MUDr. Adriana Morvayová - Nitra
Ahojte 🙂 chodíte niekto k tejto pani doktorke? Aký máte názor na ňu? Čakáme bábo a jedna dr, ktorú sme chceli nás nezobrala a tie, pod ktoré spadáme nechceme 🙈
Ja k nej chodím s malou a som veľmi spokojná. Od začiatku profesionálny, ľudský prístup a s deťmi to naozaj vie. Ako 3.mesacna dostala mala zápal močových ciest a sama doktorka nám každý deň volala, ako sa malej darí, ešte 2tyzdne po chorobe sme museli k nej nosiť moc na kontrolu a poslala nás aj na nefrologiu,nech má istotu. Takže za mňa super! ☺️☺️ Sestrička tiež veľmi milá. ☺️
My k nej chodíme od apríla a sme spokojný 🙂
@bubka28
@tana5
nás petrušková nechcela vziať, včera som tam bola osobne, že akurát hôrku nemajú :/ a tie, pod ktoré spadáme vážne nechcem, hoci som chcela dr mať na klokočine aby som nemusela chodiť do mesta .. manžel sa im tam snaží od rána dovolať, ale zrejme sú dnes až od 12tej (na kazdnej stránke inak majú napísané ordináčné hodiny) … on k nej tiež chodil ešte ako dorast 😁 tak dúfam, že nás vezme … ďakujem za info baby 🙂
Tak vybavené 🙂 manžel sa dovolal, vezmú nás 🤗 dúfam, že teda aj my budeme spokojní 🙂
@daniela_p nech to určite spomenie, keď sa mu podarí dovolať, že k nej chodil. Prípadne tam naozaj skús napísať mail..☺️☺️ A ozaj, neviem,či náhodou tento týždeň nemajú zrovna dovolenku..Držím palce, nech sa podarí!☺️☺️ Tiež sme najskôr chceli dr. na Klokočine ale takto mi to vyhovuje,máme rovno aj prechádzku.☺️

neviem poradit, osobnu skusenost nemam, tiez ma to zaujima, ale hodnotenia ma pani doktorka dobre
https://www.zzz.sk/zariadenie/3783-vseobecna-am...