icon

Off road jazda v Trenčíne a laser game

lili205
Včera o 20:55

Ahojte, uvazujem nad darčekom - poukaz na off road jazdu v Trenčíne a ešte som pozerala potom laser game. Nejake recenzie, ci sa to oplatí? Boli ste, páčilo sa? Dakujem za akúkoľvek recenziu 😁

wade
Včera o 21:04

Nepoznam konkretne veci v Trencine, ale laser game sa oplati, len ak ste partia ludi. Sam, alebo dvaja to nie je az taka zabava. Potom by som radsej offroad jazdu (ak by som mohol soferovat)

pletko325
Včera o 21:13

Teoreticky, obe sú ako taký zážitok. Za seba, v laser game sme boli už dávnejšie a zabavili sme sa, no musí to byť partia. Bolo nás tuším desať, 4 deti a 6 dospelých, celkom zábava, ak by nás bolo menej, bola by to nuda.
Oficiálny Off-road som nebol, neoficiálny som si ale zajazdil nie raz po poliach, či už na terénom aute alebo štvorkolke. Pre mňa ako šoféra to bolo silnejšie uvoľnenie mysle a odreagovanie.

Skôr otázka, darček komu, vek... To je individuálne.
Lebo raz som jazdil po poli a mal som aj spolujazdca, nepáčilo sa, bál sa skôr ako by si to užíval.

lili205
autor
Včera o 21:17
@pletko325

Teoreticky, obe sú ako taký zážitok. Za seba, v laser game sme boli už dávnejšie a zabavili sme sa, no musí to byť partia. Bolo nás tuším desať, 4 deti a 6 dospelých, celkom zábava, ak by nás bolo menej, bola by to nuda.
Oficiálny Off-road som nebol, neoficiálny som si ale zajazdil nie raz po poliach, či už na terénom aute alebo štvorkolke. Pre mňa ako šoféra to bolo silnejšie uvoľnenie mysle a odreagovanie.

Skôr otázka, darček komu, vek... To je individuálne.
Lebo raz som jazdil po poli a mal som aj spolujazdca, nepáčilo sa, bál sa skôr ako by si to užíval.

@wade
@pletko325 ide o darček pre manžela na 40tku....rozmýšľam nad tou off road jazdou, ze bude šoférovať on ... a potom som chcela este laser game, ale to by sme boli len my dvaja 😅 pripadne este tip na nieco ine k tej jazde? Kedze nie sme odtiaľto a na gugli mi vyskočila hned ta laser aréna ci ako sa to vola

pletko325
Včera o 21:20
@lili205

@wade
@pletko325 ide o darček pre manžela na 40tku....rozmýšľam nad tou off road jazdou, ze bude šoférovať on ... a potom som chcela este laser game, ale to by sme boli len my dvaja 😅 pripadne este tip na nieco ine k tej jazde? Kedze nie sme odtiaľto a na gugli mi vyskočila hned ta laser aréna ci ako sa to vola

@lili205 ak ste len dvaja, neviem, to by ma asi nebavilo.
A.ak rád šoféruje, tak môžeš ten Off-road, prípadne pozri jazdu na okruhu v Orechovej napríklad, aj to je dobré.

lili205
autor
Včera o 21:25
@pletko325

@lili205 ak ste len dvaja, neviem, to by ma asi nebavilo.
A.ak rád šoféruje, tak môžeš ten Off-road, prípadne pozri jazdu na okruhu v Orechovej napríklad, aj to je dobré.

@pletko325 vdaka, na okruhu uz jazdil, to som mu zas dala na 30tku 😁

pletko325
Včera o 21:40
@lili205

@pletko325 vdaka, na okruhu uz jazdil, to som mu zas dala na 30tku 😁

@lili205 ak sa mu to páčilo, tak máš odpoveď 😁