icon

MUDr. Adriana Morvayová - Nitra

daniela_p
2. aug 2022

Ahojte 🙂 chodíte niekto k tejto pani doktorke? Aký máte názor na ňu? Čakáme bábo a jedna dr, ktorú sme chceli nás nezobrala a tie, pod ktoré spadáme nechceme 🙈

marci77
2. aug 2022

neviem poradit, osobnu skusenost nemam, tiez ma to zaujima, ale hodnotenia ma pani doktorka dobre
https://www.zzz.sk/zariadenie/3783-vseobecna-am...

daniela_p
autor
2. aug 2022

@marci77 áno ďakujem, tie som videla 🙂 aj na lekár sk ich mal veľa dobrých, ale chcela som ešte nejaké aktuálnejšie 🙂

tana5
2. aug 2022

@daniela_p pri mojej dcerke zanedbala zdravotnu starostlivost ked mala len par mesiacov a skoncili sme v nemocnici, da sa povedat, za 5 12...ja mam s nou zlu skusenost...

bubka28
3. aug 2022

Ja k nej chodím s malou a som veľmi spokojná. Od začiatku profesionálny, ľudský prístup a s deťmi to naozaj vie. Ako 3.mesacna dostala mala zápal močových ciest a sama doktorka nám každý deň volala, ako sa malej darí, ešte 2tyzdne po chorobe sme museli k nej nosiť moc na kontrolu a poslala nás aj na nefrologiu,nech má istotu. Takže za mňa super! ☺️☺️ Sestrička tiež veľmi milá. ☺️

daniela_p
autor
3. aug 2022

@tana5 Fu to ma mrzí takáto skúsenosť 😔
@bubka28 ďakujem za info 🙂 a neviete či berie podľa obvodu?

bubka28
3. aug 2022

@daniela_p my bývame na Klokočine a vzala nás. Ja som jej písala mail asi mesiac pred narodením malej a odpísala mi hneď, že novorodeniatka berú. ☺️ Ale to bolo skoro pred rokom. 😀 Skús sa ozvať a uvidíš. ☺️☺️

tana5
3. aug 2022

@daniela_p aj podla obvodu ale ak sa nahlasite este pred porodom, kazdy doktor by Vas teoreticky mohol zobrat. Prestup k inemu pocas rastu dietata je uz komplikovanejsi a zoberie iba doktor podla obvodu...

lorei1994
3. aug 2022

My k nej chodíme od apríla a sme spokojný 🙂

daniela_p
autor
3. aug 2022

@bubka28
@tana5
nás petrušková nechcela vziať, včera som tam bola osobne, že akurát hôrku nemajú :/ a tie, pod ktoré spadáme vážne nechcem, hoci som chcela dr mať na klokočine aby som nemusela chodiť do mesta .. manžel sa im tam snaží od rána dovolať, ale zrejme sú dnes až od 12tej (na kazdnej stránke inak majú napísané ordináčné hodiny) … on k nej tiež chodil ešte ako dorast 😁 tak dúfam, že nás vezme … ďakujem za info baby 🙂

daniela_p
autor
3. aug 2022

Tak vybavené 🙂 manžel sa dovolal, vezmú nás 🤗 dúfam, že teda aj my budeme spokojní 🙂

bubka28
3. aug 2022

@daniela_p nech to určite spomenie, keď sa mu podarí dovolať, že k nej chodil. Prípadne tam naozaj skús napísať mail..☺️☺️ A ozaj, neviem,či náhodou tento týždeň nemajú zrovna dovolenku..Držím palce, nech sa podarí!☺️☺️ Tiež sme najskôr chceli dr. na Klokočine ale takto mi to vyhovuje,máme rovno aj prechádzku.☺️

daniela_p
autor
3. aug 2022

@bubka28 na konci augusta majú dva týždne voľno 🙂 a ďakujem podarilo sa 🤗