Pôrod v Nitre alebo v Trnave
Ahojte, rada by som sa opýtala, či tu má niekto skúsenosť s pôrodom v nemocnici v TT alebo v NR? Ďakujem 🙂
@gabu_lienka áno ďakujem, to už som pozerala ale je mi to malo recenzií cca 5 a to nie je bohviečo... môžem sa opýtať že prečo si bola až 2 týždne? Nemám žiadne skúsenosti, som prvorodička a teraz si začínam zisťovať až 🙂
@kristinamina predcasny porod. Maly bol otoceny KP takze sekcia. Ak je vsetko v poriadku nedrzia dlho, myslim ze 4 vizity a ides domov 🙂 nemozem sa na nic stazovat, ale jasne ze sa najdu aj zeny ktorr spokojne neboli, kazdy ma inu skusenost 🤷♀️ Ale co mam okruh znamych a kamaratiek, vsetky si TT chvalili
@gabu_lienka a kedy sa prosím tá objednáva ku konkrétnemu doktorovi do poradne? Neviem kolko mam ešte čas :P
@kristinamina tiež môžem odporučiť TT, bola som tam vyše mesiaca, pochodila všetky oddelenia. Nie je to hotel, treba sa pripraviť na staré izby, starú budovu, nemocničnú stravu ale tak preto tam nejdeme ze 😀 ale prišli sme obaja domov zdraví a to je hlavné. Keď ta tvoj lekar pošle cca mesiac pred termínom pôrodu hlásiť sa na gyndu do nemocnice, vtedy si tam môžeš zajednat porodnika.
@kristinamina od 36 tt sa chodi na poradne do porodnice, ked sa budes objednavat mozes sa objednat ku konkretnemu lekarovi, ktoreho si chces dohodnut pri porode. Tento rok prerabali kupelky, tak je to o nieco lepsie. Na sestonedeli to bolo pekne, nove postele, vyzeralo to tam lepsie ako na gynekologii
@kristinamina ahoj, tiez som rodila v TT v 2019 a takisto som bola spokojna. Mily, ochotny personal, na babatka nedali do pustit. Mne sa samotny porod skomplikoval, ale nastastie vdaka doktorom vsetko dobre dopadlo.

@kristinamina pozri skupinu tu alebo aj na FB Porodnica Trnava, najdes v nej skusenosti. Za seba mozem povedat ze som v Trnave bola spokojna, velmi mily personal, vsetko vysvetlili. pobudla som tam dva tyzdne, tak som presla nakomplet vsetky oddelenia.