Parkovanie v centre Nitry, keď firma nemá parkovisko
Ahojte , nastupujem do práce v centre priamo a firmicka nemá svoje vlastné parkovisko, ako to riešite vy ktorí denne dochadzate mimo NR ,čiže autom je potrebné ísť. Kde to auto nechať ,nejaké tipy? Samozrejme denne si platiť 8hod nepripadá do úvahy ,ani ma nemá kto voziť proste autom prídem odídem len kde ho môžem nechať alebo iné riešenie..ak by vedel niekto poradil budem vďačná ak také niečo existuje ale moc tomu neverím samozrejme 🫣🫣nejak ma toto nenapadlo kým som tu nezačala pracovať no že čo s týmto ako to riešia iní ľudia čo sú mimo NR .. ďakujem
@anonym_autor Tesco pri MC Donalds a peši do mesta. Alebo MHD.
@anonym_autor Tesco pri MC Donalds a peši do mesta. Alebo MHD.
@koniarova omg to je ďaleko na pešiu no ale áno je to tip, ale skôr už pri PKO tuším je tam tiež voľné aj tak ďaleko k mlynom 😅🫣
@anonym_autor neviem ako je parkovanie riesene v nitre, ale v TT su rozne zony a ludia, kt pracuju v TT a dochadzaju, si kupili parkovacie karty na danu zonu, kde mozu parkovat. Mam tak dost kolegov, kt si kupili karty
@anesim v NR tiež sa dá kúpiť parkovacie miesto tuším 320€ stojí to radšej peši 🤣nedám haha
@anonym_autor v aute dobry lahky skladaci bicykel? Ekolobezka? Ako z daleka dochadzas? Nie si sportovejsi typ na skuter 125 od jari do jesene?
@anonym_autor v aute dobry lahky skladaci bicykel? Ekolobezka? Ako z daleka dochadzas? Nie si sportovejsi typ na skuter 125 od jari do jesene?
@madeincssr fíha no nápad zlý není ale aj ten scooter musím niekde parkovať ale bike by možno šlo 😆😆🫣aj keď sa smejem teraz haha to by ale bolo raz dva asi keby som pri PKO a k mlynom 😅 tip je to fajn hahah
@anonym_autor nikde zdarma nezaparuješ. Len pri Tescu.
@koniarova pko ? To mám bližšie ako Tesco aj nábrežie mládeže asi to voľné.. jaj je toto dosť problém v tých mestách väčších
@madeincssr fíha no nápad zlý není ale aj ten scooter musím niekde parkovať ale bike by možno šlo 😆😆🫣aj keď sa smejem teraz haha to by ale bolo raz dva asi keby som pri PKO a k mlynom 😅 tip je to fajn hahah
@anonym_autor kompaktny skuter 125 sa da zaparkovat hocikde, kde nikomu neprekaza, cize aj na sirokom chodniku kdesi na okraji (tesne pri budove, v nejakom vyklenku...) Damy su na skutri sexi a nemusi ani vela stat (za cca 2000 - 2500 kupis paradny malicko jazdeny). Spotreba cca 2,4 l/100km a rychlost aj vyse 100 km/h, cize s autami (mimo dialnic) drzis krok.
A ty mas vodicak? Podla vyjadrovania a smajlikov ani nie... Chod radsej MHD
@anonym_autor kompaktny skuter 125 sa da zaparkovat hocikde, kde nikomu neprekaza, cize aj na sirokom chodniku kdesi na okraji (tesne pri budove, v nejakom vyklenku...) Damy su na skutri sexi a nemusi ani vela stat (za cca 2000 - 2500 kupis paradny malicko jazdeny). Spotreba cca 2,4 l/100km a rychlost aj vyse 100 km/h, cize s autami (mimo dialnic) drzis krok.
@madeincssr no veru že táto možnosť není vôbec možno zla ako riešenie 😉
A ty mas vodicak? Podla vyjadrovania a smajlikov ani nie... Chod radsej MHD
@anonym_a43f4b
@anonym_a43f4b Milá pani, používanie emotikonov v písomnej komunikácii neimplikuje absenciu intelektuálnych schopností. Naopak, ide o súčasný lingvistický fenomén tzv. paralingvistickej expresivity, ktorý kompenzuje absenciu neverbálnych signálov v online interakcii. Inými slovami – emotikony neznamenajú infantilitu, ale sociálnu adaptabilitu a schopnosť vyjadriť emóciu efektívnejšie než prostým textom. Lepšie? Žiadala som o radu ohľadom parkovania nie aby sem hádžu koment ľudia ktorí očividne nemajú bandu ,ktorej by vedeli písať 🧤hybaj lustrovať novšie príspevky na nástenke 🤌
@anonym_autor podla mňa sa pri PKO platí..Máš to zistené? Ja som tam už dávno nebola
@koniarova ozaj ,pozerám to a píše platené. Hm kedysi nebolo teda, tak to som úplne zle potom 🫣🫣
To ja som pracovala v NR vo firme , kde mali vlastné parkovisko, ale miesta dostali iba vyvolení 🤸 a pritom von z okna počas dňa , keď som pozerala , parkovisko poloprázdne, niekedy úplne prázdne
Lenže ja som mala problém, že som nemohla zaparkovať pri Hypertesco ,nakoľko by som nestíhala do škôlky poobede ,keďže prac.čas bol do 16ej.
Musela som to vyriešiť , že mi vyzdvihla sestra dieťa a ja som si ho vyzdvihla,keď som prišla spojom MHD k jej bytu
Ako otras
Neviem,ako by som to riešila teraz..
Všetko platené
Ale viem,že su ešte výnimky aj v meste,dakde pri bytoch Schurmannova ulica,ako su zubári, tam sú také garáže ..
