icon

Odporučte terapeutov pre vzťahové traumy v Nitre

25. jún 2026

Ahojte, potreboval by som odporúčenie na terapeuta/terapeutku v Nitre, špecializujúcu/ceho sa na traumy z detstva, vzťahové problémy a traumy z podvodu vo vzťahu. Máte niekto osobné skúsenosti s terapeutmi ktorí vám dokázali pomôcť a vrátiť život späť do normálu? Ďakujem

anonym_ab09d6
25. jún 2026

Brána BeAla, ale sú v Šali

anonym_82ec00
25. jún 2026

@anonym_autor nechod ku klasickemu, oni nevedia riesit tieto veci, niektory ani nevedia o com narcizmus je a aky to ma dopad. urcite si pytaj ci sa kontretne tomu venuju. Sa som dostala do zivota skrz samostudium, knihy, videa...

autor
25. jún 2026
@anonym_82ec00

@anonym_autor nechod ku klasickemu, oni nevedia riesit tieto veci, niektory ani nevedia o com narcizmus je a aky to ma dopad. urcite si pytaj ci sa kontretne tomu venuju. Sa som dostala do zivota skrz samostudium, knihy, videa...

@anonym_82ec00 vieš mi prosím poradiť čo presne pomohlo tebe? Autorov?

anonym_82ec00
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moja tema bol narcizmus, nemusi byt aj tvoja. AUTOR: Jan Dvorak, poznejte sveho psychopata a uzdraveni z toxickych vztahu.Antonia Morgan tiez videa youtube. Evoluce vztahu youtube. Dalej videa od @temne vazby, xy videi od stoicuzmus pre zeny, venovala som sa tejto teme niekolko mesiacov a proste uz som dosla do bodu ze som pochopila kde som urobila chybu a preco sa mi to stalo. Nebolo to prijemne ale je to za mnou..

anonym_82ec00
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mam aj dost knih o toxickych ludoch a vysoko-senzitivnych ludoch ale radsej pocuvam ako citam.

anonym_94e189
Včera o 06:04

na Farskej je bezplatná poradňa komplexnej pomoci, ja som tam bola kvôli vzťahovým problémom. veľmi mi to pomohlo, celkovo aj prostredie je tomu prispôsobené, príjemne zariadené. majú tam aj napr. právnika v prípade finančných problémov, rozvodového právnika a pod. ak chceš, pozri na pkp.gov.sk. treba sa tam objednať.