icon

MUDr.. Katarína Gallusová v Nitre

monuska1352
19. máj 2021

Dobrý den. Chcela by som prestúpiť s detmi k tejto pani dr? Je staršia, alebo mladšia? Mamičky hlavne menších deti ake mate snou skúsenosti. Ďakujem za každú radu

janka3792
Autor odpoveď zmazal
mimca24
19. máj 2021

@monuska1352 My k nej chodime uz skoro 12 rokov a veru sme velmi spokojni 👍 a odkedy tam nema tu gestapacku sestricku, tak uplne super..Mila, empaticka, odbornicka, vzdy poradi aj telefonicky

sasenka199509
20. máj 2021

@monuska1352 Ahoj ja chodim k pani doktorke uz viac ako 24rokov kedže este mna mala ako dieťa a aj mojich surodencov a teraz ma aj syna prešla som ku nej od doktorky Borovskej s ktorou nemam dobre skusensoti.... Odporúčam ju na 100% je to úžastná doktora

misscelaneous
21. máj 2021

Ja aj sestra sme k nej chodili, teraz tam chodim so 6r a 9m. Ako bolo spomenute, odkedy tam nie je ta sestricka, ktora bola akoze iny level 😳, tak uz ozaj nemam co vytknut 🙂 pani doktorka je prijemna, vypocuje, poradi, v case ordinacnych mi vzdy zevihne telefon pripadne zavola spat, 6r ked tam pride hned sa hrnie k doktorke a objima ju :D ak mam otazky, alebo sa mi cosi nezda, berie to vazne a bud da radu alebo vypise vymenny odbornikovi ... k babatkam je nezna, manipuluje s nimi jemne, za mna top doktorka 🙂

veronika271215
22. máj 2021

@monuska1352 My k nej chodime s obama - byvame 22km od Nitry. Je skvela, nepredpisuje zbytocne antibiotika, je k detom mila. Sme s nou nadmieru spokojni! 💗

sysa1276
27. sep 2021

Táto doktorka zrejme neskladala hippokratovu prísahu, môže sa hanbiť!!!Dnes poslala domov choré 4 ročne dieťa,len kvôli pojebanemu testu, ktorý jej matka nemala.. vôbec ju neošetrila a poslala preč.. Neľudské správanie neodporúčam ju!!!!

marianvarga620
28. apr 2026

Naozaj najhorsia "doktorka" aku som kedy stretol. Ak mate radi svoje dieta, tak od nej utekajte co najdalej. Nechapem, ako taky clovek dokazal vystudovat medicinu.

galganka
28. apr 2026
@marianvarga620

Naozaj najhorsia "doktorka" aku som kedy stretol. Ak mate radi svoje dieta, tak od nej utekajte co najdalej. Nechapem, ako taky clovek dokazal vystudovat medicinu.

@marianvarga620 aktuálne založený nick, ničím nepodložené tvrdenie, snaha iba o poškodenie mena bez akéhokoľvek argumentu... Čiže príspevok o ničom. 🤷🏼‍♀️