nehlava a zabíjajú nepozerám, nebaví ma to
násilie pre mňa nie je zábavné

janulik2008
•
28. jan 2025

U nas 9 rocna vie co to je ale nepozerala.

U nas zasa chce byt Deadpool na karnevale 🤣🤣🤣

hiro
•
28. jan 2025

@maranco "premýšľaj akú myšlienku podsúva seriál, že zabíjanie ľudí pre zábavu je v poriadku" - noo, ten serial podsuva prave opacnu myslienku - ze to nie je v poriadku.

"Išla by si so synom do rímskej arény pozerať a fandiť na gladiátorské zápasy?" - v dobe ked sa odohravali tak tam nielen ze deti chodili pozerat ale aj bojovat:

https://www.reddit.com/r/ancientrome/comments/1...

https://www.quora.com/Gladiators-In-ancient-Rom...

maranco
•
28. jan 2025

@hiro tak by si išiel ako rodič s deťmi do arény pravidelne sa hodiť pozerať na zabíjanie aby si im mohol vysvetliť že to nie je v poriadku?

hiro
•
28. jan 2025

@maranco V tej dobe? Tazko povedat. Neviem ako by som to bral. Asi by zalezalo kym by som bol - ak by som bol legionar mozno by som to bral ze je to ok. Napriklad ako pisal Seneca tak on v tej dobe s tym nesuhlasil a nepacilo sa mu to. Myslitelia casto predbehli dobu v ktorej zili...

zuzka1117
•
28. jan 2025

Preboha pre 8 ročne dieťa ? Aspoň ty ako dospelá osoba by si mohla mať rozum 🤦

maranco
•
28. jan 2025

@hiro v dnešnej dobe budeš brať deti na zápas kde sa bijú dvaja v klietke, aby si im ukázal že to nieje v poriadku?

iné je keď si jednorázovo pozrieš nejaký historický vojnový dokument, kde však nie sú všetky detaily zabíjania a mučenia ľudí, dá sa to brať že sa z toho poučíš že je to zlé

a iné ak pravidelne sleduješ seriál so zabíjaním, kde si k postavám vytvoríš vzťah a hájiš jednu alebo druhú stranu, časom tvoje vnímanie na násilie otupie a u niektorých to môže rozvinúť sklony k násiliu aj v reálnom živote

keď to má vplyv na dospelého človeka, aký vplyv to má na osobnosť dieťata?