Odporučte terapeutov pre vzťahové traumy v Nitre
Ahojte, potreboval by som odporúčenie na terapeuta/terapeutku v Nitre, špecializujúcu/ceho sa na traumy z detstva, vzťahové problémy a traumy z podvodu vo vzťahu. Máte niekto osobné skúsenosti s terapeutmi ktorí vám dokázali pomôcť a vrátiť život späť do normálu? Ďakujem
@anonym_autor nechod ku klasickemu, oni nevedia riesit tieto veci, niektory ani nevedia o com narcizmus je a aky to ma dopad. urcite si pytaj ci sa kontretne tomu venuju. Sa som dostala do zivota skrz samostudium, knihy, videa...
@anonym_autor nechod ku klasickemu, oni nevedia riesit tieto veci, niektory ani nevedia o com narcizmus je a aky to ma dopad. urcite si pytaj ci sa kontretne tomu venuju. Sa som dostala do zivota skrz samostudium, knihy, videa...
@anonym_82ec00 vieš mi prosím poradiť čo presne pomohlo tebe? Autorov?
@anonym_autor moja tema bol narcizmus, nemusi byt aj tvoja. AUTOR: Jan Dvorak, poznejte sveho psychopata a uzdraveni z toxickych vztahu.Antonia Morgan tiez videa youtube. Evoluce vztahu youtube. Dalej videa od @temne vazby, xy videi od stoicuzmus pre zeny, venovala som sa tejto teme niekolko mesiacov a proste uz som dosla do bodu ze som pochopila kde som urobila chybu a preco sa mi to stalo. Nebolo to prijemne ale je to za mnou..
@anonym_autor mam aj dost knih o toxickych ludoch a vysoko-senzitivnych ludoch ale radsej pocuvam ako citam.
na Farskej je bezplatná poradňa komplexnej pomoci, ja som tam bola kvôli vzťahovým problémom. veľmi mi to pomohlo, celkovo aj prostredie je tomu prispôsobené, príjemne zariadené. majú tam aj napr. právnika v prípade finančných problémov, rozvodového právnika a pod. ak chceš, pozri na pkp.gov.sk. treba sa tam objednať.

Brána BeAla, ale sú v Šali