Detská nefrológia v Banskej Bystrici

ejkapod
5. aug 2021

Ahojte, prosím vás mate skusenosti s detskou nefrologiou v detskej nemocnici v Banskej bystrici?? Aký majú prístup k dieťaťu??Ide o nočné pomocovanie pomohli vám??

etel1
7. aug 2021

@ejkapod my sme tam chodili 8 mesiacov, len sme potom radšej hľadali iného lekára. Po odbornej stránke super, ale po ľudskej ....fúúú, silná káva. Podľa nálady....komunikácia s dieťaťom taká, že dospelý by sa s tým ťažko vyroval. Opakujem, odborník na vysokej úrovni, len ten nešťastný prístup....

ejkapod
autor
7. aug 2021

@etel1 a chodili ste k MUDr Dluholudkemu??

etel1
8. aug 2021

@ejkapod práve k nemu

ejkapod
autor
8. aug 2021

@etel1 aha lebo co som čítala tak mal dobre recenzie preto ho zvažujem.

etel1
9. aug 2021

@ejkapod áno, je kapacita na strednom Slovensku, ja som sa nikdy o ňom, ako o lekárovi nevyjadrila zle, to nie... mne prekážal prístup a komunikácia....čo si myslím , že je pri liečbe veľmi dôležité...., viete, keď sa 14 ročné dieťa počas dlhodobej hospitalizácie slušne spýta, že asi kedy by mohla ísť domov a on začne ziapať, že nech je rada, že je rada, že neleží s hadičkami a nato dodá, žw aj tak raz skončí....tak ako, toto je prístup? Nie sme padavky, ale toro bolo moc....o inom radšej nepíšem

ejkapod
autor
9. aug 2021

@etel1 chápem vás ved toho prístupu mam strach preto som nešla k doktorke tu u nás ale hľadám inú-iného...

matabb73
13. aug 2021

Ja som chodila so synom s bola som veľmi spokojná. Mne sa práveže jeho prístup k deťom veľmi páčil. Aj syn k nemu chodil rád. Chodili sme od 12 rokov až do dospelosti. Syn nikdy nebol hospitalizovaný, takže toto posúdiť neviem. Ale vyšetrenia boli vždy bez problémov. Raz ho sfúkol, že neberie poriadne lieky, ale to bolo oprávnené, práveže som bola rada, že mu to povedal. Ale aj tento dohovor bol v kľude, nikdy na neho nezvýšil hlas. Synovi aj bolo ľúto, keď odtiaľ odchádzal, tak si doktora obľúbil. Obaja boli metalisti, tak si vždy aj o metale pokecali.

matabb73
13. aug 2021

Vlastne, bol hospitalizovaný, 5 dni, robili mu rôzne vyšetrenia. Aj to bolo bez problémov. Už som skoro zabudla, keďže to bolo pred 10-timi rokmi.

ejkapod
autor
13. aug 2021

@matabb73 ďakujem každý názor my pomôže 😊

jana621
15. aug 2021

Ja som k MUDr Dlholuckemu chodila ako dieťa a bol veľmi dobrý. Jednak mi super nastavil liečbu a komunikácia bola tiež dobrá. Nikdy som sa k nemu nebála ísť, vždy robil nejaké srandičky. Chodila som k nemu asi od 12 rokov dlhodobo. Teraz už chodím na dospelú neurológiu.

ejkapod
autor
15. aug 2021

@jana621 ďakujem za váš príspevok 😊