icon

Ktorí gynekológovia ostali v nemocnici?

ellisa12
30. máj 2024

Prosím vás ktorí lekári zostali na gynekológii v nemocnici?

Strana
z2
mimuska328
9. júl 2024

@cavalierka ako čítam tak vidím ze som nebola na chybe ja keď je taka aj k iným ženám.. no už som si zistila aj to ze sa nedá zazmluvnit doktora v NR 😢 ale údajne pri pôrodoch býva milá.. dúfam že sa nedostanem až do nemocnice a stačí ze ležím doma lebo by ma porazilo z nej..

cavalierka
9. júl 2024

@kikusenka1 nepoodchadzali. dostali výpovede, pretože sa vedenie rozhodlo, že lekári nebudú mať 2 zamestnania (chapte tým, že nebudú pracovať aj v nemocnici, aj vo svojich súkromných ambulanciách). Preto vzali hentu zgerbu ukrajinskú.

cavalierka
9. júl 2024

@mimuska328 mne robila cisársky taka mala okuliarnata. žiaľ, maličký na druhý deň zomrel. bola som v 29tt. ja som s nimi veľmi vytrpela, ako sa ku mne správali. vôbec nerešpektovali tvoje názory, požiadavky, vtrhli ti do izby jak víchor bez zaklopania, že si sa dobre ze neskotulala na zem. 2x ma pristihli, ako plačem na izbe a keď som povedala, nech odídu, že potrebujem byt sama, žiadny rešpekt. normálne čakali v izbe, kým doreves a potom si išli to svoje, čo mali na srdci. pre mňa je ta nemocnica životný omyl a myslím si, že keby som šla do inej, neskoncilo by sa to takto.

mimuska328
9. júl 2024

@cavalierka ach bože to mi je tak strašne ľúto 😢 čakala som ze bude to tam oveľa lepšie keď sa to tam pozmenilo ale vidím ze k horšiemu. Ja som mala na pohotovosti ešte takú milú doktorku Lukac tusim sa volá.. a kapustu som ešte zažila ten bol tiež zlatý..

cavalierka
9. júl 2024

@mimuska328 neviem, ako sa vola ten doktor, čo býva dole na príjmovej ambulancii, ale keď mi boli vyberať svorky, doktor sa pýta Ako sa mame? Ja mu hovorím, že mizerne. A on ze Co vás neposlucha dieťa? Ja ze NIE, dieťa mi deň po pôrode zomrelo! A on ze TO MATE BLBÉ. Ja som ostala ako obarená. Chcelo sa mi plakať a zároveň mu naplut do xichtu.
Akože majú to pisane v papieroch, s ktorými som tam išla, tak PREČO si ich neprecita?! Nitra je veľmi známa tým, že zanedbáva lekárske správy a podobne informácie. Ale toto bolo na mňa moc.

mimuska328
9. júl 2024

@cavalierka pre boha to co bolo toto za psychopata.. žiadny doktor necita lekárske správy. Ja bola na operácii a 2 doktori sa rozculili ze mi neodstranili to co mali pritom to spravili a celý priebeh operácii bol zapísaný len to nečítali. Teraz môj gynekológ až po tom co som sa opýtala na to že či je v pohode ze mam skrátený krcok co zistil grochal sa ma opýtal ze kde to mam napísané a nakoniec zistil ze mi placenta nalieha na krcok takže ozaj paráda ze každý je "odbornik" ja som v NR bola na kyret a tam boli normálny ešte ku mne pred rokom.. uvidím snáď nebudem musieť ísť ležať na rizikové

cavalierka
10. júl 2024

a čo keby sme podali hromadnú sťažnosť? išli by ste do toho? alebo chcete byť ako zvyšok Slovenska, čo sa len sťažuje a zostane to len pri tom. Ja som chcela dať na ňu sťažnosť hneď, ako som odišla z pôrodnice, ale potom ma napadlo, že čo zmôže jeden? Malo by nás byť viac.

