icon

Odrieknutie - Nitra

alenka1378
7. aug 2023

Dobrý deň, vedeli by ste o niekom kto by vedel zistiť urieknutie a potom aj odrieknuť v Nitre a okoli. 3 a pol mesačne bábätko. Robili sme aj test so zápalkami 2x ale neviem čo to môže znamenať (prikladám fotku). PS: čo najskôr

Odrieknutie - NitraOdrieknutie - Nitra
ada12345
7. aug 2023

Prepac, ale to je blbost. Ak ma take male babatko nejaky problem, treba hladat naozajstnu pricinu a nie riesit blbosti. Ak si neviete rady, navstivte s nim pediatricku.

simona20201309
7. aug 2023

@alenka1378 podľa mňa to znamená, že zapalka je veľmi ľahká a preto pláva na vode. Hodila si do pohára 2 zápalky tzn., že v pohári plavu dve zápalky.

simona20201309
7. aug 2023

@alenka1378 co je to špinavé na stole? Podrážka z topánky? (Len zvedavost)

nika11103
7. aug 2023

@simona20201309 celé to vyzera až strašidelne 😱

bessie12
7. aug 2023

@alenka1378 ten test so zapalkami si urobila zle.
Použiješ 3 zápalky, ktoré jednu po druhej máš zapáliť a tu zhorenu časť odklepnut do vody. Pri každom odklepnuti hovoríš ,,zena, muz, dieťa". A ta, ktorá klesne znamená, že ta niekto z nich uriekol. S tou vodou, kde sú zápalky, tak namoc prst a urob krížik na chrbte ruky, na čele a clenkoch a odpi trocha z tej vody alebo aspon namocit pery. Malo by sa uľaviť. V tomto pripade to urob svojmu bábätku.
Takto sa to robilo u nás v rodine.

h2
7. aug 2023

Ako to, že tu ešte nikto nespomenul pocikanú plienku?! 😂

alenka1378
autor
7. aug 2023

@simona20201309 hups to som si nevšimla 😂 nie je to handra z vysávača akurát umyval chodbu od blata

alenka1378
autor
7. aug 2023

@ada12345 nehovorím môže to byt blbosť ale za vyskúšanie nič nedám 🙂

guliver19
8. aug 2023

@alenka1378 nezijeme v stredoveku!!!!!!

nelca0510
8. aug 2023

@alenka1378 na prvej vidím písmeno X,na druhej T. To podľa mňa znamená,že treba plávanie dieťaťa riešiť tým,že sa pozrieš či nemá problémy s vetraním,kaňon,nie je smadne,hladné,neskriabeho niečo a podobne.

cubo2
8. aug 2023

Ludsky mozog je fascinujuci v tom, ze vidi a hlada suvislosti tam, kde nie su.

Preboha baby (niektore), vo vrecku mate iPhone, po dome vam beha roboticky vysavac a mentalne ste stale v stredoveku.

petamich
8. aug 2023

neviem, preco si myslite, ze niekto vam uriekol dieta ale ver mi, ak place, nespi, boli ho brusko, pripadne "witching hour" (prepacte neviem aky vyraz je pre to c slovencine), tak je to uplne bezny jav v kazdej tretej domacnosti s tak malym dietatom

kazdopadne poznam situacie topiaci sa slamky chyta ale skor ti skusime poradit s tym problemom co riesite ako s niekym, kto vas odriekne, ja osobne zial (nastastie) nikoho takeho nepoznam 🙂 drzim paste!

alenka1378
autor
8. aug 2023

No aby som sa aj ja ešte vyjadrila ďakujem za odpovede ktoré sú že absolútne neni v téme nezáujem a k tomu či mu niečo neni no bruško ho neboli to som si viac ako istá. Bývame u mojich rodičov tu je nervózny pred spaním vždy plače. Príde k mojej babke alebo hocikde inde a vymenené dieťa

saraxyz
8. aug 2023

@alenka1378 nepoznám nikoho, ani nepoznám test so zapalkami, ale skús kúpiť čistec a urob bábätku kúpeľ

lulus13
9. aug 2023

@alenka1378 keď už tak čistec, okúpať a troška aj do pusinky po kvapkach. Ja som to používala dokiaľ sme nemali krst, odvtedy nič také nepotrebujem Boh nám vždy pomože.

betulinka1
6. apr 2024

@alenka1378 kamoska davala nejaku bylinu do kúpeľa, tuším, ze cistes alebo tak nejako googli. Davala to malej viackrát. Ale aj tak jej stale vrestala. Moja teta si zase rada cisti priestor bielou salviou a vydymený cely byt. Tiez googli.