icon

Odporúčania na gynekologičku v Nitre?

daniela_p
Dnes o 09:34

Ahojte, chodím k pani dr. Brešťanskej, ale uvažujem nad zmenou. Jej chladný prístup a rýchle vyšetrenie, kedy ešte nie som ani oblečená a ona už nesie preč moju kartu, ma už vážne nebaví. Potrebujem nejakého ľudského dr., nehovoriac, že pri prvom tehu mi nepovedala, že mám nízko placentu a hrozí mi krvácanie, čo sa aj stalo a skončila som v nemocnici na 2 týždne. Rozmýšľam nad pani dr. Kubalovou, máte niektoré skúsenosti? Alebo niekto iný, iba v rámci Nitry.
A áno viem, už sa to tu rozoberalo, ale diskusie sú staré 5-6 rokov, rada by som novšie skúsenosti a postrehy.
Ďakujem Vám krásne žienky 🙂

anonym_1ba7a9
Dnes o 10:39

@daniela_p ahoj, ja len toľko, že mám z nej ten istý pocit . S ničím sa jej nechce babrať, vyšetrí , na podnety povie , že to už je tak, testy netreba.
Ja sa mojou požiadavkou som sa neposunula u nej ďalej. Nie som spokojná
Zase známe, ktoré mali dosť rizikové tehotenstva , ju vychvaľujú do neba.
Záleží od ľudí a od skúseností s daným doktorom

mikasa_ackerman
Dnes o 10:47

@daniela_p ja chodím k dr. Kubalovej, keby mám hodnotiť tak 12/10. Nikdy som sa nestretla s tak skvelou doktorkou, je to naozajstná odborníčka a má úžasný, citlivý prístup😇

daniela_p
autor
Dnes o 10:49

Tiež som mala rizikové a nepovedať mi, že mám ležať lebo mám dole placentu, ktorá tlačí na krčok a potom skončiť v nemocnici, mi tiež od nej nepríde profesionálne. Potom ma strašiť, že tá placenta sa nezdvihne hore do takého a takého týždňa, že bude sekcia, pri čom jej muž (ked ju zastupoval) tak mi hovoril niečo iné.. @mikasa_ackerman a berie ešte nové pacientky? 🙂

mikasa_ackerman
Dnes o 10:52
@daniela_p

Tiež som mala rizikové a nepovedať mi, že mám ležať lebo mám dole placentu, ktorá tlačí na krčok a potom skončiť v nemocnici, mi tiež od nej nepríde profesionálne. Potom ma strašiť, že tá placenta sa nezdvihne hore do takého a takého týždňa, že bude sekcia, pri čom jej muž (ked ju zastupoval) tak mi hovoril niečo iné.. @mikasa_ackerman a berie ešte nové pacientky? 🙂

@daniela_p fuu netuším, viem že začiatkom apríla brala ale teraz neviem vôbec, skúste zavolať 0915 737 926. Ja keď som prvý raz volala, tak nebrali ale sestrička si ma zapísala a povedala, kedy budú znovu brať, keď som sa ozvala potom, tak ma hneď zobrali😄 Alebo ju sledovať na instagrame a aj tam dávajú, keď berú nové pacientky😇

daniela_p
autor
Dnes o 10:54
@mikasa_ackerman

@daniela_p fuu netuším, viem že začiatkom apríla brala ale teraz neviem vôbec, skúste zavolať 0915 737 926. Ja keď som prvý raz volala, tak nebrali ale sestrička si ma zapísala a povedala, kedy budú znovu brať, keď som sa ozvala potom, tak ma hneď zobrali😄 Alebo ju sledovať na instagrame a aj tam dávajú, keď berú nové pacientky😇

@mikasa_ackerman ďakujem krásne, ja by som sa tam aj osobne šla opýtať :D

mikasa_ackerman
Dnes o 10:55
@daniela_p

@mikasa_ackerman ďakujem krásne, ja by som sa tam aj osobne šla opýtať :D

@daniela_p myslím si, že ideálne bude keď tam zavoláte😄

daniela_p
autor
Dnes o 11:44
@mikasa_ackerman

@daniela_p myslím si, že ideálne bude keď tam zavoláte😄

@mikasa_ackerman prečo? 😁 ja radšej všetko riešim osobne ako volám .. viem, že keď majú pacientky nemalú toľko času, ale to iste na telefónat 😃