lady235
11. júl 2024

@cavalierka podla tej reakcie súdim, že to bol doktor urban. Ja som čakala dvojičky. Žial, v 12tom týždni jednému bábätku prestalo biť srdiečko. Na sone spomínaná doktorka bondar necitlivá, arogantná spolu so spomínaným doktorom. Po otázkach, prečo ma poslal moj gynekológ do nemocnice, popritom mali všetko popísané v lekárskej správe ma dorazili vetou, nech prestanem plakať lebo mi nič nerozumeju , že veď nič sa nedeje toto jedno si porodím, čo prežilo a potom si možme spraviť druhe. Ako halo. Toto povedať žene v deň, kedy sa dozvedela, že jedno z bábätiek zomrelo? Chore

cavalierka
11. júl 2024

@lady235 nechce sa mi to hľadať v papieroch, tak neviem, ako sa vola. ale je taky do 50tky, pevný, je po porážke, takže je taky šuchtavý a dosť mantavý

lady235
11. júl 2024

@cavalierka ano, to je on. Urban sa volá

cavalierka
11. júl 2024

@lady235 dobre vedieť. ja som si o ňom urobila obraz už keď som prišla na príjem. a robil mi prvovysetrenie. ležím na koze s holou chudinou a on si tam 5min len rukavice nasadza a ďalších 5min zase kondóm na sono 🙄 úplne som sa zasekla že Preboha a tento mi tam ide pozerať?! 😭

lamonila
14. júl 2024

@ellisa12 no ja už mám aj pôrod za sebou. Plánovaná sekcia a akoby naschvál som vychytala lekárov ktorých som nechcela. Bodnár a Matejka,dvojica jak vysita. Spinal mi nezabral tak ma museli uspať. Anesteziologicka bola rovnako ukrajinka🤦. Hlavne že to celé dobre dopadlo, nič viac som si nezelala

ellisa12
autor
14. júl 2024

@lamonila o chvalabohu 🙂 gratulujem 🥰
No tak to ozaj "štastie" presne oni sú mi mega proti srsti 🫥

cavalierka
14. júl 2024

super takže nikto nechce podať sťažnosť.
snáď vám to stazovanie medzi sebou postačí

nivea777
24. júl 2024

@cavalierka myslíš ze babatko zomrelo vinou dr? Že keby robí iný dr sekciu tak by prezilo? 28tt je dosť nízky týždeň takže vtedy to je fakt o tom,ci babatko zabojuje. Keď som tam bola ja,tak tam boli mamičky predcasniatok a pekné ich vypiplali

cavalierka
25. júl 2024

@nivea777 ja nehovorím o pôrode ale o poporodnej starostlivosti

kikusenka1
27. júl 2024

Dievčatá ja som šokovaná co tu čítam.. rodila som 2021 a 2022 a fakt som nemala žiadny problém ani pri pôrode ani pri poporodnej starostlivosti. A úprimne ani sa mi nechcelo ísť domov. A toto co tu čítam vôbec nekoresponduje s mojimi skúsenosťami

cavalierka
29. júl 2024

@kikusenka1 takže keď ste nemali problém vy, nemôže ho mat niekto iný? žen, ktoré majú problémové tehotenstvo a vyžadujú si dôkladnú starostlivosť, nemusia mať ten názor co vy. Ľahko sa hodnotí tým, ktore chodili len na kontroly a celým tehotenstvom si doslova preplávali.

kikusenka1
30. júl 2024

@cavalierka nechápem čo ste taka precitlivena. Čítajte prosím môj komentár s porozumením

pastime1
15. aug 2024

@cavalierka môžem sa opýtať koho máte obvodného gynekológa a či ste spokojná?

pastime1
15. aug 2024

Prosím vás akých máte obvodných gynekologov a ste spokojné? Ja by som chcela zmeniť. Ďakujem

lady235
16. aug 2024

@pastime1 ja chodím k dr. Turbovi. Osobne by som ho nemenila, som spokojná s ním. Prístup, komunikácia, skúsenosti. Za mňa super

lamonila
16. aug 2024

@pastime1 odporúčam MUDr.kapusta na špitálskej v nemocnici. Úžasný dr, milý, priateľský, profesionálny,ľudský

kikusenka1
19. aug 2024

@pastime1 ja chodím už vyše desatrocie Krjakovi a som s nim spokojná
Veľa žien ale jeho prístup odrádza, no mne to vyhovuje

Strana
z2