MUDr. Tatiana Fajčíková - nefrológia Nitra
Dobrý deň aké máte skúsenosti z doktorkou? Aký má prístup a pomohla vám vyriešiť zdravotní problémy? Ďakujem
@atka1989 ja chodím k nej so synom, som spokojná
Chodim s dcerkou raz do roka.. teraz sme boli dva tyzdne dozadu .. za mna super .. aj sestricka mila 🙂
Veľmi som spokojná. So synom k nej chodíme viac ako 2 roky, istú dobu sme tam boli veľmi často, vždy pomohla, poradila.
@atka1989 chodila som ku nej až z BA. Bola vždy ku malej veľmi milá trpezlivá. Keď sme ku nej začali chodiť mala asi 2mes. Sestrička bola veľmi milá. Jediné mínus je jej mini úzka čakáreň.
Vyyborna ✨ chodila som k nej ja a chodi k nej aj dcerka
Prosim Vás žienky ako sa mám k nej objednať, telefón skúšam už týždeň volať a nik nedvíha
chodila som k nej s dcérou, max. spokojnosť
@lacaille momentalne riesim to iste 😁 akurat som pisala na stranku nr ci nema dovolenku... napisem ked zistim
@lacaille ja sa neviem dovolat od minuleho tyzdna
Super lekárka,perfektna odborníčka. My tam chodíme s dcérou už 12 rokov.
@lacaille @simonecka008 má dovolenku, dnes jej končí
@katesocka dakujem 🙏
Ahojte, s akými do k nej chodíte? Naša dcera ma nefroticky syndrom. Chodíme v BA k MUDr. Podrackej ale je medzi nami animozita, a trpí na to najviac dcera. Hľadám iného nefrologa, v BA su všetci plní.
Ahojte, s akými do k nej chodíte? Naša dcera ma nefroticky syndrom. Chodíme v BA k MUDr. Podrackej ale je medzi nami animozita, a trpí na to najviac dcera. Hľadám iného nefrologa, v BA su všetci plní.
@anonym_87b97f ja som uz pisala,ona je skvely odbornik. Moje deti zdedili po mne polycysticke oblicky,tak my chodime s tym. Znama tam chodila ,lebo dieta sa jej narodilo len s jednou oblickou. A cesta z Ba do Nitry myslim nie je ziaden problem
@anonym_87b97f ja som uz pisala,ona je skvely odbornik. Moje deti zdedili po mne polycysticke oblicky,tak my chodime s tym. Znama tam chodila ,lebo dieta sa jej narodilo len s jednou oblickou. A cesta z Ba do Nitry myslim nie je ziaden problem
@misenka3 prosím vás,mohli by ste mi napísať presnú adresu,kde pani dr Fajcimova pôsobí?
Zajtra tam ideme prvýkrát.
Alebo platí ťa adresa,čo je na nete?
Sestrička mi do telefónu povedalatusim Klokocinova len neviem,či som si dobre zapamätala a na nete je niečo iné.
Ďakujem🙏
@misenka3 prosím vás,mohli by ste mi napísať presnú adresu,kde pani dr Fajcimova pôsobí?
Zajtra tam ideme prvýkrát.
Alebo platí ťa adresa,čo je na nete?
Sestrička mi do telefónu povedalatusim Klokocinova len neviem,či som si dobre zapamätala a na nete je niečo iné.
Ďakujem🙏
@denidi ahoj, odpoviem ti ja ak nevadí. Adresa je táto, je to poliklinika Klokočina. Označila som ti, v ktorej časti je naj zaparkovať, tam má ambulanciu.
@denidi ahoj, odpoviem ti ja ak nevadí. Adresa je táto, je to poliklinika Klokočina. Označila som ti, v ktorej časti je naj zaparkovať, tam má ambulanciu.
@katesocka super,ďakujem ti krásne,si zlatá🙏🩷 už som začínala stresovať,lebo vedela som,že nejakú Klokocinovu spomenula a to mi nikde nechcelo nájsť.
Ešte raz ti ďakujem😍

@atka1989 za mna vyborne ale uz zauca mladu lekarku takze mozete natrafit aj na nu ale obe su zlate. K doktorke fajcikovej som chodila wste ja ako dieta a teraz som bola so synom.