icon

MUDr.. Katarína Gallusová v Nitre

monuska1352
19. máj 2021

Dobrý den. Chcela by som prestúpiť s detmi k tejto pani dr? Je staršia, alebo mladšia? Mamičky hlavne menších deti ake mate snou skúsenosti. Ďakujem za každú radu

janka3792
Autor odpoveď zmazal
mimca24
19. máj 2021

@monuska1352 My k nej chodime uz skoro 12 rokov a veru sme velmi spokojni 👍 a odkedy tam nema tu gestapacku sestricku, tak uplne super..Mila, empaticka, odbornicka, vzdy poradi aj telefonicky

sasenka199509
20. máj 2021

@monuska1352 Ahoj ja chodim k pani doktorke uz viac ako 24rokov kedže este mna mala ako dieťa a aj mojich surodencov a teraz ma aj syna prešla som ku nej od doktorky Borovskej s ktorou nemam dobre skusensoti.... Odporúčam ju na 100% je to úžastná doktora

misscelaneous
21. máj 2021

Ja aj sestra sme k nej chodili, teraz tam chodim so 6r a 9m. Ako bolo spomenute, odkedy tam nie je ta sestricka, ktora bola akoze iny level 😳, tak uz ozaj nemam co vytknut 🙂 pani doktorka je prijemna, vypocuje, poradi, v case ordinacnych mi vzdy zevihne telefon pripadne zavola spat, 6r ked tam pride hned sa hrnie k doktorke a objima ju :D ak mam otazky, alebo sa mi cosi nezda, berie to vazne a bud da radu alebo vypise vymenny odbornikovi ... k babatkam je nezna, manipuluje s nimi jemne, za mna top doktorka 🙂

veronika271215
22. máj 2021

@monuska1352 My k nej chodime s obama - byvame 22km od Nitry. Je skvela, nepredpisuje zbytocne antibiotika, je k detom mila. Sme s nou nadmieru spokojni! 💗

sysa1276
27. sep 2021

Táto doktorka zrejme neskladala hippokratovu prísahu, môže sa hanbiť!!!Dnes poslala domov choré 4 ročne dieťa,len kvôli pojebanemu testu, ktorý jej matka nemala.. vôbec ju neošetrila a poslala preč.. Neľudské správanie neodporúčam ju!!!!