Pôrodník v Nitre pre cisársky rez
Dobrý deň, nakoľko idem na anonymný pôrod plus do toho naozaj ze veľmi sa bojím pôrodu prirodzeného, liečim sa na panicke ataky ktoré som doteraz iba riešila so psychologickou q bohužiaľ psychiatri v Nitre mali volne termíny až neskoro už po mojom termíne, momentálne som tehotná, potrebovala by som naozaj ze vážne skúsenosti a meno nejakého pôrodnika ktorý sa dá zazmluvnit s tým ze nebude mať problém so sekciou.
Mávam depresie, triašky, vysoký tlak, nespávam absolútne pri pomyslení na prirodzený pôrod, ťažko sa mi dýcha trpím dýchavičnosťou a to aj vtedy keď ma chytia len poslickovia, a viem ze spolupracovať nebudem už len kvôli mojim panikam
Ďakujem krásne za rady
@taktotedanie ide na anonymny porod, takze decko da prec
@liaka ? Ako vies
Chod do nemocky a prediskutuj priamo s nimi. Inak sa nepohnes, nejaku indikaciu musite vymysliet na ten cisarak
@taktotedanie je to hneď v prvom riadku
@zuzanka.zuzu ked som to citala nebolo to tam, asi medzitym zmenila
@taktotedanie nezmenila, ja som to čítala ešte v noci a bolo to tam už vtedy 😁 a myslím že text zmeniť ani nevie
@jannnnyx cisarsky som mala a absolvovsla by somho aj 3 x vedla mna pani mala 3x, nejaka ucitelka akoze chodis pomaly dlhsie sa zotavuješ,zamna lepsí cisarsky sko rodiť neviem si predstaviť ze by ma šili jedna kamoška hovorila ze pri šití to bolelo ...a cisarsky máš vlastne rez v spánku/polospánku.. zobudis sa s pieskom na bruchu mne to bolo príjemné asi som divná. Ja som absolv.psychol. ze sa bojím prirodzene a tesila som sa že bude cisarsky 🙂 hned potom mi ukazali baba. Ale bola velmi smädná tak som čakala kedy mi konecnr daju z pohára.
Baby ďakujem ale ja viem co znamená cisarsky aj prirodzený ale otázka mierila ci neviete priamo o nejakom porodnikovi
@jannnnyx MUDr. Kapusta

@jannnnyx tehotenstvo si si poriadne rozmyslela? Lebo ked si myslis ze to porodom skonci musim ta sklamat
Mimochodom za mna je sekcia ovela horsia
Hladaj psychiatra v inych mestach potrebujes papier od psychiatra