Parkovať sa dá pri zimnom štadióne. Odtiaľ cca 15 minútová prechádzka na pešiu zónu.
Ahoj, kde konkrétne je tá firma? Bývam v NR a rada poradím😌
Ahoj, kde konkrétne je tá firma? Bývam v NR a rada poradím😌
@mikasa_ackerman áno pri parku viem no to ešte ďalej ozaj jaaaj toto ma vôbec nenapadlo takáto situácia ale čo už budem musieť riešiť veru
@mikasa_ackerman áno pri parku viem no to ešte ďalej ozaj jaaaj toto ma vôbec nenapadlo takáto situácia ale čo už budem musieť riešiť veru
Tu je mapka, kde je parkovanie v NR platené, dá sa pri zimnom štadióne, ŠD Nitra, ulica Andreja Hlinku, pri atletickom štadióne…
@mikasa_ackerman ďakujem pekne za ochotu,o tých väčších celkom viem len všetko je to od ruky,som na Palárikovej čiže tam ozaj nič moc jedine keď tak asi pri tom parku najskôr až je reálne. Keby je pekne není taký problém,jedine strata času , ale počas zimy dážď vietor sneh výnimočne a človek má auto a takto by musel saskovat peši to je hruza no, nikdy som si to predtým neuvedomila kým som auto nemala pred 8r keď som tiež na Štúrovej bola 😅MHD to istila keďže som bývala v NR priamo. Teraz iné a neviem čo daaaal . Ale tak budem musieť ako aj veľa iných ľudí tipujem toto riešia 🫣
To ja som pracovala v NR vo firme , kde mali vlastné parkovisko, ale miesta dostali iba vyvolení 🤸 a pritom von z okna počas dňa , keď som pozerala , parkovisko poloprázdne, niekedy úplne prázdne
Lenže ja som mala problém, že som nemohla zaparkovať pri Hypertesco ,nakoľko by som nestíhala do škôlky poobede ,keďže prac.čas bol do 16ej.
Musela som to vyriešiť , že mi vyzdvihla sestra dieťa a ja som si ho vyzdvihla,keď som prišla spojom MHD k jej bytu
Ako otras
Neviem,ako by som to riešila teraz..
Všetko platené
Ale viem,že su ešte výnimky aj v meste,dakde pri bytoch Schurmannova ulica,ako su zubári, tam sú také garáže ..
@anonym_140b17 mňa toto nenapadlo pred xy rokmi kde by som auto nechala keďže som ho nemala 🫣😅a potom som sa tešila že yes mám auto ušetrím čas hah len niet ho kam dať paradox 🥴😅
@anonym_140b17 mňa toto nenapadlo pred xy rokmi kde by som auto nechala keďže som ho nemala 🫣😅a potom som sa tešila že yes mám auto ušetrím čas hah len niet ho kam dať paradox 🥴😅
@anonym_autor no to máš zatiaľ "dobré", keďže ide len o auto
Keď už pôjde o vyzdvihovanie deti, to ešte len bude zábava 😜
Lebo ako mne, to nevychádzalo poobede, ráno som si rozviezla deti autom. Na sídlisku som si nechala auto (pri škole), nastúpila na autobus a išla do práce, kde bolo firemné parkovisko voľné. Že kvôli " návštevám" ,aby mali kde parkovať .
Poobede nastúpil na MHD a zbehla sestre pre dieťa, nastúpila do auta na sídlisku a odišla domov.
To ešte len bolo 🤣
Dnes už spomínam s humorom
Ono parkovanie vo vacsich , ale uz aj v mensich mestach zacina byt problem pre dochadzajucich. Vela miest uz ma zavedene rezidencne parkovanie a ked chces parkovat, tak zaplat
@anonym_autor Neviem kde pracuješ ale dá sa zaparkovať pod hradom pri zimnom štadióne zadarmo a dá sa aj oproti N centru ako sa ide na dopravné ihrisko parkovať zadarmo.
Strecha v Mlynoch je 3 eurá na celý deň, kúsok od stanice je súkromné parkovisko, môžeš sa zapísať do poradovníka na voľné miesto, ak nezdražil, tak 30 eur mesačne, alebo potom záchytné, pri kruháči pri Mekáči napr.
Nečítam celú diskusiu,nestiham ..ked som robila v mlynoch,boli iba dve možnosti ...parkovanie pre zam.na streche mlynov 3€ na deň....ale ja som radšej nechavala auto pri hypertescu,iná možnosť zadarmo tam nieje...parkovisko pri žel.stanici je stále plné 🤷
Ďakujem veľmi pekne za rady aj za čas ktorý ste mi venovali napísať.. budem to musieť nejako kombinovat veru s parkom, mužom 😅🫣aaa občas aj MHD , s tou viem ísť aj z domu aj keď som mimo NR chodí k nám len práve pre to aby nechodím busom a som skôr doma som si kúpila auto pred pár rokmi,len potom 2x materská a teraz toto riešim 😁čo už no .. ( deti našťastie budú mimo NR až po strednú 😅takže aspoň to mám z krku) ďakujem ešte raz každej 🌷
Nečítam celú diskusiu,nestiham ..ked som robila v mlynoch,boli iba dve možnosti ...parkovanie pre zam.na streche mlynov 3€ na deň....ale ja som radšej nechavala auto pri hypertescu,iná možnosť zadarmo tam nieje...parkovisko pri žel.stanici je stále plné 🤷
@didiana333 Tesco tiež podľa mňa jediná možnosť.

@anonym_autor neviem ako je parkovanie riesene v nitre, ale v TT su rozne zony a ludia, kt pracuju v TT a dochadzaju, si kupili parkovacie karty na danu zonu, kde mozu parkovat. Mam tak dost kolegov, kt si kupili karty